M

Teğmen
20 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Rx580 Isınma ve Bios Sorunu
Gigabyte marka rx580 ekran kartına sahibim. ekran kartı oc kart olduğu için hız aşırtmalı(1340 mhz) haliyle çalışırken aşırı ısınmasından şikayetçiyim. Tam yükte 85-87 derecede çalışıyor ve fan sesi rahatsız ediyor. Bu yüzden adrenalin programından saat hızını ekran kartının temel hızına(1257 mhz) düşürüyorum. Hız düşürmesini yaptığımda kart 72 derecelerde sabit çalışabiliyor fakat çoğunlukla oyuna girdiğimde veya bilgisayarı açarken "wattman sorunla karşılaştı varsayılan ayarlara geri döndü" tarzında hata alıyorum ve otomatik tekrar oc moduna dönüyor.

DDU programı ile temiz kurulum yaptım, güncel driver yükledim sorunum çözülmedi.

Ek olarak bu kartın gigabyte sitesinde son bios güncellemesi f82 olarak görünürken techpowerup sitesinde son sürüm f10 görünüyor hangisini kurmalıyım?

yardımcı olursanız sevinirim.

f10:https://www.techpowerup.com/vgabios/192233/gigabyte-rx580-8192-170420

f82: https://www.gigabyte.com/tr/Graphics-Card/GV-RX580GAMING-8GD-rev-10-11-12/support#support-dl-bios
< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
Qcy T1c | Qcy Qs1 Kablosuz Kulaklık \u003e 65 TL
Arkadaşlar bugün Aliexpress qcy offical store mağazasında qcy t1c isimli kulaklığın 99 tl'den satışta olduğunu gördüm. İnternette kupon araştırırken yeni kullanıcılara özel yarın son olan %6 indirim kuponu buldum.

Yani ürünü bu fiyata alabilmek için yeni hesap açmanız gerekiyor.

Kupon Kodu: NEW0328 (31 Mart son)

Kuponu uyguladığınızda ürün fiyatı 65 tlye geliyor.

ürün linki:
https://www.aliexpress.com/item/32930424839.html

Not: Çin ile Türkiye arasındaki saat farkı kuponu etkiler mi bilmiyorum. ben denedim ürünü aldım alacak arkadaşlar acele etsin. Ürün ücretsiz singapur takipli kargo ile geliyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Ps4 psn ip ban yiyorum (yardım)
Arkadaşlar son 2 haftadır sürekli Psn'den ip ban yiyorum. Yasadışı bir aktivitem olmadı tüm oyunlar orjinal, cihazda us ve tr psn hesap ekli ve hep tr psn ile giriyorum fakat sürekli ban geliyor. Daha önce yaşamadığım bir durum. Hesabımı tek cihazla kullanıyorum kimseyle paylaşmadım. Modemi resetleyince düzeliyor. Korkuyorum hesap gidecek diye. Sizde böyle bir durum var mı?
M
8 yıl
Site Tasarımı Yardım
Arkadaşlar merhaba,

Dünden beri tecrübelenme amacıyla bir site tasarlamaya çalışıyorum. Html kodlama ile ilgili çok deneyimim yok maalesef. Daha önce bir blog sayfası hazırladım şimdiki sayfa daha basit olmasına rağmen yapamıyorum. Aslında yapmak istediğim site çok basit. Referans aldığım site bir torrent sitesi. Ben torrent içerik yapmayacağım sadece konseptini beğeniyorum. Anasayfada sadece sitemin logosu ve bir akıllı arama çubuğu olan(google arama çubuğu değil) sıralama bazlı ve her içeriğin bir künyesi olan alt içeriklerin bu künye altında sıralanacağı bir site istiyorum. Hangi altyapıyı kullanmalıyım?

