K

Er
08 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
114 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
ayakkabbi tercigi
14 yasindayim boyum 195 kilom 108 simdi ayagimda melo m9 var fakat ne alayim bilemedim. pivot.oynuyorum melonun hava tabancigini patlattim o yuzden yeni alacagim. sizce ne alayim? takim arkadaslarim hyperdunk al dedi ama sizin gorusunuz nedir
K
11 yıl
melo m9
4 aydir melo m9 kullaniyorum antremandayken sol ayagimin alt tarafindaki hava tabancigi patladi ne.yapmaliyim
K
11 yıl
Yag
7 aydir basket oynuyorum tum etlerim sikilasti bolbol kilo verdim suan 1.92 boy 97 kiloyum ama gobegim cok yagli gayet sert ici ama cok sallaniyor nasil yakabilirim ?
K
11 yıl
pivot oynuyorum ayakkabim parcalaniyor
evet arkadaslar biraz sert bir oyuncu oldugum icin ayakkabim hemen parcalaniyor dikisleri patliyor saglam ayakkabi oneriniz var mi ?
K
11 yıl
Yorgunluk
Cok fazla antreman yapıyoruz cok ceza alıp kosuyoruz eve geldıgımde yatınca bacaklarımda uyusma oluyor sabah zor kalkıyorum bır zararı var mı ?
K
11 yıl
Lise icin izmirde burs veren okullar
Seneye liseye gidicem ozel liseye gitmek istiyorum fakat klupte de oynamaya devam etmek istiyorum ne kadar burs alabilirim okullara basvuru mu yapicam sinavda dusuk puan alirsam burs alamaz miyim biri anlatabilir mi
K
11 yıl
bu kız kım
K
11 yıl
potayı cekme
1,5 saat antremandan sonra potayı cektım ılk defa sonrakı gun yıne 1,5 saat yaptık yıne cektım ama bugun 3 saat yaptım degemedım bıle aralar dahıl neden oldu bu ?
K
11 yıl
antremanda top geldı
evet arkadaslar pas alirken tam orta parmagima.dikleme top geldi biraz sisti yarin antremanim var gitmeli miyim bengay surdum baska ne yapabilirim?
K
12 yıl
Ağırlık
Merhaba oncelıkle tekrardan bılgılerımı vereyım

Boy:1.90
d. tarihi : 09/09/199
kilo:95

ayak bileğime 2x2=4 kilo ağırlık aldım ama bunları ne zaman takmalıyım, antremanlarda veya normal hayatımda taksam bır yararı olur mu ? Veya boyumu kısaltabılır mı ?

Lütfen bu konu hakkında bılgısı olmayanlar yazıpta kafamı karıstırmasın..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.