C

Teğmen
28 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Çok İşlevli (Ofis+fotograf) Yazici 2015
Aradigim segmentte cok baslik bulamadim, bulduklarim ise ya faydasiz ya da eski.

Tam bir ofis yazicisi istiyorum, faks olmali, fotokopi konusunda cok yogun olmasada cok yetenekli olmali, yani cift tarafli tarama/kopyalama ve adf (otomatik besleme) sart. Renkli olmali zira ayni makina ile kusursuz olmasa dahi fotograf ihtiyacimi tatmin edici sekilde karsilamak istiyorum. Isletim maliyeti onemli; gotograf kalitesini korumak adina oncelikle orjinal kartus kullanmak istiyorum ya orj. kartuslar nisbeten uygun ve verimli olmali ya da dolan kartusla sıkıntısız calismali. Wifi olmali zira pekcok bilgisayar bulunan birkac odaya hizmet edecek.

Bu ozelliklerde tespit ettigim urunlerin basinda epson work force serisi var ama hicbir yerde satilmiyor. Canon da iki model gozume carpti; maxify mb5350 ve mx925. Son olarak Brother MFC-J3720 ozellikleri ihtiyacima gore olmakla beraber a3 formatinda bir yazici olmasi sebebiyle biraz tuzlu ve fotograf konusunda cok basarili olmadigina dair yorumlar okudum.

Baska alternatif varmidir ? Epsonun work force serisini nereden bulabilirim ? Soz konusu secenekleri kullananlarin tavsiyesi nedir ? Simdiden tesekkurler.
C
13 yıl
\"Edifier S730\" İçin Alternatif Uydu ?
Arkadaşlar Edifier S730 u televizyon için aldım, wooferdan inanılmaz derecede mutluyum. Ama uydular oldukça kaliteli olmakla beraber hedefimin altında (çok net tiz ve mid) kalıyorlar. Çözüm olarak bir çift HIFI uydu ile değişiklik planlıyorum. Aklımda şuan yamaha NS-333 modeli var. Fiyat/performans olarak zirvede. Ancak iki ürünün özelliklerinin birbiriyle kullanılmaya uygun olup olmadığı konusunda deneyimli arkadaşlardan yardıma ihtiyacım var. Ayrıca bu model olmasa bile hangi markanın, hangi modelini tercih edebilirim ? Şimdiden açıklamalarınıza teşekkür ediyorum.

Yamaha NS-333
http://www.eniyiteknoloji.com/NS-333-NS-777555-ICIN-SURROUND-HOPARLOR-1-cift-FIRSAT-URUNU,PR-34039.html?ref=idealfiyatrehberi

Edifier S730
http://www.hepsiburada.com/Liste/edifier-s730-21-300-watt-speaker/ProductDetails.aspx?productId=bd847525&categoryId=256
C
18 yıl
Sony DSC-T30 Makro örnek
Yeni sony t30 umla denemeler.Sualtı fotoğrafları için almıştım bu makineyi aslında f828 kullanıyorum ama bu makinenin macro moduna hayran kaldım.

< Resime gitmek için tıklayın >
C
18 yıl
Faturam 54 yerine 63 geldi ???
256 Sınırsız kullanıcısıyım yaklaşık 1 senedir.her ay 49+bağlantı ücreti taksiti toplam 53-54 milyon gelirken buay 63 milyon fatura gelmiş.Sizce sebep ne olabilir ?
C
18 yıl
#### İntel Mini-PCI Kablosuz ağ kartı ####
Arkadaşlar resimdeki intel mini-PCI kablosuz ağ kartına ihtiyacım var 25-30 milyonluk bi parça kablosuz ağa hazır dizüstü bilgisayarlar için ama aramaktan sıkıldım ve istanbula gidene kadar sabredemiycem.Elinde olan yada teymin edebileceğim bi yer bilen varsa çok mutlu olucam.Şimdiden teşekkürler... e-mail : cuneytovuc@hotmail.com



< Resime gitmek için tıklayın >
C
18 yıl
#### Kablosuz ağ kartı (laptop) nerden ? kaça ? ####
Intel PRO Wireless 2200BG Kablosuz LAN (802.11b/g yada alternatif bi kartı nerden bulabilirim.Netten alabileceğim yer tavsiye ederseniz sevinirim.Laptop um wireless ready sadece bu kartı takmam lazım.şimdiden teşekkürler...
C
18 yıl
#### Kablosuz ağ kartı (laptop) nerden ? kaça ? ####
Intel PRO Wireless 2200BG Kablosuz LAN (802.11b/g yada alternatif bi kartı nerden bulabilirim.Netten alabileceğim yer tavsiye ederseniz sevinirim.Laptop um wireless ready sadece bu kartı takmam lazım.şimdiden teşekkürler...
C
18 yıl
### Emule da dosyalara yorum eklemek ??? ###
Emule de dosyalara nasıl yorum ekliycem.Bide emule de ne kadar kredim olduğunu nasıl öğrenicem.
C
18 yıl
#### Playstation 2 alıcam Doğubankta neresi en iyi ? ####
Doğubankta epey gezdim herkes satıyo bu mereti sizce nerden alsam gözüm arkada kalmaz yarın öbür gün malının arkasında durur yada en sağlam aleti satar ? Bide altı mor olmayan yazılabilir disk nerden bulurum ,hadi buldum normal dvd writer da yazarmı,hadi yazdık çalışırmı,hadi çalıştı mor diskler gibi lensi haşat edermi ?
C
18 yıl
### EMULE dosya tamamanıyor derken hata verip kapanıyor ###
bir filmin 3 cd sinden 2 si yüklendi son cd de %100 yüklendi ama en son tamamlanmada (adreslenmede) tamamlanıyor işleminin en sonunda hata verip kapanıyo katır.Yeniden yeniden denedim,pc yi yeniden başlattım ama nafile hep aynı.bi ayar yada çözüm gösterirseniz sevinirim.yada emule de %100 yüklenen filmleri tamamlıyabileceğimiz bi program varmı ? o da olur...şimdiden teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.