M

Teğmen
26 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
38 üye
Görüntülenme (?)
246 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Booking.com %50 indirim
Merhaba arkadaşlar booking kullanan arkadaşlara bir sorum olacak biraz önce booking ten mail geldi bir sonraki seyahatinizde %50 indirim kazandiniz diyor ama detay yazmiyor bu indirimi daha önce kullanan veya indirimin detaylarını bilen var ise yardımcı olursanız sevinirim
M
9 yıl
Booking.com 50 $\u0027a kadar %50 indirim
KURALLAR
Sevgili Üyelerimiz;
Daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi konumuzda konaklama yapıcak arkadaşlarımızın birbirinden indirim kazanma söz konusudur.Ama Konuyu takip ettiğimden beri konu içersinde suistimaller görmekteyim.Bir kaç kez yazılı uyarıda bulundum.Sanırım daha anlaşılmadı ki halen bu tarz girişimler devam etmektedir.
Son kez yazmak istiyorum.

Konuda suistimalleri engellemek amacıyla Her sayfa başında üyemizin 1 mesaj hakkı vardır.Yani sayfa sayısı geçtikçe üyemiz mesaj atabilir.Ama aynı sayfada aynı 2 mesaj atılması yasaktır.

Mesaj içeriğinizde mesaj aralarında fazlasıyla boşluk tuşu kullanılması yasaktır.Görüldüğü takdirde bu mesajlar silinicek gerekli yaptırımlar uygulanıcaktır.

Mesaj içeriğinizde görsel (FOTOĞRAF) vb şeyler koyabilirsiniz ama sayfayı kaplıyacak ve okuyucularımızı rahatsız edicek boyutta olmaması gerekmemektedir.Yine aksi davranışlarda mesajlar silinip gerekli yaptırımlar uygulanıcaktır...

Mesaj hakkınızı kullanıp aynı sayfa içersinde mesajınızı alıntılayıp güncel yazmanız kural dışı davranıştır.Bu tarz mesajlar ve ana mesajınız silinicektir.

Konunun sürekli olabilmesi açısından lütfen kurallara uyalım...

Bu tarz yukarıda belirttiğim durumları görmeniz halinde lütfen Şikayet butonunu kullanalım.
İyi forumlar.


(2019 EKİM için Güncel linkler)




< Resime gitmek için tıklayın >


Rezervasyon tutarının %10 indirim kazanmak için;

www.booking.com/s/terkes59

< Resime gitmek için tıklayın >


Katılım sınırsızdır ve her rezervasyon için yeni hesap açarak daha fazla ödül alabilirsiniz


Rezervasyon yaptığımızda yukarıdaki gibi geri ödeme alacağımıza ilişkin bir mail gelecektir. Otel’de konakladığında 1 hafta içerisinde hediyen kartına yükleniyor!


Hesabınız ile rezervasyon öncesi yedek linkleri kullanarak her defasında 25$ indirim almanız mümkün.


Aynı otelde farklı hesaplar kullanarak rezervasyon yapabilir, otelde rezervasyonların adınıza olduğu için birleştirmek istediğinizi belirtebilirsiniz


Ben bu yöntem ile şimdiye kadar otel rezervasyonu 1500₺ geri iade aldım.


Tatil’de ucuz otel mi ariyorsunuz? Booking Rezervasyon yapıyoruz, 25 dolar iade alıyoruz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.