M

Onbaşı
12 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
359955 Gün Cezalı
355835 gün 2 s. 29 dk.
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
Adminler gelirse sevinirim
Su zamana kadar iyi zaman gecirdim forumda. Yaklasik 1.5, 2 yildir bu forumdayim. Fakat artik forumun dusen kalitesi, uyelere sayginin azalmasi, yas seviyesinin dusmesi yuzunden forumu birakma karari aliyorum. Tum forum uyelerine tesekkur ediyorum. Beni konu disinda guldurdunuz, donanim hakkinda yeni seyler ogrenmemi sagladiniz. Hepinize tesekkurler. Allaha emanet olun.

Simdi en iyi yaptiginiz seyi yapin. Bu uyeligim ve Wroclaw. adli uyeligimi sinirsiz banlarsaniz sevinirim.

Edit: ikinci uyeligimdir Wroclaw. Kendimi 7 gun uzaklastirdim fakat boyle olmaz dedim ve bu konuyu diger uyeligimden acma karari aldim
M
13 yıl
Nasıl Popüler Olunur?
Edindiğim bilgilere göre anlatacağım. Denedim işe yarıyor.


1-Sosyal Medya

Sosyal medya. İşe buradan başlayalım. Bir facebook hesabınız olsun ve o hesaptan Subscribe yani Takip etme , Follow'u açalım bu sayede sizi takip edecekler. Facebook profil fotoğrafınızı bir fotoğrafçıya çektirin. Öyle mahalle fotoğrafçısı gibi demiyorum. Yusuf Çer gibi kişilere fotoğraf çektirin. Çekildiğiniz yer mahalle yeri olmasın işlek yerler olsun. Kızılay Taksim vb. gibi. Arkadaşlarınız ile konuşurken Türkçe karakter kullanmayın. Yazışırken ya da durum yollarken "W,Q,X" harflerini kullanmayın. Durum yollarken kesinlikle Türkçe karakterler kullanın. Kesinlikle küfürlü durum güncellemeyin ve küfürlü yazışmayın. Arsız Bela gibi kişileri dinleyen kişilerden az da olsa uzak durun.

Bir Twitter hesabınız olsun. Saatte bir tweet atın günlük 10 tweet falan. Abartmayın. Tweet atarken "W,Q,X" harflerini kullanmayın. Tweet atarken kesinlikle Türkçe karakterler kullanın. Kesinlikle küfürlü tweet atmayın.

Bir ask.fm hesabınız olsun. Anonimden kendinize sürekli arkadaşlarınızın ismini soru olarak gönderin. Cevap olarakta onun iyi biri ve sevilen biri olduğunu söyleyin. Size olan güvenini arttırır.


2-Okul

Okulda kendiniz olun. Yapmacık olmayın. Küfür ve ya argo kelimelerden kesinlikle uzak durun. Okula giderken dişlerinizi kesinlikle fırçalayın. Okula giderken parfüm sıkın ama abartmayın. Hiçbir dersinizin ortalaması 30'dan aşağı olmasın. 1 dersinizin ortalaması 30'dan düşükse bir şey olmayabilir ama 2-3 ders kesinlikle olmaz. Öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza karşı saygılı olun. Yalan söylemeyin.

Bunları uygularsanız %90 popüler olursunuz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.