(vakti olan varsa özelden daha düzgün ifade edebilirim)
M
8 yıl
Monitörden anlayan arkadaşlar yardım?
Elimde Asus Vs248h monitör var. Taşındıktan sonra cihazı taktığımda 1-2 dk sonra cihaz kapanıyor, sigortası atmış gibi. Elektrik gitmiyor cihaza. Bir iki prize taktıktan sonra çalışıyor fakat tekrar 1-2 dk içerisinde gidiyor. Farklı güç kabloları denedim.

Bugün cihazı söktüm devre kartlarına baktım lehimler fln sağlam göründü. Cihazı toplamadan bağladım ps3 10 dk kadar canavar gibi çalıştı. Sonra topladım tekrar bağladım gene 1-2 dk içinde şartel atmış gibi gitmiyor elektrik cihaza sorun nerde çözemedim?
M
8 yıl
İphone 6(ios9.1 jb\u0027li) Emulator Sorunu
Telefonda nostalji oyunları oynamayı seviyorum fakat tüm emulatörler sorunlu çalışıyor arkadaşlar bende anlamadım.

Retroarch, rom yükleyince programdan atıyor. Ppsspp, programı da ilginçtir psp oyunlarını rahatlıkla açması gerekirken muazzam donuyor oyunlar. 64 bit iphonelar tam uyumlu değil diyorlar ama youtube muadil videoları izlediğimde sorunsuz oynuyorlar. Emulatör ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Şimdiye kadar sorunsuz çalışan GBA4ios, Mame4ios
M
8 yıl
Sürat Kargo (Okumanızı tavsiye ederim)
Arkadaşlar merhaba, konuyu doğru yere açtım mı emin değilim fakat fırsatlar sayfasında özellikle bol alışveriş yapanlar için yardımcı olacağını düşündüğüm, yaşadığım bir olayı anlatacağım.

Her kargo şirketinin bazı şubeleri beni hayattan bezdirir, misal Adana'da x firması iyi dağıtırken, İstanbul'da özensiz. İşte Sürat Kargo'nun evimin yanındaki şubesi bana hayatı bezdiren şubelerden.

Evimin yakınında olduğundan kesinlikle adrese teslim etmezler, telefon açmazlar, bir ilçeden bir ilçeye kargomu 15 günde(tamamen benim çabamla) teslim eden bir kargo firması.

Geçenlerde kendilerinin kredili kargo kampanyalarını okudum ve hoşuma gitti. Velhasıl kampanyadan faydalandım ve memlekete gitmeden eşyalarımı Sürat kargo aracılığıyla gönderdim. Şube elemanının davranışları ve verdiği bilgilerin tutarsız olması beni şüphelendirdi evde Sürat Kargo'nun online sitesinden didik didik kurcalarken, kargom hakkında bir çok bilgiye erişebildim.

Arkadaşlar burası çok önemli;

Bir bavul, bir ayakkabı kutusu, bir hoparlör ve monitör hepsi kutularında olacak şekilde 4 parça İstanbul'dan Adana'ya kargoladım. Adam yerinden kalktı gözleriyle süzdü, 127 lira fiyat çıkardı. Kampanyadan faydalandığım için ucuz olduğunu yoksa daha uçuk fiyat çıkacağını söyledi. Ne makbuz kesti, ne imza attırdı gönderdi. Adamın o davranışlarından rahatsız olup araştırmasam belki sessiz sedasız ücreti ödeyip gidecektim.

Öncelikle eleman her kargoma 30 desi/kg'dan 120 desi girmiş. İmkanı yok gönderilerim o kadar desi tutmazdı. Şube teslim alacağım için telefon numaramı falan hep yanlış girmiş kafasına göre belge oluşturmuş.

O kadar sinirlendim ki adam ve firma hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacaktım. Müşteri hizmetlerini aradım, çalışanın adı da yazıyordu belgede hepsini söyledim yasal yollara başvuracağımı belirttim. Diğer gün sabah düzenleyen eleman bizzat aradı, ben dolandırmadım bana arkadaşlar ölçüp söylediler direk girdim diyor. Oysa kendisi göz atıp fiyat verdi :) neyse uzatmadım özür dile, sorunumu çöz dedim. Biraz da sert çıkıştım.

