I

Teğmen
10 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
7 ay
Multimedya Sonrası Yanan Airbag Işığı
Merhabalar,

Geçtiğimiz hafta aracıma multimedya taktırdım. Ama montaj sonrasında panelde airbag ışığı yanıyor, takılan yerde bir süre içinde kendi kendine söneceği söylendi ama yine de kafama takıldı. Acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce?
I
geçen yıl
Aux ile direksiyon tuşlarını kullanma
Merhaba arkadaşlar,

Aracıma teybin arkasından Aux kablosu çekilmiş, aux ile müzik dinleyebiliyorum. Ama direksiyon tuşları ile şarkıyı değiştiremiyorum, bu da trafik esnasında tehlikeli olabiliyor. Aux kablosu ile bağlanıp direksiyon tuşlarından şarkı ilerletebilmenin bir yolu var mıdır acaba?
I
2 yıl
İphone Xs Max İos 15.4
Merhabalar arkadaşlar,
1 hafta kadar önce 2. El İphone Xs Max aldım. Aldığımdan beridir 15.3.1 sürümü ile kullanıyordum, henüz 15.4 e geçmedim. Aslında şu anda performans ve pil anlamında memnunum (pil sağlığım %90 ve ortalama 5 saat kullanım süresiyle 1 günü götürüyor) ama güncelleme konusunda geri dönüş de yapamayacağım çok kararsız kaldım. Acaba aynı cihaza sahip olup güncellemeyi yapmış arkadaşlar performans ve pil konusunda bilgilendirebilir mi?
Not: Konuyu hem ios başlığına hem de Xs Max başlığına yazdım oralardan cevap alamadığımdan buradan sormak istedim.
İyi akşamlar.
I
3 yıl
Mitsubishi Lancer geri görüş kamerası sorunu
Herkese iyi forumlar,

Mitsubishi Lancer 2011 1.6 Invite sahibiyim. Aracı alalı çok olmadı, aldığımdan beridir geri görüş kamerası çalışmıyor. Vitesi geriye aldığım zaman mavi ekran veriyor. Acaba yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkürler.
I
6 yıl
Özel ingilizce dersi
Selamlar arkadaşlar,
İstanbul' da bir özel okulda ingilizce öğretmenliği yapmaktayım. Tatile girdiğimiz için aradaki boşluğumu özel ders vererek değerlendirmek istiyorum. Avrupa yakasında ikamet eden C1 seviyesine kadar ilgilenen arkadaşlar olursa benimle özel mesajdan irtibata geçebilirler.
I
6 yıl
Laptopu Televizyona bağlamak ve oyun oynamak
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Geçtiğimiz hafta Abra a5 v12.1 ile aranıza katılmış bulunmaktayım

Şöyle iki sorun yaşıyorum: 1. Televizyonum Samsung 40ju6470. Ama bağladığım zaman sinyal yok diyor herşeyi denedim bir türlü bağlantısını sağlayamadım. Tv, kablo ve pc de herhangi bir sorun da yok sadece o televizyona bağlanamıyorum. Tvyi bu yüzden değiştirmeyi bile düşünüyorum.

İkinci sorunum ise daha vahim, diğer televizyonda (LG 42lb620v) denediğim zaman bağlantı sağlanıyor görüntü aktarıyor, yalnız şarjda olmasına rağmen oyun oynarken kasma sorunu yaşıyorum. 5-6 saniyede bir görüntü aşırı kasıyor ama tvye bağlı değilken şarjda oynadığımda hiç kasmıyor.

Herhangi birisinin cevabını bilen bir arkadaşım yardımcı olabilirse çok mutlu olurum, pc yi ne hayallerle almıştım ama kullanamıyorum
I
6 yıl
Abra a5 vs12.1 e windows 10 kurulumu
Selamlar arkadaşlar,

Abra a5 vs12.1 için sipariş verdim muhtemelen yarın elimde olacaktır. Şu anda kurulum için usb belleği hazırlıyorum yalnız bir sorum olacak:

Windows 10' u MonsterNotebook' un youtube kanalındaki videodaki ile aynı şekilde usb ye yazdım. Yani Microsoftun kendi sitesinden windows media creation tool ile yaptım. Ama elimde geçerli herhangi bir ürün anahtarı yok. Kurulum esnasında benden ürün anahtarını istediğinde o kısmı atlama, deneme sürümü kullanma vs. gibi bir şansım var mı yoksa windows 10 almak zorunda mıyım?

Bilen arkadaşlar yazabilirse çok makbule geçer. Yarın artık bilgisayarımı çalıştırmak istiyorum
I
6 yıl
Abra v12.1 vs v12.1.2
Arkadaşlar bu iki bilgisayar arasında kaldım. Bir tanesinin 1 TB HDD si var, diğerinde ise 256 gb SDD var. Açıkcası bana 256 gb yetmeyecek biliyorum, alıp HDD taktırma şansım da yok şuanlık.

