A

Onbaşı
10 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Futbol altyapı hakkında bilgisi olan
Öncelikle yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ben 98 doğumluyum futbol oynuyorum amatör bir takımda artık prof. bir takımın altyapısına gitme zamanı geldi 1.80 boyum güçlü bir fiziğim var sol bek, stoper ve defansif orta saha mevkiilerinde oynuyorum. Sol ayağım güçlü, tabiki eksiklerim var. Bildiğiniz üzere yazları seçmeler oluyor bende 2 hafta sonra birine katılıcam ama sol bek oynadığım için kendimi göstermem zor oluyor bilgisi olan varsa bana neler yapmam gerektiğini yazabilir mi? Yani bir forvet oyuncusuna göre kendimi daha zor gösteririm bunu nasıl yaparım?
A
11 yıl
12 Mayıs 2013 Fenerbahçe-Galatasaray Maçı (Yardım)
Arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve bu maça gelmeyi çok istiyorum, Türk Telekom(Okul Açık) da izlemek istiyorum oturup çekirdek yemek isteseydim başka yerde izlerdim, o maç için bileti nasıl temin edebilirim nerden bulabilirim herkes kombineli orası bulamazsın diyor ama bjk maçına bir arkadaşım gitmişti lütfen yardım
A
12 yıl
0-650TL BÜTÇE SÜREKLİ MESAJLAŞMAYI KALDIRACAK DOKUNMATİK TELEFON ?
Ben sürekli mesaj atan biriyim şuana kadarki bütün telefonlarım bundan dolayı arızalandı bunu bir nebze kaldıracak dokunmatik kullanışlı eğlenceli bir telefon arıyorum.
A
12 yıl
0-650 ARASI DOKUNMATİK TELEFON TAVSİYELERİ
Herkesin önerisini bekliyorum arkadaşlar
A
12 yıl
LG OPTIMUS L5 E612 ? Samsung Galaxy Ace S5830i ?
A
12 yıl
Futbol hakkında bilgisi olanlar buraya.
Ben 14 yaşını doldurmuş 15 yaşına girmiş biriyim. Fizik olarak futbolda bir sorunum yok, sorunum teknik, çabukluk, top sürme, oyunu okuma. bunları geliştirmek için ekstra idman yapıyorum aslında yeni başladım. Ben genel olarak top sektirerek yürüyor ve duvar çalışması yapıyorum başka bir idman öğrenmek için buraya geldim yardım lütfen :) Bu arada mevkim orta saha..
A
12 yıl
Krampon Önerileri...
Arkadaşlar ben 2 senedir futbol oynuyorum bir kulüpte çok krampon denedim ama yeterince rahatını bulamadım. Bana ucu sert şut çektiğimde ayağımı acıtmıcak ve sağlam gidicek hafif bir krampon önerir misiniz. max.200tl
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.