S

Teğmen
19 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Fiber kablo çektirdik. Taahhüt bitince alt yapı bize ait sadece internet mi ödeyeceğiz ?
Merhaba, bulunduğumuz yerde internet çok kötü olduğu için şirkete 10/10 metro fiber internet bağlattık. 3 yılda taahhüt verdik. Bitmesine az kaldı şimdi bu alt yapı bizim sadece internette gördüğümüz fiber internet fiyatlarını mı ödeyeceğiz ?
S
8 yıl
Anl Ümraniye Kombi Servisi
Geçtiğimiz hafta Anl Kombi den arkadaşlar geldi. Ümraniye de kombi servisi diye arattığımda buldum. Gerçekten çok ilgili ve işlerinin ehli iki usta geldi. Onlardan önce çağırdığım servis elemanları kombinin ana kartını söküp götürdüler ve bir dahada telefonlarını açmadılar. Ümraniye çevresinde kombi servisi yapıyoruz diye gelip dolandıran kişilerin olduğunu sonradan internetten öğrendim. Dikkat edin arkadaşlar.

www.anlkombi.com
S
9 yıl
Labtop da SSD+HDD kullanımı (Monster içerir.)
Arkadaşlar önce plan sonra sorumu anlatacağım.

Benim elimde Kingston Hyperx 240gb SSD disk var (http://www.techspot.com/articles-info/530/images/Image_06.jpg)
Bu hafta Monster Labtop almayı düşünüyorum. (http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1.html)

Plan şu :
Labtopta 1 TB Hdd var. Ben bunu çıkartıp elimdeki ssd yi takacağım. CDrom yerini kaldırıp ona da çıkarttığım 1tb hddyi takacağım.

Şimdi sorum şu 240 gb bana yetmiyor bu iki hddyi raid yaparak tek bir hdd gibi kullanabilir miyim ? 1240gb harddisk hem performanslı hemde yüksek depolama yapılabilir mi ?

Şimdiden teşekkür ederim.
S
10 yıl
2. El Projeksiyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli
Merhaba arkadaşlar,

İnternette çok bir içerik yok, her ne kadar projeksiyonu sıfır almak daha mantıklı olsa da piyasa epey çok 2. el projeksiyon var ve bütçelerimizde onların sıfırını almaya yetmiyor. Ben bir Epson EB-X7 buldum bunu almayı düşünüyorum fakat kaç saat kullanılmış kaç saati kalmış buna nasıl bakarım bilmiyorum. Veya alırken başka nelerine dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş var mı ?

Ürünün kullanım klavuzu aşağıda. İnfo menüsünden lambanın kullanım saatine bakabiliyoruz ama aynı zamanda bir altında da saatin sıfırlandığı bir seçenek olduğu yazılıyor.

http://download.epson.com.sg/manuals/UserGuide.pdf
< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Outlook pst dosyası bozuldu düzeltene aşk olsun :)
Arkadaşlar iş yerinde bir arkadaşımın outlooku açılmadı uyarıda pst sinin bozulduğunu ve scanpst.exe ye başvurmamı yazıyordu. Bilirsiniz windowsta bulunan hiç bir işe yaradığını görmediğim bir pst kurtarma programı :D onu denedim tabi ki olmadı :) Onun dışında stelar adında bir programı indirdim oda 10 gblik pst dosyasından ancak 8 mb lık bir bölümünü kurtardı :) Bu işin çözümü nedir ey cemaati müslimin :)
S
11 yıl
Samsung Harici Harddiski Birleştiremiyorum
Samsung marka harici harddiski mi birleştirmeye çalıştığımda "bu işlem nesne tarafından desteklenmiyor" hatası alıyorum 1 parçayı tamamen sildim bir parçada ise bilgiler vs var ve ona sağ tuşla tıklayıp genişlet diyorum 1-2 adım geçtikten sonra yukarıdaki hatayı alıyorum.
Usb 3.0 destekli 1tb hdd
işletim sistemim Windows 7

neler önerirsiniz ne yapmam gerekli ?
S
11 yıl
HP EOB023 Nedir abi :)
Sunucum da böyle bir kart var kocaman bunun ne işe yaradığını bulamadım internette resimleri var ama bilgiler hep ingilizce.
S
11 yıl
bir işlemin komutu ekranda kalıyor (aklınız karıştı dimi :) )
Arkadaşlar nasıl anlatırım onu bilemiyorum en iyisi resmini ekleyeyim :D ne yapmam gerek bu işi nasıl çözeriz

< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Şirketin Ses Sistemini PC ye bağlamak.
Merhaba arkadaşlar şirkette Yamaha marka büyükçe bir radyo var birde buna ait bir CD oynatıcı falan. Bunlar bir anfiye ve çoğaltıcı ya bağlı bundan da şirketin hoparlörlerine gidiyor. Yalnız yeni yerimizde bu sistemi epey kör bir yere koyduk radyo çekmiyor bende bu sistemi eski bir labtop veya kasaya bağlamak istiyorum sizce ne yapabilirim ?

İsteyen olursa resimlerini çekebilirim.
S
11 yıl
Türk Hava Yollarından daha ucuza THY Bileti
Yurt dışı ve yurt içi biletlerde en az 5€ ve 5tl daha ucuza satış yapabiliyoruz tüm promosyon uçuşlarında bu geçerliwww.prokonturizm.com dan girip biletlere bakabilir ve arayabilirsiniz arkadaşlar. Bileti hem internet sitesinden hemde telefonla alabilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.