I

Çavuş
03 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
5 yıl
39. Mekanize Piy. Tug. 2. Hdt Alayı 1. Hdt Taburu Hatay/ KIRIKHAN
Arkadaşlar aranızda Hatay Kırıkhan’da olan veya oraya gidecek olan var mı. Nasıl bir yer acaba bilgi verir misiniz?
I
5 yıl
Askere ne zaman giderim ? Yardım lütfen
Arkadaşlar ben lisans mezunuyum geçen yıl tecil yaptırdım. Askerlik şubesinden bana verdikleri belgede 1 Haziran ile 30 Eylül arası askerlik şubesine başvurunuz yazıyor. E-devlette ise 13.07.2019’a kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor. Ben askere kasımda gitmek istiyorum. Beni ağustos celbine alma ihtimalleri var mı ?
I
6 yıl
Silinsin
Silebilirsiniz
I
6 yıl
tr link tıklama sayımı hatası
Dün tr link sitesine üye oldum ve link kısaltmaya başladım. Deneme amaçlı bir link kısalttım ve bunu twitterdan paylaştım. Twitterda ki bağlantı tıklama ile tr linkte ki aynı değil. Görseller aşağıda

Twitter
< Resime gitmek için tıklayın >

Tr link
< Resime gitmek için tıklayın >
I
8 yıl
CD Çalar Sorunu (Honda Civic)
2009 1.6 Dream modeli cd takınca "Busy Please Wait" uyarısı veriyor. Daha sonra cdyi çıkartıp "bad disc" uyarısı veriyor. Bir kaç çeşit cd de denedim fakat çalıştıramadım. Bu sorunu yaşayan veya çözüm yolunu bilen varsa yardım edebilir mi? Teşekkürler.
I
8 yıl
Honda civic ( sizce bu araç nasıl ? )
I
8 yıl
Bu araç sizce nasıl ? (Ford Focus 1.6 TDCİ Titanium)
Arkadaşlar bu araç sizce nasıl ? Km si falan normal mi ? Fiyatı piyasaya uygun mu? Ford kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


LİNK
I
8 yıl
Hyundai accent blue bu araç nasıl sizce ?
Arkadaşlar bu araç sizce nasıl ? Bu fiyata alınır mı ? Kolay elden çıkar mı ? Hyundai hakkında hiç bilgim yok. Yakıt , konfor , donanım açısından nasıl arabalar ?
35 bin - 40 bin arasında başka araçta tavsiye edebilirsiniz. Teşekkürler.


https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-orjinal-hasar-kayitsiz-accent-blue-otomatik-312423270/detay
I
8 yıl
Silinebilir.
Arkadaşlar teşekkür ederim Hondadan vazgeçtim. Silinebilir.
I
8 yıl
Silinebilir
silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.