K

Yüzbaşı
12 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
İngilizce tiyatro
İngilizce performans ödevi için kısa bir tiyatro sergilememiz gerekiyor.Ne yapabileceğimiz hakkında bir fikri olan var mı?
K
11 yıl
Kepçe kulağa küpe
takılır mı sizce? hoş durur mu?
K
11 yıl
Almancadan anlayan var mı
Örnek bir cümle isteyeceğim pm atabilir mi.
K
11 yıl
Durup dururken kb gidiyor
Arkadaşlar internet paketi yaptım hiçbir şey yapmama rağmen kb gidip duruyor anlamadım tl yiyordu internet paketi yaptım şimdi de kb yiyiyor anlamadım
K
11 yıl
Kız soğuk davranıyor
Kızla aynı ortamda bulunuyoruz sürekli arkadaşlarım aracılığıyla bu arkadaşlarım da 2 senedir tanıyor kızı ben bu sene tanıştım.Kız beni hiç iplemiyor,sadece aramıza geldiğinde naber diyorum o da iyi senden diye cevap veriyor klasik.Bir de arada espri falan yapıyorum gülüyor.Mesela bugün arkadaşımla beraberdik okuldan çıkarken iyi akşamlar dedi benim suratıma bakmadı bile çoğu zaman bana bakmaktan,iletişim kurmaktan kaçınıyor o böyle yaptıkça ben daha da çok elde etmek istiyorum bu kızı,nasıl davranabilirim onun yanında,neler yapmalıyım?
K
11 yıl
Bir konu vardı
Lise anıları falan anlatılıyordu hatta ekşide de vardı böyle bir başlık ikisini de aradım bayağı bulamadım
K
11 yıl
Karşılıklı gift atacak var mı? (TR)
Forumda tanıdık,referansı olan biri olursa iyi olur ilk ben atacağım.
K
11 yıl
The Last Door(Türkçe dil seçeneği mevcut)
İlk bölümü az önce bitirdim,kaliteli bir indie game üstelik Türkçe dil seçeneği de mevcut.İlk bölüm ücretsiz,3 arkadaşınızı üye yaparsanız 2.bölüm de ücretsiz oluyor.Bana da katkı yapmış olursunuz böylece

http://thelastdoor.com/?friend=24467
K
11 yıl
En iyi gitar virtüözü
Ben Buckethead diyorum,sizin görüşleriniz neler?
K
11 yıl
Etrafım kezbanlarla dolu
Tipim fena değildir,öyle söylerler yani.Dil öğrencisiyim(lise) ve sınıfımızda 12 kız 3 erkek falanız ve kızların hepsi kezban olarak niteleyebileceğim kızlar.Okul başladığından beri 2-3 tane teklif aldım ve hiçbirini kabul etmedim.Arkadaşlık seviyesinden daha öteye gitmedim hiçbir kızla,gitmek istemedim diyeyim daha doğrsu ve arkadaşken de bayağı mesafeli davrandım,kibarca reddettim hepsini.Şimdi konuya giriş yapıyorum etrafımda olan her kız kezban,en azından ben öyle tanımlıyorum.Kezban diyince aklınıza çirkin,bıyıklı kızlar gelmesin öyle bir kız yok allahtan.Demek istediğim mesajına karşılık vermeyince,en basit şeyde trip atan,gittiği her mekanı check-in yapan kültürsüz cahil kızlardan bahsediyorum.Murat Boz dinleyen bir kız ile nasıl bir ilişkim olabilir ki veya bir mesajına cevap vermedin diye 2 ay trip atan bir kızla? Kendi kafama göre bir kız bulursam basıcam nikahı o durumdayım artık.

İyi forumlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.