L

Yüzbaşı
17 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
360145 Gün Cezalı
356268 gün 14 s. 14 dk.
Gönderiler Hakkında
L
11 yıl
Bi garip oldum yine
Beyler kaç gündür yüzüklerin efendisi extended olarak başa sarıp izliyordum. Şu bir kaç gün içerisinde de harry potter ı baştan izleyecektim ve bir kaç saat önce 8 filmi bitirdim. Çok kötü oldum nedense 2002 yıllarında izlemişsin sen o filmi ve aradan iki elin parmakları kadar zaman geçiyor ve o süreyi başa sarıp tekrar izliyorsun. Hayatımda bu iki filmin yeri hep ayrı olmuştur ve nedense film bitince youtube dan falan filmin devamı gelecek mi diye baktım. Bunu niye yazdıysam neyse. Asıl sorun şu acaba oralarda hayat nasıl? Demek istediğim sabah kalkıyoruz ve yine aynı yer ve yine aynı şey. Çok çabalıyorum hedefim için ve yaşıtlarımın yaşamadığı ve yapmadığı şeyleri yapıyorum. Yani hayatımı yaşamıyorum resmen. Şimdi baktımda 2-3 sene sırf geleceğe odaklı çabalamalarımdan dolayı resmen yaşanmamış. Eskiden sorardım kendime nasıl geçicek bu yaş. Şimdi 2 ay sonra 17 oluyorum ve neredeyse yaşamadım ben o günleri. Şuan saçmalıyorum kendi kafamda ama çok ilginç geldi bana. Bak adamlar mükemmel eserler çıkarıp istediklerini yapıyorlar. Ben? Biz? Biz ne yapıyoruz peki? Beni sorarsanız boş zamanımda ya dışarı çıkıp tek başıma mal mal sigara içiyorum ya gitar çalıyorum teknik öğrenmeye çalışıyorum. Vokal çalışacak ortam olmadığı için 2 saat boyunca ayakta belediye otobüsleri ile bornovaya gidiyorum. Grup arkadaşlarımla 5 dakika grubun geleceği hakkında konuşup geri kalan zamanı cebimizde ne kadar para varsa sigara alkole veriyoruz... Eee? Sonuç? Yemin ederim 3-4 gündür yaşamıyorum sanki. 11 film izledim ama iki filmin diğer filmleri diyin şuna. Adamlar yaşıyor biz burda bitkisel ortamdayız sanki. Ne olacak bu halimiz? Biliyorum şuan ülke sorunları baya büyük ama birazda olsa kendimize zaman ayırmalıyız ve bu konu hakkında kafa patlatmalıyız. Cidden yoruldum. Göğsümde bu kadar size anlatmadığım yükler var ve bunları tek başıma taşıyorum. Ne yapmalı biraz mutlu olmak için? Ne yapmalı biraz eğlenmek için? Herneyse, zaten kafama estide yazdım. Yardıma ihtiyacım olmadığında ya da bu tür içimden gelen şeyleri buraya dökmediğim zamanlar konu açmam bilen biliyor. Okuyun, düşünün belki bi hortum çıkar kafanızdan da bizde kapılır gideriz ona...
L
11 yıl
Dünkü Rus rap şarkısı
Arkadaşlar dün biri bir fotoğraf paylaşmıştı kızın biri hatta elinde sopayla birşeyler ezip bardaktan beyaz birşey içiyordu. Bildiğiniz mesaj verilmiş klipte fakat o şarkıyı bulabilecek var mı? Klipte başka bir bayan söylüyordu hani sarı saçlı sesini baya beğendim rap müzikle uğraşmasına rağmen. Biriniz şarkıyı atabilir mi?
L
11 yıl
100 Küsür Yıllık Kalın Bir Zincir Bileklik
Arkadaşlar yüz küsür yıllık zincir bir bileklik ne kadar eder? Baya kalın ve azımsanmayacak kadar halkası olan bir gümüş bileklik... Sizce ne kadar eder?
