U

Çavuş
18 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
3 ay
ASUS VG27AQZ görüntü kayması
Arkadaşlar ASUS VG27AQZ monitörümde görüntü birkaç mm sağ alt köşeye kaymış durumda (sol üst köşede siyah ekranda siyah bölge var), eski monitörümde ayarlayabildiğimi hatırlıyorum ama bunda bir türlü çözemedim.
Ekran kartı sürücüm güncel,
Çözünürlük ve tarama hızını değiştirdim işe yaramadı,
Monitörün bütün ayarlarını resetledim, işe yaramadı,
Normalde DP ile bağlanıyorum, HDMI ile de bağlandım sorun çözülmedi (DP kablosunu değiştirmeyi denemedim)
Çok basit bir ayarla çözülebileceğini düşünüyorum ancak bir türlü bulamadım, yardım lütfen, delireceğim :)
U
11 yıl
Satılık HTC Desire S
Arkadaşlar Hepsiburada'dan aldığım yaklaşık iki senelik telefonumu satıyorum. Aldığımdan beri hiç ROM yüklemedim, herhangi bir sıkıntısı yok.
Orjinal kulaklığını hiç kullanmadım, paketinden çıkarmadım bile, poşeti içinde duruyor. Şarj cihazı ve kulaklığı ile 350 TL istiyorum.
U
16 yıl
PHILIPS MULTIMEDIA SPE9015CC 30gb 3,5 inch hdd multimedia player
merhaba

bu mesajı forumun dvd player kısmına da yazdım ...

PHILIPS MULTIMEDIA SPE9015CC 320gb 3,5 inch hdd multimedia player


bu ürünü almayı düşünüyorum, elinde olan varsa yorum yazabilir mi? mesela dvd oynatabiliyor muyuz bununla, sonra türkçe altyazılarda sorun veriyor mu? biilgisayarda divx dizi-film izlemekten sıkılmış birisi olarak tavsiye bekliyorum. fiyatı da yaklaşık 250ytl .

teşekkürler
U
16 yıl
PHILIPS MULTIMEDIA SPE9015CC
merhaba

aslında bu başlığa mı yoksa taşınabilir disk başlığına mı yazmalıyım bilmiyorum.

PHILIPS MULTIMEDIA SPE9015CC 30gb 3,5 inch hdd multimedia player


bu ürünü almayı düşünüyorum, elinde olan varsa yorum yazabilir mi? mesela dvd oynatabiliyor muyuz bununla, sonra türkçe altyazılarda sorun veriyor mu? biilgisayarda divx dizi-film izlemekten sıkılmış birisi olarak tavsiye bekliyorum. fiyatı da yaklaşık 250ytl.

teşekkürler
U
18 yıl
small signal amplifying
merhaba
daha oncede bu foruma mikrofon sürmekle ilgili biseyler yazmıstım, gelen cevaplar işimi fazlasıyla gördü:)
şimdiyse sormak istediğim 5mv dan kücük 5khz lik bir sinyali nasıl yükseltebileceğim?
sinyali pic de işleyeceğimiz icin cıkısda fazla akım görmek istemiyoruz. op-amplarla basit bi kac devre kurdum ama sinyali istediğim kadar yükseltemedim (~2volta cekmek istiyoruz). daha sonra bjt lerle cascade devrler kurdum ondan da istediğim sonucu alamadım. anfi olarak arama yaptıgımda power amplifier devreleri buluyorum. bu frekansta calısan ve analog yükseltici olarak hazırlanmıs ankarada bulabileceğim çipler varmı? tda 2003 işimi görür mü?ya da power amplifier lar uzerinden mi gitmeliyim. bi yol gösterirseniz sevinirim, teşekkürler...
U
18 yıl
Mikrofon sürme
merhaba
şu anda üzerinde çalıştığımız bi projede mikrofonları pic'e bağlayarak A/D çeviri yapmaya çalışıyoruz. Sağlıklı çalışması adına piyasada bulunan bilgisayar mikrofonlarından aldım ama sürmeyi başaramadım. bilgisayar mikrofonları kaç voltta çalışır, sürmek için nasıl bi devre kurmalıyım? internette kapsül mikrofonları sürmeye ve yükseltmeye yarayan bi çok devre buldum ama bilgisayar mikrofonunu bunlarla süremedim.mikrofon sürme konusunda her türlü bilgiye açığım.yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler
U
18 yıl
diablo 2 ile ilgili sacma bi sorun
uzuzn süredir diablo 2 oynanyan biri olarak...makineme gecende format attım daha sonra diabloyu kurdum ama oyun artık takılıyo sürekli.Formattan önce çatır çatır çalışıyordu ne oldu anlamadım. Sistem fazlasıyla yetiyo p4 1700, 256 ram, 64 ge-force mx 400 var. ekran kartının sürücüleriyle ilgili bi sorun oldugunu düşünüyordum yeniden nvdia nın sitesinden bulup yükledim ama yine de takılıyo. sinir bozucu bi durum tatil planlarım mahvoldu. yardım eden olursa sevinirim teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.