C

Teğmen
07 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
Lastik basınç sensörü takmadan çalışır mı?
Merhaba arkadaşlar.Aracımın lastik basınç sensörü kırıldı.Çıkma sensör buldum ,onuda almadan önce denemek istiyorum.Arabaya yakınlaştırsam sarı ışık söner mi? onu merak ediyorum.Diğer 3 ü sağlam.
C
5 yıl
Bu oyun oynanmaz...
böyle oyun oynamak için 4 tane sağlam arkadaşınız olacak yoksa klavyeninde riotundan monitöründen içinden geçersiniz partideki beyinsizler yüzünden.Oyundan soğudum arkadaş, sinir oluyorum lan. Normalde sinirli değilim oyun çok sinir ediyor. Sakın ha bulaşmayın böyle oynlara ekibiniz yoksa. ss atarsan gelmezler, yardıma gidersin bırakıp kaçar. 1 kere ölünce afk olurlar
C
6 yıl
Kafasından ceza yazan polis yardım
Beyler arabamın tek tekeri çizgi üstünde olduğu için çift sıra park ceza yedim.ona eyvallah diyecek yok. Fakat Polise teyit etmek için sordum ceza yazdınız mı diye oda evet dedi.foto çekmiş.onu gösterdi böyle parketme yok dedi.Şimdi soru şu.normalde ceza 108 tl arkadaş kendi insiyatifdini kullanıp polise ikazına uymamak dye 235 tl daha yazmış! adam beni uyarmadı bile.fot çekip gitmiş.İtiraz edecem bundan bişey çıkarmı?
C
8 yıl
Çalışanlar işkur a başvurabilir mi?
beyler bu 2.konu ama kimse görmedi heralde.Burda daha çok müşteri geziyo

çalışan biri işkurdan iş arayabilir mi?işimden memnun değilim.Hergün ayağım geri gidiyo
C
8 yıl
Çalışanlar işkur a başvurabilir mi?
arkadaşlar işimden memnun değilim.işkura başvuru yapabilirmiyim?
C
8 yıl
Ayni parayla 4 yil onceki donanimin aynisini almak!!!
Beyler dizustu bakiyorum.4 yil once 1600 tl ye i5 2410m cpu, 6gb ram, hd6650 ekran kartli bilgisayar aldim.
simdi bakiyorum 1600liraya en kral i5 6200u cpu,gt 920m 8gb sistem var.sakami bu adamlar resmen nokia gibi ayni ozellikleri baska isimler altinda satiyor.merak edenler dedigim islemci ve gpu larin benchmark degerlerine baksin.benmi yanlis dusunuyorum.gozle gorulur bi performans artisi yok.
C
8 yıl
2.el mi sifir mi mantikli
Beyler.world of warcraft oynatacak bi laptop ariyorum. 2.el i7 3632qm ,8gb ram,7670ati ekran kartli sisyem mi mantikli yoksa sifir i3 islemcili, 4gb bellek, m330 ekran kartlimi.
I7 li sistem her turlu iyi tabi ama laptop kullanmadim 1000lirayi 2.ele vermek ne kadar mantikli ona karar veremedim. yani 2el tavsiye edermsiniz.mak butce 1000lira
C
9 yıl
Kartal dan Ümraniye Esenevler e nasıl gidilir?
arkadaşlar nasıl giderim iett yada dolmuş var mı?
C
9 yıl
aku durumu
Beyler merhabalar.aracin camini acmsk icin dugmeye bastigimda gostergrlrrin isigi ve farlar daki isik seviyesi azaliyor.aku bitmek uzere diye dusunuyorum dogru mu?
C
9 yıl
Güncellemeden sonra tv açılmıyor
arkadaşlar lg 42lb652 cihaz dün otomatik güncelleme yaptı.Herşey normal çalışıyordu.Bugün tvyi açtım lg logosunda takıldı hiçbişey olmuyor.Sorun nedir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.