T

Yarbay
23 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
490 (Bu ay: 6)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
Klavye tuşlarinda ve harddiskte ilginç problem acil sayilir
Dostlar merhaba. Benim şimdi soyle bir sorunum var. Laptop ilk açildiginda veya uyku modundan yeni çikinca bir sorun yok ama bir 3-4 dakika sonra harddisk çok yüksek sesle çalismaya basliyor ve 4 tane tuş kafayi yiyor. Arada disk kullanimi stabil bir sekilde %100 oluyor ama o da her zaman geçerli degil. Fakat harddisk her zaman çok sesli çalişip tuslar bozuluyor. Sivi temasindan dolayi tuslarin bozulabilecegini düsündüm fakat ilk başta normal çalisip sonradan bozulmasi çok saçma geliyor bana. Bozuluyor dediğim de bir harfe basinca bir sürü harf çikiyor. Mesela "k" harfine basinca "kjfa" , "8"'e basinca "7428", "ö"ye basinca "ömvx", ı'ya basinca "ıu" ve ctrl+f atiyor.

Sizce sorun donanimsal mi yokjsa virüsten mi kaynaklaniyor? Yardimlarinizi bir an önce bekliyorum.
T
6 yıl
Dualshock 4 Sağ Analog\u0027ta Yavaş Dönme Sorunu
Dostlar benim bu kumanda ile ilgili başlıkta bahsettiğim gibi bir problem var. Kumanda Eurasia garantili Pro'nun içinden çıkan Orijinal DS4 v2. 3 ay falan oldu alalı. Sağ analoğu sola doğru tutunca sonuna kadar ittirilik olmasına rağmen bazen yavaş yavaş dönüyor. Analoğu çevirince sorun düzeliyor ama arada gidiyor geliyor sanırım. Garantiye versem sıfırı ile değiştirilir mi? Bu problemi yaşayan ya da yaşamış olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
T
6 yıl
Sıfır PS4 Pro\u0027dan çıkan Dualshock 4\u0027te Çizikler. Ürün İade mi?
Dostlar merhaba, birkaç gün önce resmi gittigidiyor teknosa mağazasından ps4 pro siparişi vermiştim, bugün elime geçti. Şöyle bir sorunum var:

Alet sıfır gibi duruyor kutusunun kenarları biraz yıpranmış ama olur o kadar. Üzerindeki garanti şeridinin kutunun açıldığı kısma yakın olanı biraz boldu amadiğer taraftaki ucu açılmamıştı. Bunlar satılıyor mu sonradan yapıştırılabilir mi onu da bilmiyorum ama kuruntuma sebeplerden biri bu oldu.

Asıl sorum Dualshock 4 v2 ile ilgili. Kumanda kullanılmış gibi durmuyor ama üzerinde mikro çizikler var. 1 tane X butonunun sağında, bir tane kare ile üçgen butonları arasında, bir tane sağdaki tuşlarla yan kasanın birleştiği kısımda, bir tane de sol tarafta yine yön tuşlarınun olduğu platform ile yan tarafının birleştiği yerde. Kutudan küçük çiziklerle çıkması normal midir yoksa bu iade olduğu anlamına mı geliyor? içinden çıkan garanti belgesinde 8 Mart 2018 teslim tarihi yazıyor ama sony'i aradığımda bunun depoya giriş tarihi olduğunu söyledi.

Bilgisi olan arkadaş var mıdır?
T
6 yıl
Vodafone SüperNet Fibermax Kullanan Var Mıdır?
Uydunet ile olan taahhütüm bitmek üzere ve online oyunlardan pek memnun değilim. Bağlanatımın en iyi olduğu durumda ortalamayı geçemedim şimdiye kadar. Kendi altyapısıyla Vodafone fiber geldi 1.5 sene kadar önce falan. Nasıldır iyi midir kullanan var mı?
T
6 yıl
Vodafone SüperNet kullanan var mı?
Uydunet'te taahhütüm bitiyor yakında, fiyatları da zamlamışlar. Vodafone'ın fiyatları epey iyi geldi ama online oyunlarda ping durumunu hiç bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı tavsiye ederler mi?
T
7 yıl
PS3 8002f1f9 hatası
Aklıma geldi de açıp bir ps3 oynayayım dedim uzun zaman sonra bu hatayı aldım. Güncelleştirme yapmak istedi alet %46'da donup kalıyor ve kapatıp açınca kaldığı yerden devam ediyor. Güvenli moda girmek de kesinlikle mümkün değil. Daha önce karşılaşılan, karşılaşıldığını gören ve bir çözüm fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
T
7 yıl
Lol\u0027ün hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağının kanıtı:
Bunun kaldırılıp yerine seçme seçeneği bile konmamasıdır.

Videoyu izlemek için tıklayınız
T
7 yıl
GL in Burgerking
Hayaldi yeni Türkiye'de bu da gerçek oldu

< Resime gitmek için tıklayın >

Efsane reklamın YouTube Videosu:
Videoyu izlemek için tıklayınız
T
7 yıl
AKK Aşıldıktan sonra kablonet\u0027in kasti olarak bağlantıyla oynaması?
Bu yeni yürürlükten sonra kesin olduğuna kanaat getirdiğim durum. Normal kullanırken hiçbir şekilde oyun içi lagspike-ping ping problemim olmamasına rağmen AKK'yi aştıktan sonra sürekli 80-90 arası oynuyor fakat hissedilen ping 150-200 civarı. Sürekli ani lag sıçralamaları oluyor ve hiçbir şekilde online oyun oynamak mümkün olmuyor. 16 mbps internet ile LoL, CS-Go gibi oyunların sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum açıkçası, ama neden AKK'ye geçtikten sonra benim bağlantım kötüleşsin ki. İşin garibi dizi film falan izlerken hızım yerinde ve bu hiçbir şekilde yansımıyor. Dolayısıyla aradığım zaman bana bağlantınız normal gözüküyor diyorlar. Buna benzer bir şeyler yaşayan arkadaşlar var mı? Ya da çözüm bulabilen?
T
7 yıl
SOLO/DUO Q AÇILDI
WE BACK AT IT AGAIN BOYZ LETS GO
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.