Diğer gün kargom tekrar aktarmaya gitti. Ve bana 64 lira fatura çıkardılar. Bir bavul, bir ayakkabı kutusu, 24 inç monitör ve 2+1 hoparlörün kargosuna ödediğim fiyattır. Benimle beraber sadece bir bavul gönderen vatandaşa sadece gözüyle süzüp 52 lira kesmişti.

Kesinlikle hakkınızı arayın arkadaşlar, bu yolla haksız yoldan kaç insan üzerinden para kaldırıyorlar kim bilir. Kesinlikle desi düzgün ölçmesini isteyin. Şansımdan kargonun alıcı ve göndericisi bendim ve sürat kargonun internet sitesinde tüm bilgilere eriştim, her kargo bunu yapıyor mu bilmiyorum. Aslında yapmaları gerek diye düşünüyorum. Bilinçli olun ki 64 liralık gönderi ücretine 127 lira ödeyip kendinizi zarara sokmayın.


< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Yan Oda Çözümü
Arkadaşlar ben evimde Turkcell tv+ kullanıyorum oturma odamda. Şimdi salonuma da kurmak istiyorum. Salonda bir playstation 4'e bağlı büyük monitör tv var. Kablo kalabalığını ve uydu sevmeyen insanım.

İnternet üzerinden çözüm bulmak istiyorum. Ne önerirsiniz? Turkcell yan oda kampanyası 19 tl diyor, 24 ay. Fiyat iyi mi? Bu işin en ekonomik yolu nedir?

Bana kalsa playstation 4 tarayıcı üzerinden izlerim fakat ev ahalisi eski kafa olunca basit bir çözüm bulmam gerekiyor.
M
9 yıl
Yahoo Livetext Benzeri Uygulama Arıyorum
Merhaba arkadaşlar, genelde tüm görüntülü yazışma uygulamalarını denedim fakat genelde hepsi ses+görüntü mantığıyla çalışıyor. Ben ekranın yarısı yazışma yarısı görüntü olacak bir uygulama arıyorum. İstediğime en yakın uygulama yahoo livetext fakat o da hem aşırı şarj yiyor, hem telefon ısınıyor. Ayrıca sesim gitmiyor.

Kısaca livetext mantığıyla çalışan ses+görüntü+mesajlaşma uygulaması var mı ios platformunda?
M
9 yıl
2016 Kpss sınavı (önlisans-lisans??)
Arkadaşlar ilk defa kpss gireceğim fakat durumum biraz karışık, yardımlarınıza ihtiyacım var.

2015-2016 döneminde önlisans mezun olacağım Sağlık teknikeri olarak ve önlisans kpss gireceğim. Bu dönem içerisinde aynı zamanda aöf u.iliskiler lisans bölümünden mezun oluyorum. Lisanstan mezun olursam önlisansa giremeyecegim söyleniyor. Bu yüzden lisans bölümünü 1 ders uzatayım diyorum.

Önlisanstan atanmak lisans ile de askerligi kısaltmak istiyorum.(önemli)

Önlisans okuduğum sağlık bölümü yeni olduğundan şu an ataması az. 2016 kpss girip atama bekleyeceğim. Bu süre icinde lisans bolumunden mezun olacagim. Sonrasında önlisans konusunda sorun çıkar mı?

Önlisans farklı alan, lisans farklı alan okuduğum için sorun olmaz diyen var ama net bilgi yok. önlisansa çok emek verdim araya gitsin istemiyorum.
Sonrasında 2017 yılında lisanstan mezun olursam kpss işi nasıl olacak? arkadaşlar lütfen net bilgi verin. yalan yanlış çok bilgi var elimde.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.