B

Er
04 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Şömine Modelleri
Şömine

Yüzyıllardır medeniyetin yakasını bırakmayan şömineler. Kimi zaman ısınmak için, kimi zaman da tatlı lezzetler edinmek için kullanırız. Fiziksel ısı veren bu mimariler aynı zamanda görüntüsü ile de Şömineler, belki de ateşin ilk bulunduğu zamanlardan beri ısınmak amacıyla kullanılmıştır. Yere kazılarak kullanılan ilkel şömineler, bugün tasarlanan modern şömineler için ilham olmuştur. Günümüzde her ne kadar birbirinden çok farklı tasarımlarda şömineler üretiliyor olsa da, odunlu şöminelerin klasik ve nostaljik atmosferi hala cazibesini koruyor.
Evlerinizde ve iş yerlerinizde, dekorasyon için tamamlayıcı bir unsur olarak şömineleri kullanabilirsiniz. Bazı modeller ısıtma özelliğinden bağımsız olarak sadece görsel bir şömine havası katarken; bazı modeller hem dekoratif açıdan hem de ısıtma açısından güzel bir alternatif olmaktadır.
Türkiye’nin hemen hemen her yerinde hizmet vermekte olan ekibimizle yaptığımız işleri an be an kaydediyor ve sizlere referans olarak sunuyoruz. Gün geçtikçe daha da büyüyor ve gelişiyoruz.
Şömine konusunda imza attığımız bazı projelerimizi güncel olarak yayınlamaktayız. Referanslarla alakalı özel resim taleplerinizi bize bildirebilirsiniz.
Yıllardır işimizi özveriyle yapıp, sürekli müşteri memnuniyeti için çaba göstermekteyiz. Misyonumuzun başında müşteri güvenini kazanmak yer almaktadır. Sizlere daha iyi bir hizmet kalitesi sunabilmek için sürekli ve güncel olarak referanslarımızı paylaşıyoruz. Önce güven.
B
7 yıl
Şömineciniz - Şömine ve Barbekü Hizmetleri
Şömine

Yüzyıllardır medeniyetin yakasını bırakmayan şömineler. Kimi zaman ısınmak için, kimi zaman da tatlı lezzetler edinmek için kullanırız. Fiziksel ısı veren bu mimariler aynı zamanda görüntüsü ile de insan içini ısıtır, farklı bir huzurun menzilini oluşturur. Adının geçmesi bile içinizin ısınması için yeterlidir. Son yıllarda popülerliğini arttırmış olan bu medeniyet hızla yayılmaya devam etmektedir. Biz de Şömineciniz olarak Yıllardır Odunlu Şömine, Elektrikli Şömine ve Bacasız Şömine Tasarımı Konusunda Yıllardır Faaliyet Göstermekteyiz. Sizleri websitemize bekliyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Böyle Bir Rezistans arıyorum.
konu kilit
B
11 yıl
Kaliteli Wordpress Teması Lazım
Beyler şömine sitesi için kaliteli ve dosya boyutu fazla olmayan bir wordpress teması bakıyorum. Önerileriniz varsa linkleriyle birlikte yazabilir misiniz.
B
12 yıl
Resim açma (box) eklentisi (wordpress uyumlu)
Beyler şuan piyasada resim açma eklentisi olarak bildiğim bir Fancy box ve light box var. Bana bunların daha gelişmiş ve daha güzel grafik görünümü sağlayan box (wordpress uyumlu) eklenti önerileriniz varsa buradan paylaşmanızı rica ediyorum. Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.