C

Çavuş
07 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Istanbulda kaliteli toptan bayan giyim nerede bulunur
Merhaba arkadaslar yurtdisi bulgaristan da bir e ticaret giyim sitesi kurma asamasindayim. Sitemde uygun fiyata kaliteli urun tedarik etmek istiyorum. Tiamoda adinda urunlerini begendigim bir bayan giyim sitesi var, buyuk ihtimal bir yerden toptan aliyorlar. Benim de ayni urunleri bulabilme sansim varmi acaba? Aradigim urunlerden birini fotograf olarak paylasacagim. Ayni sekilde trendyolmilla ve koton gibi markalardan toptan alim yapmam mumkun mu? Yardimci olabilirseniz sevinirim arkadaslar, simdiden tesekkurler < Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
Huawei Mate 20 Lite Aşırı kasma sorunu
Arkadaşlar telefon bugün elime geçti. Galeride fotoğraflar arasında dolaşırken aşırı derecede kasma oluyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Bu kadar para verdikten sonra 2019 yılında böyle sıkıntı yaşatan telefonun... Artık Iphone un tek secenek oldugunu anladım. Bu telefon için kamerası iyi demişlerdi fakat 2011 model İphone 4s in kamerasının yanından gecemez. Yazıklar olsun...
C
6 yıl
Edirnede Konaklama (Öğrenci apart ve Ünisite)
Arkadaşlar Trakya Üniversitesinde eğitimime başlayacağım bir sıkıntı olmazsa. Tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı 1+0 apartlar varmı acaba? Veya daha iyi bir seçenek? Şu ana kadar araştırıp gördüğüm en güzel yer ünisite adlı öğrenci yerleşkesi. Fiyatlardan haberdar olan var mı acaba? Bir de aylık olarak ödeme yapabiliyormuyuz?
C
6 yıl
NOTER ONAYLI DİPLOMANIN ÇEVİRİSİNİ ÇOĞALTMA
Arkadaşlar Lise diploma ve transkriptimin ingilizce çevirisini noter de onaylattırıp apostillettirdim. Fakat şu an elimde herbirinden birer tane var. Ama 3-4 tane üniversiteye belgeleri yollamam gerekiyor. Belgeleri nasıl çoğaltırıp apostilleyebilirim acaba? Notere zaten 280 lira verdim bu iki belge için. Şimdi İkisinden birer kopya alırsa +140 lira iki tane alırsam +270 lira istiyorlar. Saçma değilmi sizce de? Sonuçta elimde orjinalide varm çevirinin noter onaylısıda. Yardımcı olursanız sevinirim.
C
6 yıl
TOEFL SINAVI ZORLUĞU
Merhaba arkadaşlar. Eylülde girmem gerekiyor bu sınava. Bu sene YDS(Yabancı dil sınavı ingilizce)ye girmiş biri olarak 80 sorudan 70 doğru yaptım. Toefl sınavında zorlanırmıyım acaba? Ve bu sınav hakkında fazla bir bilgim yok. Sınav ne kadar sürüyor ve içeriği nedir? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
C
6 yıl
IPHONE EKRAN GİTTİ!! ACİL YARDIM!!!
Merhaba arkadaşlar. Telefonu düşürdüm ekran kırıldı ve görüntü tamamen girdi. Tusa basılı tuttugum zaman sadece sirinin sesi geliyor telefon açık. Fakat şifreyi giremiyorum telefona. Rehberimi kurtarmam lazım sadece telefona kayıtlı olan. Lütfen yardım!!!
C
6 yıl
Iphoneumun ekranı bozuldu, Itunese nasıl baglanırım????
Arkadaşlar azonce zaten kırık telefonum dustu ve simdi ekran çalışmıyor.Ama telefon açık. Itunese girip oradan kullanmaya çalışıyorum fakat ''to allow access please respond to your phone'' yazıyor. Yani şifreyi girmemi istiyor. Ekranı kullanmadan bunu nasıl halledebilirim acaba? Şifreyi nasıl girebilirim??
