K

Çavuş
14 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
Allah\u0027ını seven lütfen bi baksın ailevi mesele :(
Merhaba kardeşler. Sanırım babam annemi aldatıyor ve onu yakalamam lazım. Sürekli face hesabını gizliyor ve bizdne kaçıyor. Lütfen Allah rızası için yardım edin pc'sine mail atan trojan koymam lazım. Yalvarıyorum yardım edin. Annemin gururunun ayaklar altına alınmasına müsade edemem.
:(
K
12 yıl
Infolang dil okulları hakkında Lütfen
Merhaba kardeşlerim Infolang dil okulları nasıldır acaba lütfen giden varsa yardım edin...
K
12 yıl
Amerikadan iste
Amerikadaniste.com'u daha önce kullanan varmı? 3000 dolarlık bir iMac getirtmek istiyorum acaba gümrüğü takılmadan sokabiliyorlarmı? Aynı ürün için Bilkom'a 5000 dolar vermek istemiyorum.
K
12 yıl
Sizce nasıl?
K
12 yıl
23 Ekim yeni güncellemeler
Evet arkadaşlar 23 Ekimde gerçekleşecek olan güncellemelerde neler beklediğimizi bu forum altında konulalım. Şahsen ben Macrumors'da gördüğüm bir yazıdan alıntı yapacağım. ben kendi adıma Retina 27 iMac ve 32 gb ram kapasitesi bekliyorum. Her slot'un 8 gb kapasitesi olduğu :) Umarım hayallerimiz gerçek olur :)

Peki ya siz?
K
12 yıl
Öldüren şaka
http://www.youtube.com/watch?v=Gq10aIXNOeQ&feature=related

acaba videonun en sonundaki şakagerçekmi yoksa böyle yaparsanız bu olur gibisinden bişeymi lütfen bilen yazsın ?
K
12 yıl
Kardeşlerim konu gerçekten acil... :(
hepalsam . com veya novabazar . com sitesinden bir altın almam gerekli ve sitenini güvenilir olup olmadığını bilmiyorum lütfen yardım edin şu kardeşinize... Saygılar
K
12 yıl
Akbil acil yardım...
Arkadaşlar Üniversite yaz tatiline girince akbiller tam tarife oldumu sizde? Bana şimdi mesaj geldi. Mebbis'ten alınan verilere göre tarifeniz tam tarifeye dönüştürülmüştür diye... Oysaki ben gelecek sen eiçin kaydımı yaptırmıştım... Neden böyle oluyor acaba?
K
12 yıl
Acil yardım arkadaşlar... Konu klima arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar Regal RAC 7 klima kullanıyorum. Bugün küçük kardeşim reset attı klimaya ve 4 ışıkta yanıp sönüyor. Bu işten anlayanlar bilirler kart hafızası silinmiş tEknik servis bir kod girip bitiriyor işi ve 100 tl alıyor. Bir forumda bulduğum bir teknik denedim bi kod girdim klimanın tüm fonksiyonları çalışıyor fakat hala ışıklar yanıp sönüyor lütfen yardım edin...
K
12 yıl
Acil yardım arkadaşlar... Konu klima arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar Regal RAC 7 klima kullanıyorum. Bugün küçük kardeşim reset attı klimaya ve 4 ışıkta yanıp sönüyor. Bu işten anlayanlar bilirler kart hafızası silinmiş teknik servis bir kod girip bitiriyor işi ve 100 tl alıyor. Bir forumda bulduğum bir teknik denedim bi kod girdim klimanın tüm fonksiyonları çalışıyor fakat hala ışıklar yanıp sönüyor lütfen yardım edin...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.