H

Yüzbaşı
06 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
141 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Yunanistandan Türkiye\u0027ye gelen 3 salak Irak\u0027lı
Yanlış okumadınız adamlar Türkiye'ye geçip oradan Avrupa,'ya gitmek için yola çıkmışlar diye tahmin ediyorum artık nasıl olduysa TR' ye girmeden Yunanistan'a geçmişler ama sanırım plana sadık kalmak için Türkiye' ye kaçak yollardan girmeye çalışırken Yunan polisi yakalamış. Anlamadığım Yunan polisi Türkiye'ye geçmesine engel olmaması lazımdı onlar ülkelerine girenleri engellemeleri gerekirdi. Burdan şu varsayımı yapıyorum ya haberi yapan aptal gazeteci kendini Yunanistan da sanan ama TR de olduğu gerçeğini idrak edememiş. Yada burda başka bişey, kirli bi oyun var bu kumpası yetkililerin bian önce çözmesi gerekli. Kaynak: Sözcü gazetesi.
H
3 yıl
7000 liraya temizlikçi bulamıyoruz...
12 kişi temizlik görevlisi alınacak ilana sadece 14bin kişi başvuru yaptı. İş beğenmiyor insanlar bu işin hakkı 1 milyon başvuru olmalıydı hali hazırda 10 milyon işsiz var buraya neden bu kadar az başvuru var masa başı arıyorlar sonra hükümet suçlu.
https://www.memurlar.net/haber/988707/12-kisilik-temizlikci-kadrosuna-13-bin-785-kisi-basvurdu.html
Düzeltme: Anlamayana başlık ironi.
H
3 yıl
Yüzde 20bir büyüme vatana millete hayırlı olsun.
İnanan varsa bana da anlatabilir mi zira benim cebimden çıkan büyüdü ama gelirim hep 100 lira.
H
4 yıl
Karakolda işkence suç olmamalı.
İnsan haklarının canı cehenneme sadece bu ülke değil tüm dünyada suç oranları artıyor. Gelir dağılımı makası açıldıkça daha çok cebinde parası olmayan insanlar suç işlemeye meyilli oluyor ve haliyle tüm dünyada suç işleme oranları artıyor ve bunun en büyük zararını şiddet karşıtı olan kendi halinde hiç bir suça karışmamış sade vatandaş görüyor. Kırmızıda durdu diye baba ve oğul öldürüldü bu ülkede. Yan baktı diye, yol vermedi diye dayak yedi yada öldürüldü bunları çok sıralarım ama gelelim sadede, insan hakları dedikleri şeye bakıyorum da başına birşey gelme olasılığı görece yüksek olan sade vatandaşı değil sade vatandaşın başına çorap örenleri koruyor gibi bana kalırsa insan haklarının canı cehenneme polise amerikadaki gibi suçluyu vurabilme eğitimi ve serbestisi verilmeli karakollarda ve cezaevlerinde işkence serbest olmalı ve cezaevlerinde hiçbir şekilde yemek ve benzeri haklar verilmemeli parası olan parasıyla olmayan da kömür madenlerinde, nükleer santrallerde kanalizasyon temizliklerinde... gibi bilumum pis işlerde ve işledikleri suçlara göre kobay olarak kullanılması gerektiği düşüncesindeyim. Öldürülen, dayak yiyen soyolan dolandırılan sade vatandaşın hakkını kim koruyacak kardeşim. Dün istanbulda belediye otobüs şöförü ve oğlunu öldüresiye dövmüş vandallar bunun aynısının iki kat fazlasını da onlara yapacaksın ki adaleti halk kendisi aramayacak aramaya kalkarsa da göreceği işkenceleri düşünüp vazgeçecek hala da inatlaşıyorsa allahına işkencenin kralını görecekki bir daha yeltenmeyecek buna.
H
4 yıl
An itibarıyla koronayım galiba
Vücüdümdaki bütün kaslarım ağrıyor. Ateş 39.1 öğlen test oldum. Gün gün yazacağım neler hissettiğimi. Boğazımda hafiften hafiften ağrıyor.
H
4 yıl
Herkes mafyacılık oynar olmuş nasıl olcak bu ülkenin geleceği.
Bakıyorum en çok izlenen bütün dizi ve filmlerde herkes mafya olmuş eline silahı alan herkes kendi adaletini sağlıyor ne polis ne bi asker var adaleti sağlayan. Sözde iyi olanlar kötüleri öldürüyor hakim olmuş ceza kesiyorlar. Adam vurup elini kolunu sallayarak geziyorlar sonra da daha başkalarını öldürüyor. Bunu filmlerde izleyen beyni az gelişmişler aynısını yaşıyor. Bakın ülkenin durumuna hergün insanlar öldürülüyor hiç sebepsiz çoğu. Bu ülkede çocuklarımızın geleceği yok. Bu dizileri şikayet edin izlemeyin izletmeyin. Çocuklarınızı özellikle bu tip film ve dizilerden uzak tutun.
