S

Binbaşı
18 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Bim\u0027den alınan xbox 360 hakkında profil ile ilgili
Merhaba arkadaşlar

Konsollar hakkında çok bilgim yok hatta hiç diyebilirim yaş oldu 38 en son 10 sene önce ps de pes 2007 oynardık sadece internet kafelerde şimdi forumda araştırıyorum. 8 yaşındaki oğlum için Xbox 360 aldım Mersin Bim mağazasından forumdan bi arkadaş alıp saolsun kargo yaptı. Cihaz garantili ama daha önce açılıp kullanılmış iade edilmiş ürün çıktı ama sorun değil deyip kullanırım dedim fakat alan kişi hesabıyla giriş yapıp hediye oyunu kodla yüklemiş profil de de gözüküyor bende kendi üyeliğimle açtığımda kendi profilimle o oyunu görüp oynayabiliyorum sorun yok ama o kişinin profili kaldırsam oyunda silinir mi? Durmasında sakınca var mı? Bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İçinden hediye çıkan oyun kodla yüklenmiş cihaza Forza Horizon 2
S
8 yıl
Note 3 itag sorunu...
Arkadaşlar merhaba Note 3 telefonumla itag eşleştiremedim bir türlü programını indirdim kurdum başka programlar yükledim play marketten bir türlü görmüyor. Note 4 ve iphone 5s de denedim oldu hemen bağlanıyor görünüyor. Note 3 itag kullanan var mı?

https://play.google.com...d=com.fb.antiloss&hl=tr

http://tr.aliexpress.co...Colors/32469257142.html
S
10 yıl
Yardım NFC Turkcel cüzdan temazsız pos cihazında kullanama sorunu...
Merhaba arkadaşlar

Cihazımın NFC özelliğini kullanmak için Önce SIMPlus 512K simkart aldım. Sonra cihazıma Turkcell cüzdanı yükledim ve garanti para kartımı ve bonus kredi kartımı ekledim. Markette ödeme yapmak istediğimde NFC açıkken temassız pos cihazıma yakınlaştırdığımda iletişime geçiyor cihaz bip diye ses çıkartıyor ve Lüften kartınızı yandan geçiriniz diye ekranda yazıyor ben bonus trink kartımı devamlı temassız işlemle kullanırım onu deniyor ödemeyi kabul ediyor. Çok önceleri Bonus trink kartımada ara sıra böle yapıyordu kartın cipini okutuyorduk takıp ama Note 3 de böle yapmasının nedenini çözemedim bankama gittim olmadı bankanın müşteri hiz. görüştüm o internet bankacılığına atıyor topu onlar kart işlemleri orası mobil bankacılığa soruma cevap bulamadım Türkcelli aradım kadın kayıt oluşturdu ertesi gün bir kişi aradı elindeki broşürden kart eklemeyi söylüyor bana zaten ekli dedim neyse yani hayır yok forumda NFC i kullanan arkadaşlar yardım bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.