M

Yüzbaşı
25 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
184 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Uber a nasıl ulaşabilirim (kredi kartı çalınmış)
Merhaba arkadaşlar, kredi kartı bilgilerim çalınmış son 1 aydır da kullanmadığım karttı ondan önce de getir uygulamasında kullanıyodum büyük oranda. Bugün ekstre kesilmiş ve 127 dolarlık bir harcama yapılmış yurtdışından uber ile. Bankayı arayıp kayıt oluşturdum fakat uber a da ulaşmak istiyorum ama nasıl ulaşabilirim pek bir şey bulamadım. Tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ne yapabilirim ?
M
8 yıl
Muhabbet kuşum çok yabanileşti
Merhaba arkadaşlar bir erkek kuşum var 2 aydır benimle aldığımda yavruydu en fazla 2 aylıktı. İlk 1 ayında kafesine girmek bile istemiyodu hep bizleydi çok mutluydu omzumdayken fakat son 1 aydır falan yabanileşti sadece babama gidiyodu artık ona da gitmiyor 1 haftadır. Uçmayı öğrendiği zamanlar garipleşti tahminen. Ben artık bize gelip gelmemesini düşünmüyorum sadece o mutlu olsun diye bir eş almalı mıyım? Onu nasıl seçmeliyim kuscuya götüreyim kendi mi seçsin? Bir de kum gerekli midir ve quik yem iyi midir? Teşekkürler.
M
9 yıl
[SATILIK] ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ BİLETİ
Arkadaşlar merhaba gidemeyeceğimden dolayı zeytinli biletimi satıyorum yanında 19 Ağustos gidiş 25 Ağustos dönüş yenikapı-bandırma biletimi de satıyorum hepsini birlikte alırsanız fiyatı düşürebilirim baya, düşünenler pm atabilir.
M
9 yıl
İTÜ Matematik Müh. mi ? YTÜ Bilgisayar mı ?
İlk tercihim itü elektrik olucak ama gelmeme ihtimali de var ama altına ne yazacağıma kararsızım. Yazılıma da ilgim olduğundan bu ikisinden birini düşünüyorum. Mat muh leri yazılıma yada banka işlerinde uzmanlaşabiliyorlarmış. Itu mat muh yazarsam yazılımda uzmanlaşıcam ama ytü bilgisayar mı yoksa itü mat müh mi çok kararsız kaldım siz olsanız ne yazardınız. Ayrıca belirtmek isterim cok büyük itü tutkunlugum var
M
9 yıl
ZAMAN 14 B KİTAPÇIĞI CEVAP ANAHTARI
Sadece b kitapçığı vardır kitapçığı pm den atana gönderiyorum

Edit:forumdan çıkıyorum gece tekrar girip pm lere cevap veririm
M
9 yıl
Sömestr için kaynak tavsiyesi
Arkadaşlar kimya biyoloji ygs bitti sayılır artık ikisinin de palmesini çözdüm fakat sömestrda dersanenin kampıyla birlikte fizik kimya biyoloji ygs yi tam anlamıyla bitirmek istiyorum soru kaçırmayacak şekilde bunun için fem in ygs lys fizik kimya biyolojisini düşünüyorum siz ne dersiniz biraz zorlamasını istiyorum
M
10 yıl
Kargo ile gitar amfi göndermek
Arkadaşlar istanbul dan gaziantep e gitar ve amfimi göndericem ama korkuyorum kırılma ihtimaline karşı sizce hangi kargoyla göndereyim fiyat da uygun olmalı nasıl paketlemeliyim ?
M
10 yıl
Sennheiser kulaklığım bozuldu
1 yıl önce markafoni den alınmış olan cx215 kulaklığım vardı sol tarafı bozuldu metan ın sitesinde boş garanti belgesi geçersizdir diyor markafoni yle de iletişime geçtim biz size haber vericez dediler ses seda yok ne yapmalıyım bu durumda başına gelen var mi ?
M
10 yıl
[SATILIK]Cort Action Bass Gitar+Ibanez 10B Amfi+Ritter Kılıf
Aslında konuyu ikinci el bölümüne açacaktım ama daha önce buraya açan görmüştüm umarım problem çıkmaz.

Tüm ayrıntıları sahibinden linkine yazdım merak ettikleriniz varsa pm atabilirsiniz

fiyat=570tl pazarlık payı var kılıfsız 500tl

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-cort-action-a-bass-gitar-ibanez-10-watt-amfi-ritter-kilif-158740928/detay/
M
10 yıl
Bu gitarın ikinci eli tünelde bulunur mu ?
Düşündüğüm gitar epiphone lp-100 tünelde bulabilir miyim acaba bulursam da ne kadara bulabilirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.