D

Onbaşı
23 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
LG G3 STYLUS KONUM SORUNU
Arkadaşlar telefonu alalı 1 ay gibi bir süre oldu instagrama resim atarken konum yüklemeyi hiç denememiştim bu telefonda. Dün resmime konum eklemeye çalıştım fakat konum yüklenemedi diyor sürekli konum listeside çıkmıyor, konumun adını ben yazıp aratsam da konum cıkmıyor. Yardımcı olabilecek olan var mı?
D
10 yıl
Facebookuma giremiyorum
Arkadaşlar facebook hesabımı telefonda kullandığım uygulamadan giriyorum ama haber kaynağını bildirimleri vs yüklemiyor, facebook messenger a giriyorum ordan da hemen çıkış yapıyor.
Sorun telefonda değil başka hesapları açıyor. Ayrıca başka telefondan denedim gene aynı sorunları yaşadım hesabım ne oldu anlayamadım.
Hesabıma m.facebook.com dan ve pc den girebiliyorum ama uygulamalardan dediğim gibi giremiyorum ne olduğunu anlayamadım. Yardımcı olabilecek olan var mı :/
D
10 yıl
Beyoğlu Kamu Hastaneler Birliği
Gaziosmanpaşa'da oturuyorum, Beyoğlu Kamu Hastaneler Birliğine nasıl gidebilirim?
Adresi bu: Fulya Mahallesi, Mehmetçik Caddesi No:63 Şişli / İstanbul

Neyle gidebilirim en yakınına nasıl bulabilirim burayı?:(
D
10 yıl
Note 2 indirme sorunu
Arkadaşlar telefonumla önceden dosya indirebiliyordum ama şuan indiremiyorum. Telefonun kendi tarayıcısnı yani internet yazan tarayıcıdan indiremiyorum. Google chrome ile falan indirebiliyorum ne yapmam lazım?
D
11 yıl
Laptop açılırken kapanıyor
Arkadaşlar bugün teyzem laptopu yere düşürmüştü ondan sonra kulllanıma devam etti bi sorun olmadı ama demin bilgisayarı yeniden açmak isteyince açılırken kapanmaya başladı. Ne zaman açmaya çalışsam kapanıyor 10 saniye sonra falan, ne yapmam gerek? Tamda final haftam çalışmam gereken bir sürü slayt vardı
D
11 yıl
Bu saati nereden bulabilirim?
Arkadaşlar bir arkadaşım bu saati çok beğenmiş ona hediye almak istiyorum nereden temin edebilirim, yardımcı olabilecek olan var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
Gaziosmanpaşadan Kartal\u0027a
arkadaşlar yarın gaziosmanpaşadan kartala gitmem lazım da nasıl gidebilirim yardımcı olabilir misiniz?
bir de Kartaldan 22.00 gibi dönmem lazım o saatte otobüs falan bulabilirmiyim
D
11 yıl
11 eylül burs
Arkadaşlar başvurusu 11 eylül de başlayan bir burs vardı hangi vakıftı hatırlamıyorum hatırlayan yardımcı olabilecek biri var mı?
D
11 yıl
Burslar
Arkadaşlar başvuru tarihi başlayan bursları bu başlık altında paylaşabilir miyiz
D
11 yıl
Yetimim burs almazsam okulumu bırakmak zorundayım
Arkadaşlar ben özel üniversitede psikoloji okuyorum ayda bin tl gibi ödeme yapmak zorundayım.
7 ay önce babamı kaybettim. Malum babam okumam için elinden geleni yapıyor çalışıyordu ama onu kaybedince okumak için imkanım kalmadı.
Kyk ya başvurdum ama başka başvurabileceğim yerler var mı lütfen yardımcı olun...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.