C

Çavuş
19 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
101 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Bridge Mode ve Tek Router Hakkında
Merhaba,

TP-Link TD-W9970 kullanıyorum, DSL optmizasyonu çok güzel bir cihaz fakat Wi-Fi performansı yetersiz gelmeye başladı, download esnasında sürekli dibe inip çıkıyor.

Xiaomi Mi Wifi 3G almayı düşünüyorum, modemi bridge moduna alıp geniş bant ip adresini direkt routere aldırabileceğimi öğrendim fakat nasıl yapılır detaylı bir makale bulamadım, amacım tüm ağı Router üzerinden yönetmek modemden sadece interneti almak.

- Modemi bridge mode aldığımda DSL için gerekli olan kullanıcı adı şifre alanı kayboluyor, bu login bilgilerini routere mi girmem gerekiyor (OpenWRT yükleyeceğim)?
- Router'da 1 WAN 2 LAN portu var, köprü moduna alınmış modemden çıkan Ethernet kablosunu WAN portuna mı takmam gerekiyor?
C
4 yıl
TürkNet DSLAM vakası
Merhabalar herkese.

Bir haftadır internetim yoktu, TT mahallemdeki altyapıyı geliştirmiş ama her zamanki gibi farklı ISS abonelerine kazığını atmış benim hattı bağlamadan gitmişler, geçtiğimiz gün arıza talebine istinaden kapıya gelip ankastreden kontrol ederek tip-7 saha dolabındaki devre bağlantımı yaptılar, modemi açtığımda bir zamanlar 28mbps gelen internetin 128mbps bandına çıktığını gördüm, şakadanak Özgür İletişim Ekstra 100 başvurusu yaptım o da bugün onaylandı ama 88Mbps'e sabitlemişler haliyle 75Mbps anca alıyorum (Wi-Fi ve hat zayıflaması etkileriyle).

Tüm evi dolaşan 5 adet oksitli kablo eki barındıran hat değerleri
< Resime gitmek için tıklayın >

Kısa kablo ile reglete temas ettirince gelen hat değerleri
< Resime gitmek için tıklayın >

Duruma göre evime eksiz ve kaliteli bir ethernet çekip iki canına RJ11 çakarak kullanacağım, yeterki şu kilit kalksın, megabit sapığı veya torrentçi değilim, işim gereği uzak sunucuda render yapıyorum bol bol ve sürekli yüksek çözünürlükle grafik paketleri indirmem gerekiyor, hızın yükselmesi beni çok ama çok rahatlatır @TurkNetDestek bey konuyla ilgili yardımcı olursa çok makbule geçer Destek Kaydı Numaram: 35964689
C
4 yıl
ANKASTREDEN MODEME KADAR CAT6 KABLO ÇEKMEK VE HAT ZAYIFLAMALARI
Merhaba, DSL Hat zayıflamam çok yüksek, bina içi kablolarda ekler var bu sebeple iç tesisatı yenilemek istiyorum bir kaç sorum var.

Bir apartmanda iki tane mi ankastre olur bir tane mi?

Ankastreden daireme 4-5 adet kablo geliyor birleştirmediğimde hız düşüyor bu kabloların bütün uçları ankastrede aynı girişe mi takılıdır, yani cat6 bağladığımda sorun yaşar mıyım?

1. Kattayım ankastre hemen kapımın karşısında duruyor, dışarıdan kablo geçirmeden evimin duvar içindeki kablo kanalından yeni cat6 çekebilir miyim daha önce yapan oldu mu?


< Resime gitmek için tıklayın >
C
7 yıl
Ruffles\u0027dan yepyeni kızarmış böcük, boş yok! [SS EKLENDİ]
Pazar günü aldığımız Ruffles cipsten böcek çıktı, şikayetvar.com'a şikayet açtıktan 1 saat sonra arandım, bir daha çıkarsa inceleme başlatırız dediler ne kadarda şaka gibi bir ülke.
https://www.sikayetvar.com/ruffles-cips-icinden-cikan-kizarmis-bocek
C
9 yıl
ALİEXPRESS GÜVENİLİR SATICI REZİLLİĞİ
Link: http://www.aliexpress.com/snapshot/6615768218.html?orderId=66847134339325

Takip No: RS246437022NL

Linkteki ürünü 20.04.2015 tarihinde sipariş verdim, adres kısmına soyadımı yazmamışım sonradan satıcıya mesaj atarak bildirdim tamam dedi. Bugün 15. gün hala kargo bilmem ne merkezinde gözüküyor, tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilirlermi?
C
9 yıl
PS4 OYUNLARINDAKİ SARI NOKTA ?
Evet arkadaşlar, bu yaş sınırının yanında bulunan sartı nokta ne anlama geliyor? varmı bilen eden arkadaşlarla baya bi düşündük tartıştıkda yok bulamadık.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Ankarada Elektro Gitar Kursu
Yanlis yerdeyse lutfen silmeyin, muzik bolumunde cevap gelmedi. Ankarada elektro gitar kursu arıyorum tavsiyesi olan varmıdır? Birde bu kurslar elektro gitar amfi felan tahsis edermi öğrenim aşamasında, sonradan kedime güzel bir gibson les paul çekmeyi düşünüyorum.
C
9 yıl
.
Forum bugu. Silinebilir.
C
9 yıl
silinebilir
silinebilir
C
10 yıl
Giysi alıcam öneri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.