C

Teğmen
02 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Xperia E5 ile ilgili deneyimlerim (Almayı düşünenler mutlaka baksın)
Arkadaşlar hepinize selam öncelikle, yaklaşık üç ay evvel xperia E5 aldım evkurdan. Bundan önceki telefonum Z1 idi.

Telefonun Z1 e göre bir sürü eksisi olmasına rağmen bazı olumlu yönleri de yok değil, hoparlörü Z1 inkine kıyasla bana göre çok daha iyi geldi. Ekranı da daha canlı geldi diyebilirim, bazı sitelerde ekran için LED denilmiş. Bazılarında ise ıps LCD deniliyor.

Bazı sıkıntılarını anlatayım size :

Aldığım ilk gün şarjını bitirmek için uzandığım yerde YouTube dan yaklaşık 2 saat video izledim. Telefonu tutuş şeklimden olsa gerek telefon eğildi.

İşlemci çok ısınıyo diyebilirim, mediatek işlemcilerin genel sorunu diye biliyorum ısınma.

1,5 gb ram esasında yeterli fakat benim gibi arkada çok işlem bırakan biriyseniz bazen de olsa donma yapabiliyor.

Ekranda ciddi bi ghosting sorunu var bunu belirtmeden geçemiycem, yukarıda dediğim gibi telefonun eğilmesinden dolayı olmuş olabilir fakat ekranda şeritler halinde çizgiler var şuan.

Oyun konusuna gelirsek eğer, cep telefonundan çok oyun oynayan biri olarak şunu demeliyim ki telefon beklediğimin üstünde bi performans verdi. Nova 3 oyununu sıkıntısız çalıştırdı diyebilirim.

Kameraya gelecek olursak arka kamera karanlık ve ya loş ortamlarda pekte bi işe yaramıyor. Hakeza ön kamera da 5 megapiksel diye sunulmasına rağmen o kadar aman aman bi görüntü kalitesine sahip değil.

Foruma uzun zamandır yeni konu eklemediğim için hata yapmış olabilirim fakat telefonu hatrı sayılır bi süredir kullandığım için bunları paylaşmak istedim ki alacak veya almayı düşünen arkadaşlarımıza bi yol göstermiş olayım.

Hatam varsa affola, çok uzun oldu biliyorum ama bi göz gezdirin derim.
C
11 yıl
GTX550 almakla hatamı ettim
arkadaşlar aslında ben idarelik almıştım gelecek seneye iyi bir kasa toplayacağım fakat bahsettiğim ekran kartı ile crysis 3 ü açmak mümkünmüdür yani nasıl bir kart henüz çok kullanamadım elimde 1 adet 9600gt vardı oda yandı hangisi daha iyidir 9600gt mi yoksa gtx550 şimdiden teşekkürler
C
12 yıl
Yurt dışından gelen ipad 2 yi ios 6 ya guncellemek
Eve arkadaşlar şuan güncelemmeye karar verdim sansimi deniyecegim resmi olarak kayitta bakalim ne olacak
C
12 yıl
İpad 2 yeni sorunlar
Arkadaşlar ipad 2 wifi + 3G 64 Gb kullanıyorum jb yapmadım yanlışlık ile masadan düşürdüm halı vardı ama ekranın üst kısmı tekerlekli sandalyenin tekerleğine çarptı (metal tekerlek) neyse ve son 1 ay içinde ilginç problemler yaşamaya başladım problemler ise şunlar

Ana ekranda donma
Ekranın donması
Safariden atma
Safaride iken donma
Kendi kendine ekranı kilitleme
Belli oyunlardan atıyor ilginç gelecek ama düşmeden önce atmıyordu
Ayarlarda donma
İ messagede donma
Klavyenin kendi kendine kapanıp açılması
Uygulamaları inanılmaz zor açması

Gibi sorunlar yaşadım tekrar ios 5 kur dediler iş yerinden ama yazılımsalmı donanımsalmı emin değilim lütfen yardım edin
C
12 yıl
900-970 tl android telefon öneri
Arkadaşlar yılbaşında telefon değiştirmeye karar verdim daha çok oyun amaçlı kulanıcam mümkünse adrenolu bir telefon almamayı düşünüyorum önerilerinizi beklerim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.