T

Onbaşı
21 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
11 yıl
Hotpoint-Ariston MTM 0821 F (TK)HA A+
Merhabalar .. Buzdolabı almayı düşünüyorum ve 1-2 gün içinde de karar vermem gerekiyor .. Öğrenci olduğumdan dolayı fazla bütçe gerektiren bir şey almak istemiyorum açıkası ve ömürlük olmasına da gerek yok haliyle .. Yani 4 yıldan sonrası beni ilgilendirmiyor diyebilirim .. Araştırma sonucu bulduğum ürün
Hotpoint-Ariston MTM 0821 F (TK)HA A+
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=mtarismtm0811ftk&categoryId=22154
hızlıal ve hepsiburadada toplamda 39 yorum yapılmış ve hepsi olumlu .. Açıkçası hepsinin olumlu olması kafamı kurcalamadı desem yalan olur .. Üstelik ses seviyesi 45 db olmasına rağmen çok sessiz gibi yorumlardan dolayı da şüphe duymadım değil .. Dolap mutfakta olacak fakat odam da mutfağın bitişiğinde o açıdan ses durumunun ne kadar sorun olacağını kestiremiyorum pek .. Kullanan yada bu ürünü bilen birileri varsa eğer genel olarak nasıl olduğuna ve özellikle de ses seviyesine dair yorum yapabilirlerse gerçekten sevinirim .. Teşekkür ettim ..
T
11 yıl
Transkript ..
Merhabalar .. En özet haliyle durumu anlatmam gerekirse anadolu üniversitesi hazırlıktaydım yılın başında ve yarım dönemde bitirip 2. dönem bölüme geçtim . 2. dönemden çoğu dersi de alıp temizledim. Seneye 1. sınıf olarak başlıyorum ve erasmus düşünüyorum . Fakat şöyle bir sıkıntı var normal 1. sınıf öğrencisi olsam direkt 1. dönemin transkripti gerekecekti fakat bu durumda 2. dönemin de gerekli olacak mı sonuçta 2. döneme ait bir transkript görünüyor internette .. Yani şuan internetten baktığımda ders kredileri felan girilmiş fakat not ortalaması gibi şeyler henüz işlenmemiş ..Acaba diyorum böyle bir durumda yani 2. dönemde bölüme geçme durumunda o 2. dönem transktripti ben normal olarak seneye 1. sınıf olarak başlayıp devam ederken tekrar 2. döneme geçtikten sonra mı resmi olmuş olacak .. Çünkü bu durumda aşırı derecede mantıksız oluyor yani 2. dönem bölüme geçtiğimde gidip kültürel etkinlik gibi birkaç ders alsaydım zaten 4 ortalamam olurdu ve eğer transkript olarak alınıyor ise bu epey haksız bir durum doğuruyor .. Neyse umarım anlatabilmişimdir sorunu .. Teşekkür ettim ..
T
11 yıl
Hdmi ile bağlantıda ufak bir soru
Biraz bakındım da bununla ilgili bir şey bulamadım pek internette ve riske girmek de istemedim haliyle .. Lenovo z580 notebook a sahibim ve onu hdmi ile 102 ekran samsung lcd e bağlamayı düşünüyorum da kafamı karıştıran nokta ekranın büyük olmasının sistemi yorup yormayacağı o açıdan bağlamamda bir sıkıntı olur mu diye sormak istedim .. Diğer şey de hdmi kablosu önerisinde bulunan olursa hiç fena olmaz sıradan bir kablonun da gayet uygun olacağını öğrendim de lcd yaklaşık bir 4 yıllık olunca hani o açıdan hdmi kablolarının uyumlu olup olmama durumu düşündürdü .. Lcd Samsung sx03 .. Teşekkür ettim ..
T
12 yıl
Yalın internet için modem önerisi
Merhabalar .. Kaldığım yere yalın internet bağlatmayı düşünüyorum fakat kablosuz olmasını pek istediğim söylenemez .. Ttnet den biriyle görüştüğümde mecburi kablosuz modem olmak zorundaymış fakat kablosuzlardan da kablolu bağlanma imkanından bahsetti .. Bunun için herhangi bir ek ayar gerekiyor mu yoksa var olan porttan direk kabloyla bağlantı yapmak yetiyor mu ? Ve bu şekilde olması durumunda nasıl olacak yani demek istediğim normal kablolu bağlantı kullanmamdan herhangi bir farkı olacak mı ? Ve de buna uygun modem öneren çıkarsa eğer memnun olurum .. 8 e kadar bağlatacağım .. Teşekkürler ..
T
12 yıl
Birkaç klasik dışında notebook önerisi ..
Merhabalar .. Bu tarz epey bir konu açıldığının farkındayım fakat önerilen ürünler alacak kişiler için belli sınırlar koymadığından klasik modeller oluyor . Msi Ge60 037 i almayı düşünüyordum hatta neredeyse alacaktım desem yeridir . Oyun açısından ciddi anlamda sağlam bir ürün olduğu kararına vardım fakat son anda burada yazılmış bazı şeyleri gördüm . Full Hd ve 15.6 " olması AutoCad gibi programları kullanırken olumsuz etki yapıyormuş anladığım kadarıyla . İnşaat mühendisliği okuyacağım için de benim için önemli bir etken. 17.3 " olan Ge70 bu sorunu çözüyor gibi fakat ekranı öyle büyük istemediğimden o da uygun olmuyor . Lenovo ya bakayım dedim Ge60 ın benzer özellikleri olan Y580 e yöneldim bu sefer de hdd ısınma olayı ortaya çıktı . Sonuç olarak seçenek açısından tükendim gibi bir şey . Hem oyun hem de dediğim gibi bazı çizim vs programları için kullanacağım. Fazla fikrim yok hangi programlar olacağına dair fakat forumda bulduğum bir yazıya dayanarak Autocad, SAP2000, Sta4Cad, İdecad, Primavera, 3DStudioMax diyebilirim sanırım . Sonuç olarak aradığım ürün Msi Ge60 / Lenovo Y580 özelliklerinde bir şey. 15.6" . Isınma ve ses gibi problemleri olmayan bir şey . Düşününce var mı böyle bir ürün diye de şüpheye düşmüyor değilim açıkçası ya neyse . Fiyat olarak da 2600 civarı uygundur . Teşekkür ederim ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.