B

Çavuş
06 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Apple vs Asus
http://www.vatanbilgisa...otebook-bilgisayar.html
http://www.istanbulbili...ductTechnicalProperties
http://www.istanbulbili...book-fiyati,122834.html

bunlar arasynda kaldym. Mühendislikte beni idare etsin, oyun oynamam. 4 yyl falan beni götürsün. Öneri, yorum var my?
B
10 yıl
Apple vs Asus
http://www.vatanbilgisa...otebook-bilgisayar.html
http://www.istanbulbili...ductTechnicalProperties
http://www.istanbulbili...book-fiyati,122834.html

bunlar arasında kaldım. Mühendislikte beni idare etsin, oyun oynamam. 4 yıl falan beni götürsün. Öneri, yorum var mı?
B
10 yıl
hangisi? asus vs apple
B
11 yıl
Memur Çocuğuna Burs
Annem ve babam devlet dairesinde memur, 1 evimiz var ve geçen sene burs çıkmadı türkiyede ilk 500de olmama rağmen. Bir önerisi olan var mı? Yada memur çocuğuna burs veren bir yer bilen?
B
11 yıl
tıp önerisi
Artan kontenjanlarda göz önüne alındığında 9k için en iyi tıp hangisidir? çanakkale-balıkesir-ısparta-muğla ve diğerleri??
B
11 yıl
Anneye Acil Telefon Önerisi
Merhaba arkadaşlar anneme acil olarak hediye telefon alacağız. Fakat 500 tlden fazla vermeyi düşünmüyoruz. 5mp kamera( yine de fotoğraf çözünürlüğü ne kadar iyi ise o kadar iyi olur), uzun yıllar kullanacağı için dayanıklılık ve tabi uzun pil bataryası aradağımız özellikler. Gözümüze belirgin birşey çarpmadı, yardımcı olursanız seviniriz.
B
11 yıl
Yaz okulu ( osmanlıca)
merhaba arkadaşlar. Eğitim fakültesinde osmanlıca için yaz okulu açan bir üniversite var mı özellikle ege bölgesinde?
B
11 yıl
Telefon bilinmeyeni
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir akıllı telefon almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. Pek çok insan gibi s4, Xz, i5 ve htc one arasında gidip geliyorum. Telefondan ne istediğimi sorarsanız iyi bir kamera ve görüntü kalitesi ile sağlamlılık en önem verdiğim noktalar. Elimden düştüğünde paramparça olmasını istemiyorum. Eskiden nokia kullandığım için telefonum sıklıkla yere düşer ve birşey olmaz. Çok fazla oyun oynamam fakat interneti sık kullanırım( Şarj açısından). Genelde müziklerim de telefonun içinde olur ayrı bir ipod yerine. Bu durumda hangisi ön plana çıkar sizce? Yardımcı olursanız sevinirim.
B
12 yıl
Boğaziçi ve Koç
Tercih döneminde endüstri mühendisliği yazmayı düşünüyorum.İstanbul istediğim için Koç burslu mu yoksa Boğaziçi mi yazsam karar veremedim.Koçta çift anadal yapıp ekonomi gibi bir bölümden diploma alma şansım var fakat Boğaziçinde böyle bir imkan yok.Fakat Koçta burslu biri olarak zorlanır mıyım?Ve üniversite yaşantısı olarak Koç'un yeri problem yaratır mı? Özellikle okuyan yada net bilgi sahibi olan kişiler yardımcı olursa memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.