A

Er
01 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Bayan ıcın Kayserı de spor salonu?
Arkadaslar Kayserı de bıldıgınız guzel spor salonu var mı?
A
11 yıl
ben geldımmmmm
hepınızı cok ozledım bı suredır yoktum buralarda artık her aksam dhdeyım
A
12 yıl
Bugun dogum gunum ama mutsuzum
Bugun 26. Yasıma gırdım ve aralık ayından berı nısanlıyım ama nısanlımın bana hıcbır surprızı yok cunku calısmıyor cebınde sıgara parası bıle yok hedıyeyı gectım bı pasta cıcek bıle almayacak sıradan bı gun gıbı gececek belkı gorusmeyız bıle benımkı de kader ıste
A
12 yıl
sorun bende mi bilemiorum yardım ediiin
merhaba arkadaslar

buraya yeni katıldım ama ilk konum bugune kısmetmiş

8aydır nişanlıyım ve mutsuzum cunku nısanlım calısmıyor ve sigarasını bıle ben almak zorunda kalıorum ailesi de fakir bizim ailemizin durumu cok sukur iyi bu yıl evlenecektık ama paraları yok die olmadı dugun demekkı hayırlısı böyleymis diorum ben 2 yıllık ünv mezunuyum nişanlım ortaokul mezunu ben hiçbirseyi sorun etmedim kendime ait evim var orda oturur ne kazanırsada onla geciniriz dedim ama nısanlım hiç çalışmıor bir ay calısıor bişey uydurup cıkıor böyle olunca ilişkinin maddiyatı hep benim üstüme kalıor buda beni cok yıprattı artık tahammül edemez konuma geldim aslında iyi birisi seviorumda ama nereye kadar bilmiorum simdi konusmuoruz bayramdan sonra kararlarımızı söyleyecegiz burda özetlemeye calıstım sizce ona son kez sans vermelimiyim uzun oldu özür dilerim.bu da ben ve nişanlım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.