H
4 yıl
Adamların çaycısındaki egoyu düşünemiyorum bile...
AKP Kayseri Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu yedek üyesi (altını çizerek belirttim) Ahmet Korkmaz, Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavi gören annesiyle ilgilenen hemşirenin “Refakatçi kalacak mısınız?" sorusuna hakaret ederek yanıt verdi. Korkmaz, “Sen geri zekalı mısın? Benim kim olduğumu biliyor musun?" diyerek sağlık çalışanının üzerine yürüdü. Hakarete uğrayan hemşire, olayı CİMER'e yazarak şikayette bulundu.
H
4 yıl
Ekonomi profesörü Seyfettin GÜRSEL: Türkiye böyle yoksulluk görmedi.
Konunun detayları sözcü gaztesinde bulabilirsiniz.
Bu yoksulluğu bu denli yaşamamızın yegane sebebi bence özelleştirilen kamu kurumları ve neticesinde çok iş az insan düşük maaş mottosuyla buraların çalıştırılması ve gelirlerinin devlete değil yandaşa gelir olmasıdır. Kamunun ekonomik olarak getiri getirmeyen polis bekçi ve imam ile kadroların doldurulması bunlara ödenen maaşlar ve garantiler nedeniyle devlet kasasının boşalması ve gelirleri sadece vergi üzerine kurması nedeniyledir. Kızanlar kızabilir ama yattığı yerden maaş alan bi halk yabancıya peşkeş çekilen şirketten on kat daha iyidir. Düne kadar devlet kurumları gelir getiren işler yapıyordu evet kadrolar sürekli şişiyordu belki yüzde 10u hiç işe gitmiyordu ama bu şekilde ülkede işsizliğin önüne geçiliyordu. Bazıları çalışmadan maaş alsada işinin hakkını veren en az bi yüzde seksen vardı. Bu kurumlar bugünün maaşıyla nerden baksan 5000 lira maaş veriyordu karı zararı denkti. Keşke hiç olmasa bu şekilde çalışmaya devam etseydi böylece bu paralar halka maaş olarak ödenip piyasa dönerdi şimdi ne oldu bu gelirler satılan kişiye gitti ve işçi sayısı düşürülüp asgari ücrete döndürüldü Tabii çoğu da kapandı bitti. Sadece vergi gelirine yüklenen devletin özelleştirme paralarının da belediyeler ve hükümet tarafından har vurup harman savurması neticesiyle ihtiyat akçesini dahi tüketen hükümetin başarısız dış politika ve ekonomi yönetimi ve hiç beklenmeyen covid salgını neticesiyle vergi gelirlerinin minimuma inmesi kaçınılmaz sonu hızla getiriyor. Borç ödemesini bu yıl sonu yapabileceğini sanmıyorum. Bizle kavga edenler kına yakabilir. Arjantin gibi iflasımızı açıklamamıza az kaldı. Kanal istanbul bi nebze öteleyecektir çünki burda ABD çıkarı var ve ABD ve kanal bölgesinin sahibi Katardan gelecek sermaye ile biraz daha vurgun yapıp kaçacaklar gibi geliyor. Bunlar benim görüşlerim bekleyip göreceğiz. İnşallah bi an önce erken seçim olur yoksa işler sarpa sarıyor.
H
4 yıl
Marketin çatısı çöktü başbakan istifa etti.
Letonya başbakanı çatısı çöken markette 54 kişi öldü siyasi sorumluluğu alıp istifa ediyorum dedi. Bizde 3 kişiyi kurtarırken 50 kişi daha çığ altında kalıp öldü. Rayların altı boşaldı 30 kişi öldü. Sinyalizasyon kaldırıldı 10 kişi öldü. 80kmlik hızda çalışacak raylara hiç hesap yapılmadan 135km hızda gidecek hızlı tren koydular yıkıldı 41 kişi öldü. Bunlar bir çırpıda sayabildiklerim. Bu ülkenin nüfusunu azaltıp arap çoğunluğa ulaştırmak maksatları sanırım gördüğüm kadarıyla bu kadar badireye hala halktan destek alıyorsa bu hükümet ya araplaşacaz yada ölecez galiba vay halimize.
H
5 yıl
İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi istifa etti...
İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi Hüseyin Hacıoğlu'nun 'Ekrem İmamoğlu'nu belediye başkanı kabul etmiyorum' açıklamaları sosyal medyada yankı uyandırmıştı. 23 Haziran seçimlerinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun tekrar İstanbul Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi olan Hüseyin Hacıoğlu dün itibariyle görevinden istifa ederek ayrıldı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.