D

Onbaşı
06 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
359858 Gün Cezalı
356368 gün 16 s. 31 dk.
Gönderiler Hakkında
D
10 yıl
En Çok Para Kazandıran Popup Firması Bulundu
Arkadaşlar hepimiz çok araştırdık popup firmalarını. En çok hangisi kazandırır bilemedik. Ama ben aynı anda bir çok popup firmasının reklamını yayınladım ve test ettim. En yakın rakibini 2 kat fazla kazandırarak geride bırakan bir firma buldum. Sizlerle paylaşmak istedim.

Firmanın Avantajları;

1-Güvenilir bir firma. Yıllardır ödeme yapıyor.

2- Ödeme alt limiti sadece 5 dolar ve ödeme isteğinizde bulunduktan en geç 72 saat sonra para paypal hesabınızda.(Genelde 24 saatte paranız gelir)

3-Sadece Popup reklam dediğimiz reklam açılıyor.

Peki ne kadar kazandırıyor? Benim yaptığım testlerde 500 ziyaretçiye 0,50 dolar kazandırdı.

Üyelik Aşamaları

1- BURAYA tıklayıp üye oluyorsunuz.

2- Üyeliğinizi başarıyla gerçekleştirince oturum açın ve yönetim panelinizde New Website yazan butona tıklayıp sitenizi ekleyin.

3- Siteniz 12 ile 24 saat arasında kabul edilecek. Üye olurken verdiğiniz mail adresinize de kabul edildiğine dair mail hemen gelecek.

4- Siteniz kabul edildikten sonra code generator yazan yerden kodunuzu alıp sitenizin anasayfasının(temasının) </head> ile biten yerinden hemen öncesine yapıştırıyorsunuz.

NOT: Yukarıda üye olunca referansımla üye olmuş oluyorsunuz. Referanssız üye olmak isterseniz bu linke tıklayınız.

http://popmyads.com
D
10 yıl
Beyler Yapabileceğiniz En İyi Espri???
Yapabileceğiniz en iyi espriyi yazın beyler. Kabul görürse aşağıdaki resimdeki gibi bir mail gönderiyorlar size. Facebook profil sayfanızı falan da yazarsanız facede tıklayan çok olur.

< Resime gitmek için tıklayın >

ESPRİ YAPIP GÖNDERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
D
10 yıl
Espri Yapmaya Hazır Mısınız :)
İnternet sitemizde küçük çaplı bir projemiz var. Hayatı boyunca espri yapmış(yapmaya çalışmış) insanlar olarak aklımıza bu proje geldi.

Aşağıdaki linke tıklayıp esprinizi yapın, kabul görürse sitede yayınlayalım şeklinde birşey yaptık.

http://www.ilizyon.net/espri-mi-yaptin.html


Sizlerden de bekliyoruz :D
D
10 yıl
1K Tekil Ziyaretçiye 2 Dolar ve 5 Dolar Alt Limit ve Anında Hesabınızda
2008'den beri aktif olarak Adsense başta olmak üzere birçok reklam şirketiyle çalıştım fakat az sonra açıklamasını yapacağım firma gibi kazandıranını görmedim. Sitenizin içeriği İngilizceyse ve tekil hitiniz günlük 50.000 ve üzeriyse Adsense daha fazla kazandırır, ama eğer Türkçe içerik ve günlük 50.000'den daha az ziyaretçiniz varsa önereceğim firmayı kesinlikle kullanmalısınız.

Firmanın Avantajları;

1-Yıllardır var olan bir Firma. Türkiyede çok fazla bilinmiyor ve kullanılmıyor. Yıllardır insanlara çok iyi kazançlar sağladılar.(Bana da arkadaşım önerdi.)

2- Ödeme alt limiti olarak Adsense gibi 200 TL biriktirmenizi ya da biriktirseniz bile her ayın bilmem kaçını takip eden hafta paranız yatacaktır gibi bir durum yok. Ödemenizi 1 hafta falan beklemiyorsunuz. Her akşam Türkiye saati ile 23.00'da ödeme yapılıyor Paypal hesabınıza. Ödeme alt limiti 5 dolar.
(Ben ilk ödememi şöyle almıştım, 1 günde 5 dolar oluverdi, tesadüfen o akşam 22.40'ta ödeme talebi gönderdim ve talep gönderince sayfanın sağ tarafında bir sayaç "19 dakika 16 saniye" sonra ödememi alacağımı yazdı ve 20 dakika sonra Paypal'a girip baktığımda gerçekten sistemleri otomatik olarak paramı göndermişlerdi. Yani gece gündüz demeden paranızı aynı gün alıyorsunuz.)

