A

Teğmen
30 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
2015 i201.4 style vs 2015 ibiza 1.2dsg style karar veremiyorum.
Merhaba arkadaşlar konu başlıktaki gibi i20nin kasasını çok beğendim ancak 4 ileri vites olması beni karamsarlığa itiyor vites geçişleri devirler açısından kötüymüş. çok yaktığına dair yorumlar okudum. İbizanında 7 ileri olması ve donanım paketi daha çok dikkatimi çekti yanlarda bile hava yastığı var.

Araba aile arabası olacak hergün düzenli işe güce vs. Gidilip gelinmeyecek. Tecrübeli abilerim ablalarımı yoruma bekliyorum.
A
9 yıl
Cevap: iphone 5 yere düştü açılmıyor açılış ekranı gelip gidiyor
ilko arkadaşımız en beğenilmeyen yprumu alsada haklı çıktı aplle'a anakart iptal yani telefon pert 850tlye değiştirip sıfırını veriyorlar
A
9 yıl
iphone 5 yere düştü açılmıyor açılış ekranı gelip gidiyor
Arkadaşlar ip5 ekranı yere çarpacak şekilde evde laminat parkenin üzerine düştü telefon sadece şarja takılınlca açılıştaki elma logosu sürekli gelip gidiyor ne yapayım benim yapabilceğim birşey var mı moralim çok bozuldu cidden yere düşerken tel şarjdaydı
A
9 yıl
Beyler ilk arabam olacak tavsiyelerinize ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar biz 3 kişilik bir aileyiz üniversite yeni bitti sağolsun annemle birleşip seat ibiza 1.2 dsg alacağız araba annemin üstüne olacak ancak tüm arabanın tüm sorumluluğu benim üstümde olacak işte asıl sorum burada benin daha önce hiç arabam olmadı bir araç sahibinin alması gereken temel sorumluluklar nelerdir araç sahiplerinin yorumlarını bekliyorum
A
11 yıl
RoadStar Rdm100
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.Size çok ufak bir sorum olacak internette araştırma yaptım ve bütçem doğrultusunda Roadstar RDM100 model numaralı teybi aracımız olan 99 model uno'ya aldım fakat bayram vesilesiyle taktırmak nasip olmadı daha sizden ricam;
Ürün hakkında bilginiz varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim artıları eksileri bakımından ürünü taktırınca incelemesini bizzat yapacağım ama sizlere de sormak istedim kullanan var mı acaba forumda.
Konu yanlış yerdeyse lütfen silmeyin taşıyın şimdiden tüm forum dh ailesine teşekkür ediyor ve herkesin bayramını kutluyorum
Not:Bütçem en fazla buydu hem öğrenciyim hemde yaş daha 18 Arabanın teybide olmadığı için bunu aldım :)
A
11 yıl
Tecrübeli abilerimden yardım bekliyorum
oncelikle herkese merhaba vaktinizi aldigim icin ozur diliyor ve mobilden yazdigimi belirtmek istiyorum surc-u lisan eylersem affola

Benim sizlere iki tane sorum olacak

1.Ocak ayinda 18.yasina girecegim ehliyet kursu icin eylul ayi yada ekim gibi kayit yaptirabilir miyim? ve a.o.l ogrencisiyim ogrenci belgesi alsam yeterli olur mu (Diger evraklarla tabii)
2.sehir icinde az bucuk araba kullanmayi biliyorum pratigim var ama ehliyetim olmadigi icin bos arazilerde ve insanlarin hayatlarini tehlikeye atmayacak bir sekilde arac kullandim (Hem basimi belaya sokmadim hemde araba kullanmayi ogrendim,kurallarada uyup bos arazide bile kemer takip sinyal vs verdim) ama bir kac eksik noktam var ehliyeti almam zor mu?

Bu sorulari sorma amacim cevremde bana yardimci olabilecek kimse olmayisi ve diz degerli abilerimin her gun girip konularini okumak umarim konu dogru yerdedir iyi gunler dilerim.
A
11 yıl
Laptop klavye devre dışı kalıyor
Herkese merhaba elimde acer'in eski bir laptopu var her şeyi gayet sağlam çalışıyor hatta şu anda bu laptopdan yazıyorum ama bir süre sonra klavyede hiç bir tuş aktif olmuyor ne olur yardım edin bir süre sonra klavye gidiyor hiç bir tuşu algılamıyor neden acaba ???
A
12 yıl
Merhaba
Merhaba :) bende forum dh ye yeni katildim. uzun sureden beri kullanicim olmadan takip ediyordum forumu ve gercekten cok ozeniyordum aranizda olmaya. :) Adim Ali Eren ama herkes Aleko diyor 17 yasinda genc bir kardesinizim surekli mobilim (pc kullanmiyorum su anda) :) ama gunun her kesiminde buralardayim. Buraya gelmekten mutluluk duydum sizle olmak bana cok sey katacak herkese tesekkur ederim surc-u lisan eylediysem af dilerim. (konu yanlis yerdeyse tasinmasini rica ediyorum.)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.