B

Onbaşı
25 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
VESTEL 43FA9000 internet hızı sorunu
Bu tv den internet hız testi yaptığımda hız 3-4 mbit çıkıyor. Modeme uzaklığı 3-4 metre. Aynı mesafeden cep telefonuyla hız testi yaptığımda 12 mbit hız görünüyor. Tv nin smartından sadece zaten youtube kullanılıyor, internet tarayıcısıda öldürücü şekilde yavaş olduğundan kullanılamıyor. Bu hız probleminden dolayıda videolar 240p açılıyor.
Gelen servis internet çok yavaş yapacak bişey yok dedi. 12 mbit in tv de 3-4 mbit olması normal midir?
B
8 yıl
Media Markttan aldığım note 4 kaçak çıktı
Evet 22.02.2016 tarihinde media markt internet sitesinden aldığım note 4 e yasal uyarı geldi telefonunuz kayıt dışıdır 120 gün içinde kapatılacaktır diye. Şikayet sitesinde bu durumun media markt ta gayet yaygın olduğunu gördüm. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Yasal olarak iade alma ve değişimle yükümlüler fakat kaç günde gerçekleşir hir bir fikrim yok. Sizce değişim kaç günde olur?
B
8 yıl
#ACİL YARDIM Ekranı kırılan telefondan numaraları almak mümkün mü? Xperia Z
Xperia Z marka bir telefonum var ekranı kırıldı. Telefonu bilgisayara usb ile bağlıyorum xperia z logosu geliyor fakat klasöre girdiğimde klasör boş. Sony pc Companion yükledim fakat ekran kilidini açın diyor ama mümkün değil bu dokunmatiğide çalışmıyor sanırım.

Bu telefonun içerisindeki rehberimi ve resimlerimi almamın bir yolu bir programı var mıdır acaba?

< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Kablosuz mouse tavsiye edecek varmı?
Evde laptopda kullanmak için kablosuz mouse arıyorum arada dota 2 oyunuyorum günde 1-2 saat. Logitech M560 düşündüm fakat pek bi inceleme göremedim. 70 lira max çok iyiyse 80 liraya mouse almak istiyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? Önerebileceğiniz başka kablosuz mouselar var mı?
B
9 yıl
Bina içi kablo yenilemeye gerek varmı? Çekilir dert değil. Hat değerleri içerir. HELP
1 Ay kadar vodafone net kullandım, dayanamadım kapattırdım neyse ttnete geçtim Durum düzelmedi olay şöyle;

Hergün akşam saatlerinde 18:00 den gece yarılarına kadar internet hızı 1 mbps ye kadar düşüyor (1-3 mbps). Tarifem 16 mbps ye kadar adsl. Defalarca arıza kaydı, btk kaydı vs. bıraktım ama her seferinde farklı bir bahaneyle karşılaştım. (Santrale uzaksın, bilgisayarın bozuk, modemin bozuk vs.) Modemi yeni aldım tp-link 8961. Durum farklı cihazlarda da aynı. Ama kimsenin internet kullanmadığı bir saatte girersem sorun yaşamıyorum. Bina içi kabloları yeniletebilirim elit (?) hizmeti varmış ttnetin ama sorun düzelmezse sıkıntı para boşa gider zaten kiracıyım. Yenilersem düzelir mi? Kafayı yiyecem artık.
Hat değerleri aşağıda. Cevaplar için teşekküler şimdiden

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.