C
6 yıl
Istanbulda ortopedi doktu tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir ay önce Macfitte hafif ağırlıkta leg press yaparken bir kaç tane sadece sağ bacığımdan kuvvet alarak yaptım. 2 set sonra kalktığımda yürüyüşümde biraz farklılık vardı. sağ bacağımla adım attığım zaman sanki 2 cm alçalırmış gibi. Sonradan nedense dizlerime de birşeyler oldu yürüyüşüm değişti. Tek ayağımın üstünden eskisi gibi duramamaya başladım,Aynı zamanda sağ ayak bileğimde, dizimde ve yürürken kalçalarım aynı çalışmıyor gibi, birisine daha fazla yük biniyor. Devlet hastahanesinde mr verdiler ve iki dizimde de menisküs vb zedelenmeler çıktı. Ama dizlik verip yolladılar. Moralim çok bozuldu üni sınavına hazırlanıyordum hiç odaklanamıyorum dizlerden dolayı :( İstanbul beylikdüzünde oturuyorum, detaylı bir şekilde muayene olabileceğim biri varmı acaba? Yaptığım alet suhttps://www.youtube.com/watch?v=m0aUvgahOps&ebc=ANyPxKpXUgU1u_3b1PZyd0bAbuVXK3J7xRTjxg1u7qQirGxDq2Dh93bbKSVCJ6SvQiYlQgDWryYo15ECgJYJmMPnDWuuBvQ_tw
kesinlikle kimseye önermiyorum. leg presin tavsiye edilmeyen bir alet olduğunu sonradan okudum. Size önerim leg press ve eliptik yapmayın. Doktor konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. :)
C
7 yıl
Almanyada Universite Okuyan Var mı?
Merhaba arkadaşlar.Liseyi bitireli Almanya veya Avusturyada üniversite başvuru planlarım vardı. Bu sene Lys iyi geçmesine rağmen Anadolu Üniversitesi Açıköğretimde ingilizce olarak uluslararsı ilişkiler bölümü açıldığından dolayı tercihimi yaptım. Böylece biraz çalışarak bir birikim yaparım diye düşündüm. Bugün öğrendiğime göre başvuru sürecinde Türkiyede üniversite okumaya hak kazandığımın belgesi isteniyormuş. Bazı yerlerde örgün eğitim olması lazım yazıyor. Benim böyle bir belge ibraz edebilmem mümkün mü? 2017 Lys sonuçlarım fena değil sonuçta, bu da benim üniversite okuyabileceğimi gösteriyor. Sizce bu durumda başvuru yapabilirmiyim? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
C
7 yıl
AÖF Kurnazlığı Uluslarası İlişkiler(ingilizce) bölümü
Merhaba arkadaşlar. Bu sene lys ile yeni açılan u. ilişkiler ingilizce bölümüne kayıt oldum. Kayıt ücreleri 240 lira olarak belirtilmişti ve bunun haricinde başka bir bilgilendirme yoktu hiçbir yerde. Bugün ''Guz dönemine ait fark tutarınızı 17 Kasıma kadar ödemeniz gerekmektedir, bu tarihten sonra yasal faiz uygulanacakır'' diye bir mesaj geldi uniden.
Bugün büroya gittim sordum ingilizce olarak bölümü kaydolanlar ek olorak dönem başı 310 tl veriyormus, 17 kasımda ödenmedigi taktirde faiz büyüyerek birikir falan dediler. Ödenmesi zorunluymus. Halbuki hicbiryerde yazmıyordu sonradan ek ücrete tabi tutulacagımız. Ki Kasımın sonunda sınav olmasına rağmen kitaplarımı daha bir hafta önce alabildim. Sınava girsem bile bu dönemi gecmem olanaksız. Bu da dönem tekrarı yani artı 300+ ücret demek. Kendilerine artık eğitime devam etmek istemediğimi benden bu parayı nasıl faize bindirerek alabileceklerini sordum. Bir gün işiniz yine Anadolu Üniversitesi düşerse bu parayı ödemek zorunda kalacaksınız dediler(yani örgün veya açıktan üniversiteye kayıt yaparsam). İşiniz düşmesse sıkıntı yokmus.
Sizce biryerlere sikayet etmem gerekli mi bu durumda? Çünkü bu sene yine sınava hazırlanıyorum. gelecek sene olurda Anadolu örgün tutarsa üçyüzbin lira vermeniz gerekiyor falan demesinler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.