3-Sadece Popup reklam dediğimiz reklam açılıyor. İllegal içerikli reklamlar çıkmadı bende. Gördüğüm kadarıyla reklamlar ziyaretçileri hiç rahatsız etmedi. Google Analytics'ten takip ettiğim kadarıyla eskiden beri günlük 8 dakika sitemde kalan ziyaretçiler hala günlük 8 dakika sitemde kalıyorlar. Ben sitemde ziyaretçiler kaliteli vakit geçirsin diye zaten hiç reklam almıyordum diğer firmalardan.

Gelelim bu adamların ne kadar ziyaretçinize ne kadar para verdiğine. www.ilizyon.net ismindeki günlük 5 bin ziyaretçiye sahip internet sitem için 1 günde yaklaşık 6 dolar kazandırdı. Yani günlük 1.000 ziyaretçiniz varsa günde 1 dolar kazanıp 5 günde 5 dolar yapıp paranızı hemen çekebilirsiniz. Bu ortalamaya göre günlük 1.000 tekil ziyaretçiye sahip bir sitenizden aylık 30 dolar(72 TL) kazanırsınız. Günlük 500 tekil ziyaretçiniz olsa 36 TL

Üyelik Aşamaları

1- BURAYA tıklayıp üye oluyorsunuz. Aşağıdaki resimde de gösterdiğim gibi Account Type'ı Publisher seçin.
< Resime gitmek için tıklayın >

2- Üyeliğinizi başarıyla gerçekleştirince oturum açın ve yönetim panelinizde New Website yazan butona tıklayıp aşağıdaki resimde yazdıklarımı yapın.
< Resime gitmek için tıklayın >


3- Siteniz 12 ile 24 saat arasında kabul edilecek. Üye olurken verdiğiniz mail adresinize de kabul edildiğine dair mail hemen gelecek.

4- Yönetim Panelinizde "Code Generator" yazan butona tıklayınca açılan kodu sitenizde <head> tagının hemen altına yapıştırın ve gözünüzün önünde sürekli anlık olarak güncellenen kazancınızın keyfini çıkarın :)

Ödeme Kanıtı:

< Resime gitmek için tıklayın >
NOT: Yukarıda üye olunca referansımla üye olmuş oluyorsunuz. Referanssız üye olmak isterseniz bu linke tıklayınız.

https://www.popads.net/
D
10 yıl
Türkiye\u0027nin En Büyük Sihirbazlık ve İlizyon Sitesi
Herkes Sihir Yapabilir

Işık hızında açılan sitemizde sihirbazlık videoları bulunmaktadır. Bütün videolarda önce gösteri yapılmakta ve ardından yapılan hile anlatılmaktadır. Bununla da kalmayıp videonun altında püf noktası yazılı olarak mevcuttur. Günde 20 bin kez izlenen videolarımıza sizi de bekleriz.

Türkiye'nin En Büyük Sihirbazlık Sitesi
D
12 yıl
Jagler Black Magic 125 ml?
< Resime gitmek için tıklayın >

Daha önceden kullanan, kokusunu bilen var mı hocalarım? Vasatı aşan bir kokusunun olması yeterli...
D
12 yıl
Ev Telefonunu Bilgisayara Bağlamak?
Günaydın arkadaşlar. Evde ev telefonunu kullanabilmek için telefonum yok. Laptop'ta motorola sm56 modem var. Yani şu RJ11 girişi var. Acaba ev telefonu kablosunu bu girişe takıp program yardımıyla falan bilgisayar üzerinden arama yapabilir miyim?

< Resime gitmek için tıklayın >
D
12 yıl
Yeni Başlayanlar İçin Hazır İçeriklerim Var
Selam beyler. 2009 yılında kapanmış olan yasarsahbaz.com isimli sitemin tüm yedekleri bende mevcuttu ve içinde programlar, güzel sözler, şarkı sözleri, sağlık bilgileri gibi çeşitli bilgiler bulunmaktaydı. Yazılar hep kendi ürünümdü. Bu konularda yeni site açacak olan ve özgün yazı isteyen varsa yedeğimi aşağıdaki linke yükledim. İndirip kullanabilirsiniz. Html tabanlıdır.

< Resime gitmek için tıklayın >

SİTEYİ İNDİR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.