S

Çavuş
13 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Nvidia Ekran Kartı Güncelleme
Arkadaşlar GT 720M ekran kartı kullanıyorum. GeForce Experience'ın giriş ekranında sürücü güncelleştirmesi gerekiyor diyor.Sürücüyü güncelleştir dediğimde sürücüler ekranına atıyor ama güncelleştirme başlamıyor. Güncelleştirmeleri denetle diyorum; sürücü güncel diyor. Nvidia internet sayfasından manuel olarak arattım ve sürücüyü indirdim. Kurulumda hata verdi. "Bu Nvidia grafik sürücüsü Windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir.Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı."

Aygıt Yöneticisi ve GeForce Experience sürücü sürümünü 388.73 olarak gösteriyor. Kurmaya çalıştığım 425.31

Windows sürümüm Win10 64bit

Bu arada ekran kartım çalışıyor.

EK:

Kendi bilgisayarımın anakartı yanmıştı ben de harddiskimi alıp kardeşimin bilgisayarına takmıştım.Şu an kullandığım kardeşimin bilgisayarı. Harddisk sisteme kendisini optimize etti ama bununla alakalı sıkıntı yaşıyor olabilir miyim?
S
7 yıl
Direct3D Hızlandırması Yok
Merhaba arkadaşlar. "dxdiag"da ikinci ekran kartımın Direct3D Hızlandırması YOK olarak gözüküyor.İntelde hepsi etkinken Nvidiada DirectDraw ve AGP doku hızlandırması etkin Direct3D etkin değil. Fm2017 oynarken dahi kasıyor bilgisayar. Ekran kartım günceldi zaten kaldırdım tekrar kurdum ama değişen birşey yok. Kasmanın sebebi olarak bu Direct3D hızlandırmasını görüyorum. Hem kasma hemde Direct3D için yardım edebilecek var mı?

Edit: DirectX Tanı aracı bilgilerini paylaşabilirim lazımsa.
S
7 yıl
Unmountable_boot_volume hatası
Bilgisayarı yeniden başlattığımda mavi ekranda kişisel bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı ve yeniden başlatılacak yazısıyla karşılaştım hata olarak başlıkta verdiğim hata yazıyordu. Bu ekrandan sonra yeniden başlatma işlemi uyguladı kendiliğinden ve mavi kurtarma ekranına gönderdi. Kurtarma medyası kullanmamı istiyor. Bunu Nasıl edinebilirim ya da sorunu Nasıl çözebilirim?
S
8 yıl
Varoluş ve İnanç
Varoluş ve İnanç konularında birkaç sorum var. Konular hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan cevaplarlar(yorumlar) bekliyorum.

1.Kişisel olarak bir yaratıcının olduğunu düşünüyorum; fakat bu yaratıcıyı gözlemleyemediğim için formu hakkında keskin çıkarımları tam olarak çözümleyemiyorum. Bu konu hakkında zıt görüşlerdeki arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. (agnostik, ateist, monoteist vb.. )

2.İlk soruya tam olarak kendi içimden gelen bir yanıtım olmadığı için doğal olarak varoluş sebebimi sorguluyorum. Bir tesadüften ibaret miyim? , Tanrı beni kulluk etmem için mi yarattı ? Aklın gücü bu varoluşun neresinde? vb.. sorular kafamı meşgul etmekte.

Son zamanlarda bu konuları yoğun olarak düşündüğüm içim ölüm sonrası merakımda uyandı. Bu merakın beni intihara sürükleyebilecek kadar güçlü olduğunu belirtmek isterim.
S
9 yıl
Çökmüş Bilgisayara Win 7 Kurulumu
Arkadaşlar elimde çökmüş bir laptop var sadece setup ayarlarına girebiliyorum. CD/DVD sürücüsü yok. USB ile Win 7 Kurmak İstiyorum. Bilgisayar hiç açılmıyor. Windows7 USB-DVD Download Tool Installer kullanarak kurulum yapılabileceği yazılmış ama bilgisayar hiç açılmıyor. Acaba farklı bir bilgisayarda Win 7 USB -DVD Download Tool Installer kullanarak win7 kurabilir miyim ? Boot ayarlarına girebiliyorum.
S
9 yıl
Windows 8.1 64 bit Sorunu
Arkadaşlar bilgisayarım 64 bit ama açılan uygulamalar hep 32 bir de açılıyor.İki gün öncesine kadar böyle birşey yoktu ve bazı değişiklikler var uygulamalarda.
Mesela utorren i açtığımda yazılar biraz kayık ve mat gibi duruyor birazda yavaş işlem yapabiliyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
S
10 yıl
Alac ve aac müzik sitesi
Alac ve Aac müzik indirebileceğim site önerileriniz var mı ? Daha çok elektronik müzik için
S
10 yıl
İphone müzik aktarma yardım
Arkadaşlar telefonuma flac formatında müzik nasıl atabilirim?
AAC nin kalite ölçütü de mp3 de olduğu gibi kbps ile mi hesaplanır ?
Genel anlamda kalite müzikler atmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olmanızı diliyorum.
S
10 yıl
Nvidia ve İntel Ekran Kartı güncelleme sorunu
Uygun driverları indirdim ik olarak nvidia da önce bir intel sürücüsü yüklemelisiniz hatası aldım.
İntel sürücüsünü de indirdim ; fakat yüklerken "kurulum programımı bir ya da daha fazla aygıt sürücüsünü yükleyemedi" hatası alıyorum arkadaşlar bi yardım edin.



Pc Asus N56VZ
EK Nvidia GT 650M
S
10 yıl
Kiyafet beğenemiyorum
Evet zevkler ve renkler tartışılmaz ; ama 1 yıldır kıyafet alacağım kendime ve ne zaman alışverişe gitsem hiçbir şey beğenemiyorum yemek yiyip, evin yolunu tutuyorum.
Küçük kalıplı marka tavsiyelerinize ihtiyacım var beyler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.