F

Teğmen
21 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Bilgisayarıma macOS yüklemeye çalışırken biosu bozdum
Merhaba bilgisayarıma opencore ile boot ederek macOS yüklemeyi denedim boot işlemi başarısız oldu. Şimdi bilgisayar açılırken direkt olarak windows 10 dan başlıyor f2 ve del tuşlarına basarak açınca bilgisayar siyah ekrana düşüyor. Ne yapabilirim?
F
4 yıl
Unity ile yapılmış bir oyuna türkçe yama nasıl yapılır ?
Arkadaşlar steam da UBoat adlı oyun türkçe dil desteği olduğunu söylüyor ama bazı kısımları eksik yaklaşık %20 lik bir kısım ben bu kısmı tamamlamayı düşünüyorum oyunun yetkililerine e posta atmayı denedim bana geri dönüş sağlanmadı bu seferde iş başa düştü dedim yaklaşık 12 saattir falan oyunun içindeki tr.pak dosyasını açmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim yardımcı olucak var mı ?
F
4 yıl
Rampage X-Titan karşıya ses iletiyor
Arkadaşlar bugün kulaklık elime geçti maalesef bilgisayarımdaki tüm sesleri discord'a aktarıyor discordu sıfırlamayı denedim sorun düzelmedi kulaklık yazılımını yükledim sorun hala aynı ne yapabilirim ? Ses karıştırıcı ayarlarında Streo Karıştırıcısı da devre dışı.
F
5 yıl
4k mı 144 hz mi ?
Sistem özelliklerim

RX5700 XT
RYZEN 5 3600X
16GB 3000MHZ CL 15 Ram

Sistemim bu genelde herkes 144 hz al gitsin en iyisi gibi şeyler diyor ama ben tam tersini düşünüyorum şahsi olarak ben profesyonel bir fps oyuncusu değilim yani tabi oynadığım fps oyunları da oldu rainbow six siege gibi oyunlar ama bunun dışında da f1 2019 oynadığım da oldu ya da total war serisi de oynadım. Bana sorarsanız bu 144hz işi biraz abartı ben bir insan gözünün o 144hz yi hissedip saniyeler içinde tepki verebileceğini düşünmüyorum aklımdan 70hz olsun ama 4k olsun gibi bir fikir var sizin yorumlarınız nelerdir çok arada kaldım bende genel olarak şu yorum var arkadaşlarımda oyunlarda o kadar fps alıyorsun ama hissedemiyorsun 144hz alsana gibi bir yorum var bence kalite daha önemli.
F
5 yıl
Photoshop ile gerçek hayatta var olmayan bir insan var edilebilir mi ?
Merak ettiğim konu başlıkta açmak gerekir ise şöyle anlatayım

Herhangi bir fotoğrafı yeteri kadar yakınlaştırdığınızda fark etmişsinizdirki pixel pixel oluyor aynı şekilde kendi fotoğrafınızı da belki yüzünüzde binlerce pixel olabilir ama o pixelleri kullanarak var olmayan bir insan yaratılabilir mi gerçek anlamda kötü görünüşlü bir insandan bahsetmiyorum.Hani nasıl photoshop yaparken pixelleri pixellerin üstüne yapıştırıyor isek bunda da pixelleri yeniden boyayıp düzenliyoruz aslında size göre böyle birşey olabilir mi onu merak ediyorum :)
F
8 yıl
HTC ONE M7 vs Desire 626g hangisini seçmeliyim ?
Arkadaşlar bu telefonun özellikleri hayli yakın hangisini seçsem benim avantajıma olur ?
F
8 yıl
Fare oynuyor ama tuşları çalışmıyor
Bilgisayarda Rust oynarken birden bire tuşlar çalışmamaya başladı sebebpsiz yere gitti ama fare imleci oynuyor fareye herhangi bir darbe vermedim cat diye gitti kaldim boyle hem sag hem sol tuşu çalışmıyor sadece imleç oynuyor
F
8 yıl
Lenovo 3000 N200 FORMAT
Bu bilgisayara ne yapabilirim internetten driverlerine baktım windows xp ve vista uyumlu hepsi buna win 7 yüklemek istiyorum
F
9 yıl
Serverler Hakkında Bir Sorum Var ?
Çok bilinmesede internette özel yapım bilgisayar yapan firmalar var ben "Pudget Custom Computers" adlı sitede gezerken "Custom Servers" diye bir başlık gördüm size bilgisayar kasası veriyorlar tabi haliyle server olucağı için üstün oluyor şimdi diyelim ki ben parayı buldum evime 100mbps internet taktırdım bu internetide 4 Tane Xeon E5-4657L V2 olan 1T Ramı olan bir bilgisayara taktım bu bilgisayarı normal olarak kullanma şansım olurmu windows yüklesem;

1)Normal bir bilgisayar gibi çalıştırabilirmiyim ? Ek olarak oyun açma şansım olurmu ?

2)Bu sistemin normal bilgisayardan farkı ne ?

3)Bunu gerçek bir sunucu yapabilirmiyim ? Oyun serveri olur,internet sitesi olur,facebook gibisinden sosyal site olur ?

4)Bildiğimiz koca server makinalarından ne farkı var ?
F
9 yıl
Usb bellek gözükmüyor
Flash ı bootable yaptım bilgisayara takınca gözükmüyor eski haline dönüştürmek istiyorum ? Disk yöneticisinde formatlamayı denedim ama usb gözüküyor sadece yardım var dosya sistemi bölümüde boş anlayamadım yardımcı olurmusunuz altta flash diski sarı kalemle boyadım
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.