B

Er
05 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
12 yıl
Resim Yerine Not Defteri Cıktı Acill Yardım!!!
Merhaba Arkadaşlar Yeniyim Şimdiden Söyleyeyim Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Acemiliğimdendir Kusura Bakmayın.

Ben İnternetten Google Görsellere Girerek Biraz Salakca Olabilir Ama İncelemek İçin Logo İndiriyordum Sonra Ay Yıldız Tim Logosu İndirim Dedim Görseli Buldum İndirdim Ne Yazıkki Görsel Yerine Metin Belgesi Çıktı Başlığı p İçinde Çince Yazı Felan Vardı Karışıktı Bende Tereddüt Ettiğim İçin Hemen Sildim Şimdi İçimde Bir Şüphe Var Ya Virüsse Ya Hesaplarım Çalındı İse Diye Bilenler Bu Sorumu Değerlendirip Açıklasınlar İndirdiğim Şeyden Virüs Gelirmi Hesaplarım Çalınırmı Bir İçimi Rahatlatsanız Valla Çok Makbule Geçer Saygılar.
B
12 yıl
Ekran Kartı İçin Gir Bir Bak:)
Arkadaşlar Burada Herkes Bildiği Ekran Kartlarını İşlemcilerini Düzgün Performans Vereceği Cihazlarla Birlikte Yazsın Hem Benim İhtiyacım Hemde Ekran Kartı Arıyan Diğerr Arkadaşların İhtiyaçları Bir Nebze Karşılanır Hadi Kalın Sağlıcakla.
B
12 yıl
Ekran Kartı Yardım!
Merhaba Arkadaşlar Diğer Kullanmakta Olduğum Makine (Bilgisayarım) Açılırken Yazılar Taranıyor Birbirine Giriyor Daha Doğrusu Şifremi Girecek Pencereyi Bulamıyorum Ekran Karışıklığından Renkler Simgeler İşaretler Yazılar Herşey Birbirine Giriyor Onun İçin 1 Senedir O Cihazı Kullanmıyorum Ama Artık Yaptırmak İstiyorum Bana Almam Gereken Yedek Parçaları Ve Kartları Herşeyi Paylaşırsanız Çok Makbule Geçer.

Sistem Özellikleri Tam Hatırlamıyorum Çünkü 1 Senedir Bakmıyorum:D

Windows Vista Home Premium 32 bit İşletim Sistemi.
Ram 3 gb İdi Galiba Dier Özellikleri Hatırlamıyorum Saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.