T

Onbaşı
13 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
forticlient engelini aşmak için yöntem bilen var mı VLC bile yükleyemiyorum
Arkadaşlar merhaba
forticlient engelini aşmak için yöntem bilen var mı VLC bile yükleyemiyorum. Disk bölme yapıp yeni bir işletim sistemi kurmayı düşündüm ancak onu bile engellemiş. CMD ile giriş yapmayı denedim girdi ancak yetkiniz Yok yazarak işlem yaptırmadı.
Mümkünse 2 işletim sistemi kurup 2.sini kişisel olarak kullanmak istiyorum. Şirket kurumsal olduğu için tamamen format atamıyorum.
T
6 yıl
Recovery silindi. Nasıl recovery disk bölümü yapabilirim ?
Merhaba Arkadaşlar,
Recovery silindi. Nasıl recovery disk bölümü yapabilirim ?
Diskte 14,7 gb boş ala var. onu recovery olarak ayarlayıp format atmak istiyorum. iso dosyasnı internetten torrent yardımıyla iso olarak indirdim. Şimdi ne yapmalıyım ?

Windows 10 Pro X64 RS3 Build 16299.251 en-US March 2018 {Gen2}
KMSpico 10.2.0 FINAL + Portable (Office and Windows 10 Activator) [TechTools]
T
8 yıl
Pc boşta iken kasıyor!
Benim pc çoğu zaman iyi çalışıyor. Ancak kimi zaman özellikle açıldıktan sonra 30 dk kasılarak çalışıyor yada denetim masasına girince beyni duruyor. nod32 ve panda anti virüs ile taradım birşey bulamadım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Diğer konularda araştırdım denilenleri yaptım olmadı.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Yeni mezun İnşaat müh. tavsiyeler
Ben bu sene inşaat müh. mezun olacağım.Özel sektör düşünüyorum.Baraj,bina,yol hakkında bana ve benim gibi arkadaşlara tavsiyeniz ne olur?
Bilgisayar ve programlarla aram iyi. pc ile ilgili konularda öğrenme kabiliyetim yüksek . bana arkadaşlar büroda iş ara diyor.büro işi hakkında düşünceleriniz neler?
T
11 yıl
Win8 Güvenli mod - Cd tanıtma
arkadaslar win8 casper bilgsayarım var ama bozuldu windows 8 acarken dırek onarmaya geciyor baska format atıcam
1) nasıl cd tanıtacam direk windows 8 onarmaya geciyor bios felanda acamıyorum .
2) güvenli mod açılmıyor.İllaki açıkken ön hazırlık yaparak girebiliyorsun.açılmıyan pcde güvenli mod olarak başlatma varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.