A

Onbaşı
22 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
BAŞKASINA YAPTIRDIĞIM SİTE HATA VERİYOR ACİL YARDIMM
Merhaba Arkadaşlar Ben birine site yaptırdım site bir kaç ay güzelce çalışdı ancak yaklaşık 5 ay sonra site kapandı yaptırdığım kişide ortadan kayboldu bende dosyalar var atıyorum klasördeki dosyalar asp bende araştırdım windows sürümlü bir hosting aldım içine attım çalıştı ancak site admin düzenlemesinde hata veriyordu sonra sitelerde tek tek gitti şimdi ise web.config dosyasında hata olduğunu söylüyor bendede 2 tane web.config dosyası var ilkini atınca ;

'/' Uygulamasında Sunucu Hatası.

Çalışma Zamanı Hatası

Açıklama: Bir uygulama hatası sunucusunda oluştu. Bu uygulamanın geçerli özel hata ayarları (güvenlik nedenleriyle) uzaktan görülmesini uygulama hatası ayrıntılarını engeller. Ancak, yerel sunucu makinede çalışan tarayıcıları tarafından görülebilir. Ayrıntılar: Bu özel hata iletisinin ayrıntılarını uzak makinelerde görüntülenebilir olmasını sağlamak için, bir "web.config" yapılandırma dosyası içinde bir <customerrors> etiketi oluşturun geçerli web uygulamasının kök dizininde bulunan. Bu <customerrors> etiket sonra onun "mode" özniteliğini "Off" olarak ayarlanmış olmalıdır.




<- Web.config yapılandırma dosyası ->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</ System.web>
</ Configuration>

Notlar: Gördüğünüz geçerli hata sayfasını özel bir hata sayfası URL'sini göstermesi için uygulamanın <customerrors> yapılandırma etiketinin "defaultRedirect" özniteliği değiştirerek bir özel hata sayfası tarafından değiştirilebilir.


<- Web.config yapılandırma dosyası ->

<configuration>
<system.web>
mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> <customErrors
</ System.web>
</ Configuration>


ikinciyi atınca ise bu hatayı veriyor


'/' Uygulamasında Sunucu Hatası.

Yapılandırma Hatası

Açıklama: Bir hata Bu isteğe hizmet vermek için gereken bir yapılandırma dosyası işlenirken bir hata oluştu. . Lütfen aşağıdaki özel hata ayrıntılarını gözden geçirin ve yapılandırma dosyanızı uygun biçimde değiştirin lütfen Ayrıştırıcı Hatası İletisi: dosya veya derleme yüklenemedi 'System.Core, Version = 3.5.0.0, Culture = neutral, PublicKeyToken = b77a5c561934e089' ya da bağımlılıklarından biri. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. Kaynak Hatası:






Satır 16: <compilation debug="true">
Satır 17: <assemblies>
Satır 18: <add assembly="System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
Satır 19: <add assembly = "System.Web.Extensions, Version = 3.5.0.0, Culture = bağımsız, PublicKeyToken / = 31bf3856ad364e35 ">
Hat 20: <add assembly="System.Xml.Linq, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>

Kaynak Dosya: D: \ Webroot \ Boğaziçi Klima Ltd ŞTİ.-10849657 \ bogaziciklima.com \ wwwroot \ web.config Satır: 18 Derleme Yük İzleme: Aşağıdaki bilgiler neden derleme 'System.Core, Sürüm belirlemek için yararlı olabilir = 3.5.0.0, Culture = neutral, PublicKeyToken = b77a5c561934e089 'yüklenemedi.




UYR: Derleme bağlama günlüğü KAPALI.
Derleme bağlama hatası günlük etkinleştirmek için kayıt defteri değerini ayarlayın [HKLM \ Software \ Microsoft \ Fusion! EnableLog] 1 (DWORD).
Not: Derleme bağlama hatası günlük kaydıyla ilişkili bazı performans cezası vardır.
Bu özelliği kapatmak için, kayıt defteri değerini kaldırın [HKLM \ Software \ Microsoft \ Fusion! EnableLog].

Sürüm Bilgisi: Microsoft NET Framework Sürüm: 2.0.50727.5466; ASP.NET Sürümü:. 2.0.50727.5456



İSTENİRSE WEB.CONFİG DOSYASINDAKİ YAZILARIDA PAYLAŞABİLİRİM.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
A
12 yıl
Bilgisayarım Çok Kasıyor
Merhaba Arkadaşlar Benim Bilgisayarım'ın Özellikleri ;
AMD Sempron 140 Processor 2.70 Ghz İşlemci
4 Gb Ram - Alındığında 512 Mb Ram'di Yükselttim
32 bit - 216 Mb NVIDIA Geforce 8100 / nForce 720 a Ekran Kartı var. ( Değiştirmeyi Düşünüyorum )

Benim Bilgisayarım'da Eskiden WinXp Yüklüydü , Şimdik İse Win7 Ultimate var.Acaba Win7 Ultimate Yüklediğimden Dolayı Mı Bir Yavaşlama Mı Var Diye Düşündüm Ve Sizlerden Yardım Almak İçin Bu Konuyu Açtım Yardımcı Olursanız Sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.