Benim şimdilik öğrenmek istediğim şey donanımdan çok da anlamayan birisi olarak SDD ile HDD arasındaki farklar tam olarak nelerdir? Yani 256 gb için SDD li olanı almaya değer mi? İnternetten baktığımda sadece programların daha hızlı açıldığını gördüm ama mesela bu durum oyun performansına da yansır mı? Yoksa sadece daha hızlı açılan programlardan mı ibarettir SDD?

Bilen arkadaşlar aydınlatabilirlerse çok sevinirim.
I
6 yıl
Talisca\u0027 sız yeni sistem
Arkadaşlar, birçok Beşiktaş taraftarı gibi benim de dikkatimi çeken birşey var son zamanlarda. Neredeyse tüm maçlara 10 kişi başlıyoruz, çünkü Talisca sahada yok. Topu kazandığı zaman sürmeye kalkarsa kaptırıyor, kısa pas nadiren deniyor denediğinde kaptırıyor, bazen çok isabetli çok az oyuncunun atabileceği uzun pasları atıyor bazen de kafa golü atıyor. Geçen sezon bu adamı çekilebilir kılan detaylar frikikleri penaltı gibi kullanıyor olması ve uzaktan şutlarının gerçekten tehdit olmasıydı. Bu sezon malesef onlar da yok.

Bizim şuanki kadromuz iddaa ediyorum şampiyon olduğumuz iki sezondan da daha kaliteli. Sadece kadro henüz oturmadı. Benim aklıma ise şöyle bir sistem geldi;

Talisca yedeğe geçer, Medel stopere monte edilmeli.(Tosic' in çok formda olduğunun farkındayım ama Tosic' in yapabileceklerinin maksimumu bu zaten, diğer yanda maksimum seviyeye ulaşabilirse Pepe ile tandemde bize şampiyonlar ligi seviyesinde savunma yaptırabilecek bir Medel var ve oynamadığı hergün bu adamı kaybediyoruz.)

Caner tabii ki yedeğe ( Ben hayatımda Caner kadar şişirilmiş bir bek görmedim. Her maç takımın belki de en çok top kaybeden oyuncusu oluyor, aldığı bütün topları ileriye şişiriyor ki Cenk kolay kolay hava topu alamıyor, alsa da rakibe servis yapıyor, her maç 10-15 kez orta deneyip bir tanesi asist olunca da 'ama şu kadar asist yaptı' deniliyor.) Yerine Adriano ve tabii ki Gökhan sağ beke.

Önlerinde form durumuna göre Oğuzhan ya da Tolgay ve Atiba. Herkes çabuk harcadı ama formda bir Oğuzhan, Tolgay falan dinlemez formayı da kimseye vermez.

İleri üçlü de Talisca kesinlikle yedeğe çekilmeli. Ve bence Lens oynadıkça ritim yakalayan bir adam Q7 de aynı şekilde. İkisini de kesemezsin yani. O yüzden Lens ve Q7 kanatlara, Babel ise forvet arkası oynamalı.

Babel bizim takımda fizik gücü en yüksek birkaç futbolcudan birisi. Şutlarından bahsetmeye gerek yok zaten ve pas oyununu oynayabiliyor. İleride sırf fiziği ile saklayacağı toplarla birçok atağımızı olgunlaştırır, kafa ve uzaktan şut golü olarak da Talisca' nın gerisinde kalmayacağını düşünüyorum.

Forvet ise form durumuna göre belirlenmeli çünkü Cenk çok istikrarsız ve bence biz henüz Negredo' yu izlemedik daha.


Tabii ki Şenol Hoca' nın bunların hepsini denemesi imkansız 2 senedir tanıdık artık. Ama sadece Talisca' yı kesip Q7-Babel-Lens orta sahası yaparsa bile bunun sonucunu ilk denendiği maçta alırız gibi geliyor. Umarım tek seferlik bile olsa böyle birşey denenir.
I
7 yıl
JB sonrası Cydia sorunu
Arkadaşlar ios 10.1 yüklü iphone 6 cihazımı dün yalu ile jb yaptım. Daha sonra sadece Flip Control Center tweak' ini yükledim( ki ios 10 için uyumlu görünüyordu) bir ara telefon kapandı kendi kendine, geri açıldığında tweak gitmişti ayarlarda bile görünmüyordu ve Cydia' ya girmeye çalıştığım zaman açılır gibi olup kendi kendine kapanıyor. Şuanda jb yi kaybetmememin bir yolu var mı? Jb yi kaldırıp kurayım desem 10.3.3 yapmam lazım, kaldırmadan şuanki haliyle de giremiyorum yardım lütfen...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.