DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
T

Onbaşı
13 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
Tıp Önerisi
10184 sıralamam var.Aklımda belli başlı bazı üniversiteler var Trakya,Abant,Sakarya gibi önerebileceğiniz veya bu üniversitelerde okuyup bilgi verebilecek var mı ? Şimdiden teşekkürler.
T
8 yıl
Tıp okuyanların tavsiyesi lazım
Merhabalar 10184 sıralamam var ve aklımda belli başlı bazı üniversiteler var.Trakya,Abant izzet,Sakarya gibi bu sıralamaya gelebilecek önerebileceğiniz tıp var mıdır veya yazdığım üniversitelerde okuyup bana ufak da olsa bilgi verebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler
T
13 yıl
League of Legend Support İsteğimi Yapmıyor
Arkadaşlar 2 ayrı msn adresinden(hangisinde olduğunu unuttuğum için) toplamda 10 tane talep attım hem ing. hem türkçe Rengar karakterini alıp 6300 ip geri vermelerini istiyorum Talebiniz işlendi gibisinden yazılar geliyor fakat halende 6300 ip gelmiyor nasıl yapabilirim başına gelen varmı lütfen bir yardım edin
T
13 yıl
Premium Tank Alacağım Fakat Kararsız Kaldım Yardım Eder misiniz?
Arkadaşlar uzun zamandan beri bi premium tank almayı düşünüyorum m12 yi almıştım param kalmamıştı is e indirim geldi onu da alınca cepte 1k gümüş kaldı bundan dolayı bi pre tank satın almayı düşünüyorum type59 satıştan kaldırıldı çok güzeldi kv5 de nerf yedi ki o da kaldırıldı açıkçası is6 alma diyorlar geriye de t34 ile löwe kalıyor.Klanıma sordum yarısı löwe yarısı t34 diyor.Sanırsam löwe'nin diğer pre tanklara göre %20 daha fazla gümüş getiriyormuş ve alıcaksan da gift shop tan satın al diyorlar daha avantajlı oluyormuş sanırsam sizce hangi premium tankı satın alayım löwe mi t34 mü nasıl satın alayım gift shop veya direk gold satın alarak mı?Tavsiyede bulunursanız sevinirim :)
T
13 yıl
Lee Sin Alacağım Tavsiyeleriniz Nelerdir?
Oyuna yeni başladım.Yaklaşık 1 hafta oldu.Lee Sin almayı planlıyorum az ip kaldı almama fakat nasıl bir karakter iyi mi kötü mü skilleri nasıl item dizilişi vs vs bunlar hakkında herhangi bir bilgim yok bu yüzden sizden yardım istiyorum iyi oynadığım championlar:Tryndamere Tristana Ziggs Kogmaw Miss Fortune Renekton birkaç tane daha var tam hatırlamıyorum fakat tankta kötüyüm lütfen bana yardımcı olun Lee Sin alayım mı alırsam nasıl oynayayım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.