U

Teğmen
21 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
2 hafta
450.000 TL bütçeyle otomatik vites araç tavsiyesi.
Arkadaşlar selamlar 450.000 TL bütçem var tercihen otomatik vites araç bakıyorum sorunsuzluk ve ekonomik olması açısından muhtemelen B segmenti ancak diğerleri de olabilir tavsiye ve tecrübeleriniz nelerdir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.
U
geçen yıl
İphone X ekran sorunu
Arkadaşlar merhaba sabah telefonu sorunsuz şarjda kullanırken şarjdan çıkardığımda birden ekran sağ tarafı beyaz oldu sanırım donanımsal bir sorun sizce sorun ne olabilir

< Resime gitmek için tıklayın >
U
geçen yıl
Clio 3 kullanıcıları yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar merhaba ev alma arefesindeyim golf 7 aracımı satıp otomatik vites clio 3 almayı düşünüyorum otomatik vites clio 3 kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum hangi tür şanzıman kullanılıyor kronik sorunu vs dikkat etmem gereken neler vardır şimdiden teşekkür ederim
U
geçen yıl
Dualshock 4 tamiri yardımcı olabilir misiniz arkad
Arkadaşlar merhaba Ps4 dualshock4 gamepadim arızalı. Manisa’da ikamet ediyorum ama gerektiği yere kargo edebilirim. X tuşu basmıyor ve joystick kendiğinden kayıyor tanıdığınız bildiğiniz kurumsal bir yer var mı tamir ettirebileceğim. Çakma gamepad almak istemiyorum yenisi de malum 1500₺ civarında. Teşekkür ederim.
U
2 yıl
Google maps koordinatı
Arkadaşlar merhaba. Google maps üzerinden almış olduğum koordinatla GPS cihazimdan aldığım koordinat uyuşmuyor. Google hatalı koordinat mı veriyor acaba?
U
2 yıl
Arkadaşlar yakınlık sensörü yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar merhaba Xiaomi redmi note 8 telefonumun yakınlık sensörü çalışmıyor bi uygulama indirdim kalibre gibi bir şey yaptı sorun o an çözüldü ama ertesi gün tekrar çalışmamaya başladı görüşme sırasında ekran kapanıyor ve açılmıyor yakınlık sensörünü iptal etme şansım var mi manuel olarak kullanmak istiyorum ama mümkün mü bilmiyorum. Teşekkürler
U
2 yıl
Golf 7 debriyaj sorunu
Arkadaşlar merhaba 2015 model Volkswagen Golf 1.2 tsi manuel sahibiyim yüksek viteste yavaş seyrederken gaza yüklenince debriyaj kaçırıyor şikayetiyle sachs marka debriyaj balatası değiştirdim 1 hafta oldu bugün yine kaydırdı 4. Viteste. Başına gelen ya da tecrübesi olan var mi bir kaç kişiden benzer şeyleri duydum.
U
7 yıl
Araç tasiyesi
Arkadaşlar 25 bin lira gibi param var hafif arıza çıkarmayan ekonomik araç düşünüyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
U
8 yıl
Dacia Lodgy Arıza lambası yardım! Bu arıza ışığının anlamı ?
Arkadaşlar merhaba. 2015 Model Dacia Lodgy sahibiyim resimde daire içine aldığım lamba araç çalıştıktan kısa bir süre sonra yanmaya başlıyor. Forumlarda araştırdım bulamadım kesin bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?< Resime gitmek için tıklayın >
U
9 yıl
Arkadaşlar yardım!
Arkadaşlar elimde bir adet casper marka notebook var şu an diğer özellikler tam aklımda değil ama intel dual core işlemci var. Sorunum şu notebook bazen açılırken bazen açıldıktan 15 dk sonra bazen yarım saat sonra donup kalıyor yeniden sistem kurdum ama sorun devam ediyor. muhtemelen donanımsal bir sorun var tahmini yada yorumu olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.