H

Er
30 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Tissot Quartz Saat
Bu saat bana hediye verildi ve cok hos bir saat kendi kordonlarini bir olayda koparttirdim ve 1 ay once yenilettim. Simdi ben saatin modelini ogrenmek istiyorum ama bir turlu bulamiyorum. Cok sevdigim bir arkadasim saati benden istedi ona da ayni saatten ben alip hediye etmek istiyorum ancak modeli bir turlu bulamadigim icin alamiyorum saatten anlayan birisi varsa lutfen yardimci olsun.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
Toner doldurmaktan bikanlar!!!!
Kolay Gelsin Ustacim,

Yurt disinda buyuk bir firmada bilgi iletisimci olarak calisiyorum. 2 yil oldu ise baslayali onceki arkadaslar Xerox 3220, Canon ve Samsung yazicilarini kullaniyorladi tabi ise yeni geldigim icin dolumunu bana devrettiler neyse bir doldur 2 doldur artik bikkinlik gelmisti 2 gunde bir en az 1 tane dolum yapiyordum.

Bu is boyle olmaz diyerek baska yazici aradim ve Kyocera M2530dn , FS-1130MFP , FS-1035MFP ve FM-6525MFP modellerini buldum ilk once denemelik olarak 1 adet 1130MFP yazicisini siparis verdim dolumu ve bakimi oldukca basit bir yazici daha sonra mudurler goruserek 10 adet daha siparis verdim ancak ellerinde sadece 2 adet FS-1035MFP ve 8 adet M2530dn kalmisti biz farkli sanmistik ama gidip baktigimda sadece Tonerinin modeli farkli oldugunu fark ettim. ve 10 adet satin aldik diger eski yazicilari saga sola dagittik cok iyi olanlarida sattik.

Gunde 10000 in uzerinde cikti alan bir bolumumuz var orayada FM-6525MFP modelini siparis verdik. Suana kadar yazicilarda hic bir sikinti cikmadi en guzel yanida dolum yapilan tonerle eski tonerin ayri olmasi eski toner doldugunda servis hatasi veriyor o zamanda sadece toneri cikarip temizlemeniz yeterli :D

Yeni toner doldurdugunuzda da sadece OKEY ve STOP dugmesine 5 saniye basili tutmaniz yeterli herhangi bir CRACK gerekmiyor yada CHIP degisimi

Tonerden doldurmaktan bikmis arkadaslar icin bire bir yazici tavsiye ederim tum sorularinizi da bekliyorum.
H
9 yıl
Epson Yazici ile sikinti yasayanlar
Epson yazici ile sikinti yasayan arkadaslar tum sorunlarinizi iletebilirsiniz.
H
10 yıl
Güvenlik Kamerası YArdım Edin
Elimde 5 Adet RVi-IPC52DN20 Marka İP Kamera Vardır.

http://www.rvi-cctv.ru/catalog/Skorostnyie_kupolnyie_IP-kameryi_videonablyudeniya/RVi-IPC52DN20/

Geçmişe Dönük Bir Kayıtta Zoom Yapmak İstiyorum Bu İşlem Nasıl Olacak Yeni Bir Kamera mı Almam Gerekiyor Yada Farklı Bir DVR Cihazımı ?

Ayrıca 2 Adette DVR Var

http://www.rvi-cctv.ru/catalog/IP_videoregistratory/RVi-IPN16-2-PRO/

http://www.rvi-cctv.ru/catalog/IP_videoregistratory/RVi-IPN16-2/

Yardımcı Olursanız Sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.