K

Binbaşı
19 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 ay
Tv plus neden iki farklı fiyat var
Uygulamadan üye olursan yıllık 699 lira ama tarayıcıdan 490 lira mı ne. Bu fiyat farkının sebebi nedir?
K
3 yıl
Ea play ps uygulaması bozuldu mu?
Merhaba. PlayStation 4 ea play uygulaması ile ilgili 2 sorum var:
1- Ea play uygulaması playstation'da bozuldu mu? Uygulamaya mobil ps uygulaması üzerinden girince sorun yok oyunları kütüphaneme ekliyorum fakat PlayStation cihaz üzerinden giremiyorum boş sayfa çıkıyor?

2- battlefield 1 oyunu ea playden kaldırıldı mı? Oynayamıyorum kilit işareti var.
K
3 yıl
EA PLAY UYGULAMASINDA PLAY LİST GÖRÜNMÜYOR
Üyeliğim Aralık 2021 tarihine kadar devam ediyor. Play list kısmında hiç oyun görünmüyor. Game trials görünüyor mesela ama play list boş. Ps store'da ea play oyunları hala bedava görünüyor ama. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Nasıl çözülür?
Lisansları geri yükledim ama hala sorun çözülmedi.
K
4 yıl
KYOCERA FS-1125 DUBLEX BASKI HAKKINDA
herkese merhaba. Kyocera fs-1125 yazıcıda 2 side-2 side baskı alınamıyor mu?

Yani arkalı önlü bir kağıdı koyup yine arkalı önlü çoğaltamıyor muyuz? Yapılıyorsa nasıl yapılıyor? Seçeneklerde sadece 1-1 ve 1-2 var.
K
4 yıl
MUADİL TONER BULMAKTA SIKINTI YARATMAYACAK YAZICI TAVSİYESİ
evet arkadaşlar.

Öncelikle laser yazıcı olmalı. Fotokopi ve tarayıcı özelliği olmalı. Ve en önemlisi internetten toner bulmakta sıkıntı yaratmayacak yazıcı tavsiyesine çok ihtiyacım var.
K
4 yıl
Hyundai elantra hakkında
2017, 2018 elite plus çok temiz düşük kmli modellerine 140-145bin liralar verilir mi? Arabanın tipi hoşuma gidiyor. Sorunsuz falan da diyorlar. Bu fiyat bandında bana mantıklı geldi.
K
4 yıl
Hyundai elantra hakkında
2017, 2018 elite plus çok temiz düşük kmli modellerine 140-145bin liralar verilir mi? Arabanın tipi hoşuma gidiyor. Sorunsuz falan da diyorlar. Bu fiyat bandında bana mantıklı geldi.
K
4 yıl
Witcher 3 ile ilgili bitirenler bakabilir mi
Herkes ie merhaba. Blood and wine dlcsinde bir verilen evde yatak odasına av ganimeti yerleştiremiyorum. Envanterinizde buraya yerleştirilecek bir av ganimeti yoktur diyor. Ama bende bir sürü av ganimeti var?
K
4 yıl
Assasin\u0027s Creed ps4 oynama sırası
Arkadaşlar merhaba. Ps 4 aldım ve assasin's creed oynamak istiyorum. Daha önce hiç bu seriyi oynamadım. Ps 4 sistemi için nereden başlayıp nasıl devam etmeli?
K
5 yıl
(TEPSİ GİBİ OLMAYAN TELEFON ÖNERİSİ) GALAXY S8 HALA ALINIR MI YOKSA P20 LİTE MI
merhaba. bütçem 3000 dolaylarında. ve küçük telefon istiyorum. galaxy s8 veya p20 lite boyutlarında. aslında mate 20 lite alıp geçeceğim ama kendisi tepsi gibi. kısacası o boyutlarda alınabilecek en iyi telefon nedir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.