K

Onbaşı
25 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
Ekran Gelmiyor
Merhaba arkadaşlar bilgisayara genel temizlik yapmak istedim ekran kartının macununu yeniledim işlemciyi yapmak isterken soğutucu ya yapişik bir şekilde çıktı 2-3 tane dişi eğildi hafif düzelttim cimbiz yardımı ile islemciyi geri taktım bazı kabloların yerlerini unutmuş olabilirim fan çalışıyor ekran kartı fani da çalışıyor ama ekran yok USB tanımıyor ne yapabilirim telefondan görüntülü konuşmadan biri yardımcı olsun
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
Telefon Tavsiyesi
Arkadaşlar sağlam performans, görüntü kalitesi, kamera kalitesi ve oyunlarda kasmayan (hearthstone vs.) telefon arıyorum bütçem en fazla 1500 tl verebilirim . Önerileriniz nelerdir ?

Aklımdakiler ;
Samsun galaxy s5
Samsun galaxy j7
İphone 5s
K
8 yıl
Mac deneyimi yaşamak istiyorum
Windows 8.1 kullanıcısıyım fakat mac deneyimi yaşamak için ne yapmalıyım? Mac in sistem yazılımını bilgisayarıma yüklesem olur mu ?
K
8 yıl
FPS SORUNU
Arkadaşlar lol oynuyorum kafama estiği zaman fakat oyun oynarken ara sıra fps 03 leri buluyor bilgisayar kitleniyor hiçbir şey yapamıyorum mecbur yeniden başlatmak/kapatmak zorunda kalıyorum bunun sebebi ne olabilir ?

Loldeki tüm ayarlar en kötü de lolden kaynaklandığını zannetmiyorum bilgisayarımda başka oyun yok o yüzden bununla sorunumu dile getirebilirim sadece


sistemim bu ;

Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-78LMT-S2P x.x
GPU Database Radeon HD 7850 Sapphire HD 7850 Dual-X OC 2 GB
CPU Türü 2x , 3616 MHz
AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor, 3616 MHz
Sistem Belleği 4077 MB
DIMM1: G Skill F3-10666CL9-4GBNT 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM
w8 pro/64-bit
K
8 yıl
Facebook ve Twitter\u0027a giremiyorum
Arkadaşlar Facebook ve Twitter a giremiyorum dns ayarlarım 8.8.8.8 8.8.4.4 nedeni ne acaba ? diğer tüm sitelere rahatlıkla giriş yapabiliyorum .
K
8 yıl
Parekende paket nedir ?
Merhaba aliexpress ten ürün alıcaktım Aliexpress Razer hammerpro in ear kulaklık 2 fiyat listesi var biri parekende paket diğeri kutu 2-3 dolar fark ediyor fiyatta aklıma takıldı sormak istedim.
K
8 yıl
Yardım edin
Arkadaşlar psikoloji im alt üst oldu . Dün kedim öldü kalp krizi geçirdi veterinerde müdahalelere rağmen kurtulamadı . 16 yaşında bir ergenim ailemle kavgalı olduğumda odama çekiliyordum ve beni 1 kere bile olsun yalnız bırakmadı yatağımın sol tarafını paylaştım onunla 4 sene . 1 gün bile sevmemezlik yapmadım hergün sevdim öptüm kokladım dün öldüğü gün ölüsünü bile koklayıp öptüm . Değişik bir psikoloji içerisindeyim kendimi çok boş hissediyorum birşeyler eksikmiş gibi hissediyorum . Sınav haftam başladı çalışma isteğim yemek yeme isteğim gelmiyor her an ağlamak istiyorum . Bu konuda ne yapabilirim ? Kendimi nasıl düzeltebilirim ?
K
8 yıl
Ethernet kablosu
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Wireless modem sayesinde internete bağlanabiliyorum evimdeki adsl modemden. Adsl modem ile bilgisayarımın arasında 12 metre var . Ethernet kablosu alırsam internet hızında gözle görülür fark olur mu ?
K
8 yıl
Replika S5 telefon Root/Rom nasıl atılır
Merhaba arkadaşlar telefonum replika s5 . Custom rom atmak ve root atmak istiyorum . Telefonumu bilgisayar tanımıyor bu konuda ne yapmam lazım ?
K
8 yıl
Yeşil Ekran (Çözüldü)
https://store.donanimhaber.com/cb/dd/cf/cbddcffe3b1ccd8d69861dd8ea4ba06b.png

Video izlemeye çalıştığım zaman facebook da böyle yeşil ekran alıyorum ses geliyor ama görüntü yok çözümünü bilen arkadaşlar yazarsa mutlu olurum
Bazı resimleri de böyle gösteriyor facebook da
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.