N

Onbaşı
12 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
9 yıl
Dvd li çözümü olan soru bankası
merhaba arkadaşlar bu yıl ygs-lys gireceğim. evde çalışacağım için çözümlü kitap arıyorum. temelim var bu yıl girdim sınava sonucum fena değildi ama istediğimden düşüktü bende bir sene beklemeye karar verdim ama soruların çözümleri internette veya yanında dvd şeklinde verilen güzel bir kaynak önerebilir misiniz ? şu ana akdar finalin bazı kitapları körfez ve tekinayın çözümlü kitaplarını gördüm siz ne dersiniz?
N
9 yıl
smoke weed everyday
N
10 yıl
amerika(us) serverini nasıl kurabilirim
arkadaşlar amerika serverinde oynamak istiyorum nasıl kurabilirim acaba
N
11 yıl
RAM Değiştirme
arkadaşlar benim pcim 4gb rame sahip ama oyunlarda sadece 2gbsini kullanıyor buda kasmalara sebep oluyo tabi ben en azından 3 gb sini kullanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim
N
11 yıl
Nokia 5800 makinede yıkandı
başlıkta söylediğim gibi telefon pantolonum cebinde kalıp yıkandı yıkanmanın ortasında farkedip hemen çıkarttım.Telefon başta çalışıyordu ama daha sonra çalışmasına rağmen ekrana herhangi bir şey görünmedi ne yapmalıyım ?
N
12 yıl
Metin2 ekran küçültme sorunu
beyler ben metin2 de configden ekranı window mode yapsam bile ekran küçülmüyor yine büyük gözüküyor xp de böyle bi sorun yoktu pc ye format atınca windows 7 yaptım bi bilgisi olan varmı delircem artık
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.