U

Çavuş
23 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
9 yıl
GTA IV(STEAM)HATASI
Herkese merhabalar, Eski bilgisayarımda oynadığım GTA IV yeni sistemimde giriş yaparken ''A required security module cannot be activated. This program cannot be executed (8016).''hatası alıyorum.Oyunu Steam üzerinden satın almıştım.Ayrıca benzer bir sıkıntıyı Assasin Creed 3 adlı oyunda da yaşamaktayım.Elimde kutlu biçimde olan oyun önceki bilgisayarımda oynamış olmama rağmen yeni bilgisayarımdan giriş yaptığımda hem cd key hatası veriyor hemde uplay hesabımda oyunum gözükmüyor.Her iki oyun içinde çözüm ve tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.
U
10 yıl
Bilkent CTIS
Herkese selemlar.Lise son öğrencsiyim ve iyi bir üniversitede programcı olmak istiyorum.Araştırmalarıma göre ctis okuyanlara yazılım hakkında daha çok bilgi verildiğini ve teorik derslerden çok pratik derslere önem verdiğini böylece sektöre daha hazır olduklarını öğrendim.Ancak kafama takılan bir soru var.Şimdi bu bölümden mezun olunca mühendis olamıyıcam.Bu benim önümü engeller mi ? Örneğin Aselsan,Havelsan,TAI,Özellikle Google ve microsoft gibi şirketlerinde bu mühendislik olayında takıntılığı olduğunu duydum.Ne derece doğrudur bilemiyorum.Bana genel olarak bölümle ilgili ve mezun olduktan sonra nerelerde hangi kıdemde çalışabileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Bu bölümüde Bilkent' de okurum eğer olursa.Şimdiden teşekkür ederim.
U
10 yıl
Acil yardım Hp 3F0 hatası!!
Herkese selamlar bir sıkıntım var yaklaşık bir haftadır laptop'umu kullanamıyoru.açılırken şu çeşit bir hata ververiyor.

Boot Device Not Found
Please install An operating System On your hard Disk.
Hard Disk (3F0)
Zaten resim olarakta ekledim.Acil çözüme ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
U
10 yıl
Mortal Kombat bilenler bi el atsın
Herkese selamlar;

Sega atarimde oynadığım bi oyunun adını bulamıyorum.Aslında şöyle Mortal Kombat serisinde bi oyun Mortal Kombat 5 diye hatırlıyodum fakat youtube dan falan videoları izleyince o olmadıgını öğrendim.Şöyle ki benim oynadığımda Kıntaro,Baraka gibi karakterler yoktu.Hatta Raiden, Reptile,Sub Zero ve Scorpion la aynı kostüme tipine sahip sadece farklı olarak mora boyanmış bir kostümü vardı.Ayrıca 2 çeşit sub zero vardı.Biri maskeli diğeri ise maskesiz bir tipti.Cyrax ve aynı şekildeo nun kırmızı halindeki başka bi karakter daha vardı.Hatırlayabildiğim bukadar.Yardımcı olursanız sevinirim.
U
11 yıl
Guild Wars 2 acil yardım
Herkese merhabalar.Sorum şudur arkadaşlar aşağıdaki Sistemle gw2 yi pve,spvp ve wvw de hangi ayarlarda kaç fps alırım yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada fps olarak net bi değer vermek zorunda değilsiniz akıcılık olarak da analatabilirsiniz.Bu arada acil demenin sebebi ise bi sitede oyun kısa süreliğine indirime girmiş olması bu yüzden acil cevaplarsanız sevinirim

Sistem şöyle,

Hp pavilion Dv6 (Laptop)
Windows 7 64 bit
İ5 2.7 ghz
1 gb atı radeon 6550
6 gb ram
U
11 yıl
Cevap: AİON Güzel mi?
quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

GW2 hakkında burdan birkaç kişiye sorup o doğrultuda bir karara varman yanlış olur.En bilindik yolla Youtube dan gameplaylerine bakabilirsin.Oyunu ilk çıktığında aldım bende.Hardcore bi mmorpg değil.Diğer mmorpglerden çok çok farklı.Beğenip beğenmemen tamaman senin oyun anlayışına bağlı.Level kasarken görev sistemi yok.Yolda dolaşıyorsun bir yerlerden yardım isteyenlerin bağrışlarını duyuyorsun veya ****rin seslerini.Levellerken senin kendi hikayenmiş gibi oynuyorsun yani.Bunun gibi bir görev sistemi var.Boss savaşları inanılmaz oluyor ****rin bazıları çok büyük.PVP ye istersen 1 levelde başlayabilirsin.Zaten pvp de kaç level olursan ol herkes eşit.Pvp itemleri ücretsiz istediğini deneyip farklı kombinasyonlar deneyebilirsin.Yani herkesin harfi harfine eşit olduğu item,silah üstünlüğünün olmadığı bir pvp seviyorsan oyunu da seversin.

Ya ben piyasadaki çoğu f2p oyunu denedim.Aion 4.0 la yeni oyuncular ticaret vs. gibi şeylerden mahrum kalmış.En nefret ettiğim sistemdir.Gw2 ye gelince lise son öğrencisiyim yani oyunlara çok fazla zaman ayıramıyorum.Pvp de yetenek vs olmasıyla çok hoşuma gitti gw2.Tek korkum sistemim oyunu kalıdırırmı sorusuydu.Trial olamadığı için sormadan almak istemedim.Hocam sanada soruyum kaldırırmı bu sistem oyunu(en az medium ayarlarında) ? Yada başka b2p yada f2p oyun modelinde mmorpg oyunu tavsiye edebilirmisin ?

HP Pavilion dv6(Laptop)
Windows 7 64 bit
i5 işlemici-2.7 ghz
6 gb ram
1 gb ATI Radeon HD 6550
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.