L
11 yıl
Sene başından beri uzattığım saçları kesiyorum
Evet arkadaşlar benim için berbat bir durum. Öyle sinirlerimi bozdu ki anlatamam. Sene başında milletin dalga geçmesini umursamayarak saçları kazıttım ve arkadaş ortamında 1 ay boyunca güzel bir makaraya sahip oldum ama bunu takmıyorum. Hepsi eşit çıksın diye yaptım ve bu güne kadar bütün bakımını yaptım fakat lanet olası bir şeyi atladığım için hataya düştüm. Uzatmaya ilk başladığım zaman faulleri uzun tuttum çünkü saçların sakalla birleştiği yeri saç kısayken göremiyordum. Bu böyle aylarca devam etti ve şu anda saç ve sakal birbirine girmiş bulunmakta... Yani sakalı çekiyorum maşallah gandalfın bıyığı gibi olmuş... Ama lanet olası eski gözlüğümün kenarları paslandığı için ve bir süre onu kullanmak zorunda kaldığım için tak çıkar tak çıkar derken kulağın orda bir miktar saçı kırmış, yıpratmış... O kadar araştırdım geri dönüşü yok kırılmaların diyorlar. Birde koyu metal fanı olduğum için saçın benim için ne kadar değerli olduğunu az çok anlarsınız... Herneyse sevgili validemde uzun saçtan nefret eder ve bana bin lira teklif etti kabul ettim beyler. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama umrumda değil. Zaten o saçı eski haline geri getiremem. En iyisi kesicem ve daha sonra tekrar uzatmaya başlayıp adam akıllı bakımını yapıcam. Ama siz olsanız ne yaparsınız? Bu yaz grubumla konserlere çıkıcaz ve frontman olduğum için saçımı uzatmam istenmişti. Hatta okuldan izin bile aldım bunun için ama gitti sevdalı saçlarım... Gelecek bin lirayada artık spike ve çizme eksiklerini tamamlarım.

Fikirleri alalım beyler siz olsanız ne yapardınız?
L
11 yıl
Forumda BLACK METALCİLER var mı benim gibi?
Bey şu güne kadar benim gibi olan forumda 2 tane arkadaşın fotoğrafını gördüm. Yani benim kafamdan olan arkadaşlar var mı? Sadece meraktan soruyorum. Eğer black metal tarzında giyinmiyor ve ya o müziği dinleyip icra etmiyorsanız yorum yapmayın konu dağılmasın ciddi olarak soruyorum...
L
11 yıl
Silinsin
Gerek kalmadı silinsin konu
L
11 yıl
Yatmadan önce biraz viski içmek
Arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum ama son 3 gündür şans eseri keşfettiğim bir durum var. Viskiye abanıp sarhoş olunca sabah kalkarsam baş ağrısından duramayıp bir gün boyunca uyuyorum ama yatmadan önce bir duble içip kafamı yastığa koyuyorum. Normalde 4.5-5 saat uyuyan biri olduğum için uyanırken halsiz olurum ama elimi yüzümü yıkayınca kendime gelirim. Fakat bir duble için yatınca 5 saatlik uyku çok uzun geliyor ve çok dinlendiriyor sanki. Ekşide de başlık açmışlar sizi gevşetir rahat bir uyku uyutur diyor. Burdan yanlış bilgi vermiyim olacaklardan ben sorumlu değilim kendime içiyorum ben... Ama asıl merak ettiğim gerçekten var mı böyle bir olay yoksa bende psikolojik mi olmuştur?
L
11 yıl
Birini arıyorum nasıl bulabilirim
Beyler birini arıyorum. Kim olduğunu biliyorum ve 3 yıldır tanıdığım biri. Benim gibi oda izmirde yaşıyor ama eski yaşadığı yerden taşınmış. Bu kişinin soy adını biliyorum. Babasının ve annesinin mesleğini biliyorum ama anne babasına ulaşmam gerek yada yaşadığı evi bulmam gerek. Kişinin isim soy adını biliyorum ama nasıl bulabilirim? Çok acil bir durum...
L
11 yıl
Tanıdığın anne babasının numarasını bulmam lazım
Arkadaşlar bu şahıs telefonları açmıyor facebookunu kapatıyor fakat twitter kullanmadığım için ordaki hesabından yazılar yazıyor ve benim görmediğimi sanıyor. 32 lira fatura yerine 394 lira geldi ve 2 aydır telefonu zor aldık bundan. Şimdide açmıyor telefonu polise gittim dedim cebimde kabıt bile var bana kendi yazısıyla yazdıklarının dedim. Diyorki yazıyla olmuyor diyor. Deliricem valla ya. 118 80 midir nedir hangi numaradan bunun anne babasının numarasını öğrenebilirim bi yardımcı olursanız çok sevinicem.
L
11 yıl
Gerilim içeren 5 dakika civarında müzikler lazım
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yarına 3-5 dk arası gerilim müzikleri lazım. Vokal olmayacak içinde. Korku filmlerinden alınabilir sorun olmaz ama şu ana kadar duyduğunuz iyi müzikleri youtube olarak sayfaya yüklerseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.