N

Teğmen
15 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
Veri Kurtarma
Merhabalar. Telefonumun hafıza kartında 2 yıldır okulla ilgili döküman biriktiriyordum.Her sınıf seviyesinden klasörlerim vardı.Telefonu bilgisayara bağlayıp tek klasörde topladığım veriyi KES komutu ile bilgisayar masaüstüne yapıştır dedim.Teneffüsten sonra masaüstünde klasör belirdi ancak klasörün içindeki alt klasörler var ama alt klasör içindeki verilerim yok.
Verilerimi kurtara bilir miyim?
Kes dedğim için hafıza kartı içindeki klasörüm de silinmiş.
N
7 yıl
Hangi Tanklı Yazıcı?Epson L386 mı? Brother t500 mü?
Okullar açılacak malum okulda fotokopi makinesinin başında sıra beklememek için yazıcı arayışına girdim.Renkli mi olsun, mono lazer mi derken tanklı yazıcıların da lazerler kadar ekonomik olduğunu öğrendim.Gelen kaynak kitaplardan öğrencilere ödev, test vb. Çalışmalar kopyalayacağım.Fotokopiyi çok kullanacağım için bu cihazlardan ikisinin arasında kaldım sayılır.Daha özellikli cihazlara çok para vermek istemiyorum.
Brother T500 ün artıları tankının önde olması, lcd ekranının bulunması, benim için en önemlisi 99 kopyala kadar izin vermesi.Tuş takımı yok sanırım ama yön tuşlarıyla kopya sayısı arttırılıp azaltılabilir sanırım bu işlem lcd ekranda görünüyor mu bilmiyorum.
Epson daha duyduğum bir marka,kullanıcı yorumları iyi kötü var.Belki servisi daha yaygın da olabilir.Epson ile brother ı tank kapasiteleri yönüyle karşılaştıramadım ama Epson'un tankı daha büyük gibi.Bu cihazları fiziki olarak görmedim düşüncelerimi fotolarına bakarak yazıyorum.
Bu cihazları kullanan varsa özellikle t500 ü artılarını eksiklerini yazabilir misiniz.Benim gibi arayış içinde olanlara da yardımcı olmuş oluruz.
Hocam bunlarla uğraşma al şu XXXX- yazıcıyı muadil toneri çok ucuz,toneri çipsiz, iki A4 ü tek yüze basabilir vb. fotokopi özellikleri gelişmiş yazıcıyı derseniz onlarıda alabilirim.
İkinci el fotokopi var, dediklerine göre temizmiş 1500 tl istiyorlar.1000 liraya kadar olsaydı aklımdan geçmedi değil.
N
7 yıl
MONİTÖRE UYDU ALICISI
DVI girişli monitörü alacağım uydu alıcıya bağlamak istiyorum.Bunun için 70/80 tl civarı mini uydu alıcılarına bakarken Hiremko zafer 2 hd 78 tl gördüm indirimle 67 TL'ye gelecek tavsiye eder misiniz.Ya da önereceğiniz mini veya hd uydu alıcı var mı uygun fiyatlı.Ayrıca next 18000 plus diye bir cihaz da var 97 TL'ye o da indirimle 86 ya mal olacak. Önerisi olan varmı?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
N
8 yıl
Hediye Projeksiyon
Kenar bir mahallede sınıf öğretmeniyim.Elinde fazlalık kullanmadıgı projeksiyon cihazı olan varsa talibiz.Yardımcı olabilir misiniz lütfen.
N
8 yıl
Xperia Z2 Micro sd kart
N
8 yıl
Xperia Z2 Micro sd kart
Z2 HAFIZA KARTI
arkadaşlar telefonuma iyi bir hafıza kartı alayım dedim.Biraz araştırınca en hızlısının class 10 Uhs u3 sınıf kartlar olduğunu öğrendim.Ama kartın U3 olması yetmiyormuş.Telefonunda U3 desteklemesi gerekiyormuş.Anlayan bir arkadaş yardım edebilir mi Z2 U3 hızını desteklemiyorsa boşa fazla para vermeyelim zira 140 lira civarı 64 gb.
N
8 yıl
GOLDEN LİFE GLUKOZAMİN CONDROITIN MSM HYALURONIC ACID
Bu marka güvenilir midir bilen kullanan var mı arkadaşlar.Kutu kapağında şifa center yazıyor.Diz eklemim için Gnc tariflex 90 tableti kullanıyorum fiyatı 160 lira.Ama golden life de aynı içerik 300 tablet 100 lira.
N
8 yıl
Yürüyüş ayakkabısı tavsiye
Arkadaşlar hergün 1 saat yürüyüş yapmak istiyorum. Flodan 30 tl ye torex marka ayakkabı aldım. Normalde 43 giyerim ama ilk aldığım sporlar ayağımı vurduğu için 44 numara aldım mağazada iyi gibiydi ama yürüyüş sonrası dönüşte ayakkabının ökçesine basarak dönebildim.Kalıba verdim ama yine ayağımı vurdu.
Bugün 175 tl ye Nike flex Raid 44 aldım ama aynı ürünü yalısporda 135 TL'ye gördüm.Yarın iade edip internetten sipariş edeyim diyorum.Size sormak istediğim flex Raid modeli iyimidir ?44 numara serçe parmağımı hafif sıkıyor 44.5 alsam olur mu?Ya da fiyatı bu modele yakın daha rahat bir ayakkabı var mı? Kilom 98, toprak yolda yürünecek.
N
9 yıl
SONY Z2 DK36 DOCK UYUMLU KILIF
Arkadaşlar dock uyumlu silikon kılıf kullananlar nereden aldıklarını atabilirler mi? Yada bildiğiniz bir kılıf
N
9 yıl
Z2 dock uyumlu kılıf
Z2 telefonumu dock ile kullanabileceğim kaliteli bir şeffaf kılıf önerebilir misiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.