K

Yüzbaşı
03 Nisan 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
Kurumsal Tanıtım Filmi
< Resime gitmek için tıklayın >

Kurumsal tanıtım filmi kendinizi ve işinizi anlatmanın en kolay ve en ilgi çekici yollarından biridir. Çünkü sosyal medya ve fuar alanlarında insanların ilgisini cezbetmek ve size yönelmesini sağlamak için gayet güçlü bir kozdur. Kurumsal tanıtım videosu yaptığınız işi, vermek istediğiniz mesajları, çalışma sisteminizi, işçilerinizin ve çalışanlarınızın iş konusundaki profesyonel yaklaşımlarını kaliteli çekimlerle yaparak algısı yüksek kurgularla sizlere sunuyoruz. İşinizin yapısına ve tarzına göre lisanslı müzik alıp kurgularınıda müzikle senkronlu şekilde yapıyoruz. Dilerseniz anlatım diline seslendirme ekleyebilir ve farklı ülkelerde ki potansiyel müşterilerinizde hitap etme şansı sunuyoruz. Seslendirme harici alt yazı bantları ile gerekli vurgularda yapılabiliyor.

Kurumsal Tanıtım Filmi çekimi konusunda bir çok referansa ve videolara sahibiz lütfen tanıtım filmi portfolyo sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

Web:www.hdtanitimfilmi.com
K
9 yıl
Nissan Qashqai 2015 Bi-Xenon Dönüşümü Hk.
Merhabalar Dostlar

Aracımı 1.5 ay önce aldım çoğu şeyinden memnunum fakat farlar mercekli olmasına rağmen halojen olması tüm estetiğini bozuyor.

Ben xenon ile değiştirmek istiyorum kısaları farları mercekli olan kısmı önlerdeki ledlerle aynı tonlarda yapmak istiyorum.

Tavsiyeleriniz var midir? Arıza lambasi yakmayan kit var mıdır? Kesmeden biçmeden direkt monte olabilir mi ?

Yardımlarınızı bekliyorum..
K
15 yıl
iphone 3g \u0027den n97\u0027ye rehber kopyalama?
merhabalar arkadaslar,
iphone'dan n97 'e gecis yapmis birisi olarak iphone üzerindeki rehberi n97'e nasil tasirim?
cok arastirdim birsey bulamadim yardim ederseniz cok mutlu olurum .
K
15 yıl
iphone 3g rehberi n97 kopyalama?
merhabalar arkadaslar,
iphone'dan n97 'e gecis yapmis birisi olarak iphone üzerindeki rehberi n97'e nasil tasirim?
cok arastirdim birsey bulamadim yardim ederseniz cok mutlu olurum .
K
16 yıl
iphone 3g gps , navigasyon sorun?!
merhabalar arkadaslar,

benim sorunum GPS konusunda şöyle bir derdim var simdi disardayken yerimi göstermesi icin sol alttaki dügmeye basiyorum büyük bir daire icine aliyor harita icinde sonra o daire dahada yaklasiyor kücük bir daire icine aliyor ve o sekilde kaliyor.
yani mavi nokta cikmiyor bir türlü o sekilde daire icinde kaliyor.
mavi nokta ara sira geliyor ama gidiyor daha sonra pek cikmiyor .
bu dediklerimi disarda denedim, arabada denedim, otobuste denedim heryerde denedim .
müsteri hizmetlerinle konustum turkcellin iste hava bulutludur acik alan degildir yakinda turkce yazilim gelecek onu kurunca düzelebilir simdi servise göndermeyelim v.s seyler dediler.
neden olabilir bu turkcellden aldim 3g jailbreakli ama bu sorunu aşamıyorum acaba restore edip jailbreak yapmasam düzelir mi ?
lütfen yardim deliricem.!
K
19 yıl
Audigy 2 ZS Notebook + DivX Flim?
Beyler az once bi divx flim izleyim dedim fakat ses cikmiyor yahu bunda flimlerde mesela mp3 dinlerken tamam cok temiz ses aliyorum REAR kismindan kısık gelmesine ragmen ses güzel ama flim izleyim dedim bass'lar felan iyi gene ama konusmalar dialoglar kısık sesli geliyor yani o seste bi mp3 inletiyor ortalıgı bunu nasil duzeltebilirim teşekkürler.!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.