G

Teğmen
11 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 yıl
Lg g3 konum gecikmesi
Telefonum lg g3. Google maps de ve su anda aktif olarak oynadığım bir oyunda aktik olarak konumumu kullanmam gerekiyor. Ama bulunduğum yeri hic bir zaman doğru göstermiyor. Surekli en az 6 7 metre kayma var. Ayrica konum imcelim de gec hareket ediyor. Surekli geride kalıyor.sorun neyden kaynaklidir. Çözümü nasıl olur. Kuzenimde z3 var. Tami tamina nerde oldugunu gösteriyor
G
9 yıl
Madlife
Biraz önce bir iki madlife videosu izledim. Sürekli support oynayan biri olarak tüylerim ürperdi adeta. Gerçenten çok iyi predictionlar yapıyor ve kancayı rakibine saplıyor adeta. İmzasını taşıyan bir hareket var. Adını dünya çapında marka yapmış bir oyuncu. Dışarıdan bakılınca çok muhteşem bir oyuncu gibi ama 2012 yılından beri dünya şampiyonasına katılamıyor. Hatta lolpediadan başarılarına baktığımda kazandığı bir turnuva vs de yok. Bu adam bu kadar iyiyse neden bir şeyler kazanamıyor? Takımı ona göre kötü katıldığı için mi? Takımı kötüyse neden başka takımdan teklif almıyor ya da başka takıma gitmiyor? Yoksa aslında o seviyeye göre kötü bir oyuncu mu? Eğer kötü bir oyuncuysa genel olarak hataları nedir? Çok mu agresif oynuyor? Girilmemesi gereken fightları falan mı zorluyor? Kore ligini takip eden birileri varsa beni aydınlatabilir mi? Biraz uzun yazdığımın farkındayım ama cidden merak ediyorum.
G
9 yıl
Guild
Merhaba arkadaşlar. Oyuna yeni başladım sayılır. Şu anda 37 levelim. Oyunda bana yol gösterebilecek, muhabbet edebileceğim güzel bir türk guildi arıyorum. Guildlerin ne işe yaradığını da daha bilmiyorum gerçi ama oyunu sohbet ederek oynamak bilgili abilerimden bilgiler alarak oynamak istiyorum
G
9 yıl
Energy\u0027nin ısrarla Orianna picklemesi
Arkadaş ben bu adamın daha adam akıllı ulti attığını görmedim. "Top kendi üzerindeyken ulti atarsan rakip takım etkilenmez Energy" diye bağırmak istiyorum. Beşiktaş bence Orianna banlamalı ki Energy ori alamasın

Edit: Arkadaşlar konuya bi sayaç eklemeye karar verdim. Her kaçan ultide sayıyı bir arttırıcam
Kaçan Ultiler : 4
G
9 yıl
Kule Vermeden Oyun Kazanmak
Oyunu kule ya da kill vermeden kazanmanın bir adı vardı. Smooth win falan gibi bir şeydi galiba. Neydi o?
G
10 yıl
En hızlı feedleme
En fazla nasıl feedlerim temalı oyunumda ilham aldığım kişinin lolking adresi budur;
http://www.lolking.net/summoner/euw/24631213#matches
Feedledim zedi. Bayağı da eğlendik. Bayagı küfür yedim ama mutluyum. Tavsiye ederim. Normal oyun zaten sıkıntı yok. Tek üzüntüm 103 defadan fazla ölememek.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
10 yıl
kafama takılan şarkı
Bir şarkı duymuştum geçen sene bu sene adını unuttum ve bulmaya çalışıyorum. Şarkının adını veya sözlerini hatırlamıyorum. tek hatırladığım tıklanma sayısının 50bin civarı olduğu ve başında Hitler'in bir konuşmasında bölüm olduğu. Sistem karşıtı bir şarkıydı. Yanılmıyorsam rock tarzı bir şarkıydı. Grup ve şarkı adı tek kelimeden oluşuyordu diye hatırlıyorum ama emin değilim. Eğer bilen varsa çok mutlu olucam iki gündür kafayı yedim şarkıyı bulmak için :):):)
G
11 yıl
Ekranın Geri Gelme Süresi
Oyunu oynarken arkadan da müzik dinliyorum. Müzikleri spotify'den dinliyorum. Beğendiğim müzik olursa oyunu arka plana atıp o şarkıyı favorilerime ekliyorum. Ama oyunu arka plana attıktan sonra oyun geri gelene kadar bayağı uzun bir süre geçiyor. Karanlık ekranda yaklaşık 30 saniye bekliyorum. İnternet kafede girdiğimde Alt+Tab yaptıktan sonra tekrar oyuna tıklayınca anında açılıyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim. Yardımını esirgemeyenlere şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.