H

Teğmen
02 Nisan 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
19 yıl
Grafik Hatası
Merhaba Arkadaşlar;
MSI KT4AV anakart ile Nvidia Geforce 5200 ekran kartım var. Servis Pack 2 yükledim. Fakat oyunlar grafik sorunu yaptı. tüm sürücüleri güncellesemde düzelmedi. Ayrıca Sp2 yüklemediğim zamanda İnternet bağlantısı olmuyor yani bağlanıyor ama hiçbir site açılmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen yardım edin.
H
19 yıl
Sp2 Nvidia Sorun
Merhaba Arkadaşlar;
Servis Pack kurulu olmayan bilgisayarımda tüm oyunları açaniliyordum. Fakat Sp2 yükleyince 3D oyunları daha doğrusu iyi oyunlarda ekran kartı sorunu yapmaya başladı. Nvidia son sürümü yükledim fakat olmadı. Mümkünse yardım edermisiniz???
H
20 yıl
Nvidia Ekran Kartı
Merhaba Arkadaşlar;
Yeni bir pC aldım. Nvidia 128 mb chipsetli ama oyunlarda hata veriyor. Bir teknik serves bunu çözdü. Fakat format atmam gerekti. Format atınca yine oyunlarda sorun çıkarmaya başladı. Adam bana "Nvidia 53.03 Detonator" yükleyince düzeliyor dedi. Ama bu dosyayı bulamadım. BEnde Nvidia 53.03 Englist Versyon yükledim ama sorun çzülmedi. Mümkünse yardım. edin...
H
20 yıl
Nvidia Geforce
Merhaba Arkadaşlar;
128 Mb Nvidia GeForce FX 5200 ekran kartı aldım. Ama overclock bilgim yok nasıl overclock edebilirim bilgi verirmisiniz?
H
20 yıl
Nvidia GeForce FX 5200
Merhaba Arkadaşlar;
AMD işlemcili yeni bir PC aldım. Ama TCm 2004, NFS Undergorund ve Euro 2004'ü denedim. Hepsinin görüntüler parazit şeklinde... Bir türlü düzeltemedim. Ekran Kartının son güncellemesini indirdim yine olmadı. Ekran Kartım Nvidia GeFoce FX 5200 lütfen yardım. Yeni PC'nin zevkini çıkaramadım.
H
21 yıl
Türkçe Oyun
<b> Merhaba Arkadaşlar;
Oyun Türkçeleştirmelerine başladık. İlk Hedefimiz Age Of Mitoloji oldu ve Türkçeleştirmenin %50 si bitti. Sırada bir çok oyun var. Ama sitemizdeki Türkçeleştirme Ekibinin Editör sayısı az eğer sizde bize katılmak isterseniz mesaj yollayın.
Türkçeleştirme ekibine katılmak için iyi derece ingilizce bilmeniz yeterlidir.

Ayrıca isteyenler sitemizde program incelemeleride yazabilir.</b>[Btrst]
H
21 yıl
Geliyorum
Merhaba Arkadaşlar;
Yakında Oyunları Türkçeleştiren bir site ile karşınıza geliyoruz.
Bizi bekleyin...
H
22 yıl
The Sims
Arkadaşlar The Sims oyununun serial numberinin bilen varsa lütfen yazsın.
H
22 yıl
BEdava
Arkadaşlar bedava forum veren siteler var mı?
H
22 yıl
Editör ve YAzar
Her kesime uygun bir site çalışması içine girilmiştir. Bu sitede içinde yer almak için E-Mail Veya ICQ dan bize ulaşın.
E-Mail: konumlu@mynet.com
ICQ: 149472361

NOt:Duyuru yanlış yere yazıldıysa özür dilerim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.