Q

Onbaşı
29 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Q
6 yıl
Çalıştır Komutu ile Kamera Açma
Elimde acer eski bir bilgisayar var sistem kamerayı tanıyor ama çalıştırdan kamerayı açmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum yönet'ten tarif etmeyin onu denedim olmuyor. Teşekkürler.
Q
6 yıl
Dikkate Aldığım Tek Anket Bu Sanırım. .
secimanketi.tv Arkadaşlar Çok yerde anketlere katılım sağlanıyor fakat burası bana göre gerçekten ortalamaya yakın bir değer veriyor. Herkes kendi ilinden ankete katılım sağlarsa, kamu adına yararlı bir şey olacağını düşünüyorum. Çünkü medyada bulunan anket firmalarının açıklamalarına ben asla güvenmiyorum yorumlarınıza açıktır. . .


< Resime gitmek için tıklayın >
Q
7 yıl
#YandaşlıkPişmanlıktır
Yorumsuz Ama Hakikatten yorumsuz . . .


Videoyu izlemek için tıklayınız
Q
7 yıl
VARLIK FONU YETKİLİSİNİN İLK ZİRAAT MESAİSİ.
Q
7 yıl
ORG.HULUSİ AKAR KARDAK\u0027A ÇIKTI. -Son Dakika-
Bugün saat 12:00 sıralarında aksazdan bir hücum bot vasıtasıyla Genelkurmay başkanımız Kardak' ın yıl dönümü olan bir günde bence verilmeyen askerlerimze misilleme yapmak için kardak kayalıklarına çıktı. Komşuyla kavga devam edermiyiz sizce yoksa Türkiye bu denli bir tepki vermekte haklımı yada başka bir diplomasi kanalı mı kullanılması daha iyi olurdu.


< Resime gitmek için tıklayın >




*Kaynak http://www.haberturk.com/gundem/haber/1371888-genelkurmay-baskani-org-hulusi-akar-kardaka-cikti
Q
7 yıl
700 TL bütçeme uygun telefon almak istiyorum YARDIM !!
TELEFON İÇİN BÜTÇEM BU KADAR LÜTFEN BU KONUDA YARDIM İSTİYORUM ARKADAŞLAR SİZDEN... İNTERNETİ ÇOK KULLANICAM ARAYÜZÜ HIZLI OLABİLECEK Bİ ÜRÜN ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM.
Q
8 yıl
#DİGİTÜRK SES ARIZASI ( BJK ARENA..)
Malumunuz Beşiktaş vodafone arena seyircisiz bir şekilde açıldı . Bu akşamki maçta dijitürk'te bir ses arızası bekleyen var mı ? Meşhur zihniyet Beşiktaş çarşı taraftarını bir ara mahkemece dava açıp akıllarınca yargılamak istemişti. Beşiktaş bursa maçı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir. Digitürk sansür uygular mı sizce ? ?
Q
8 yıl
ŞİMDİ HUKUK DİLİYLE DÜŞÜNÜP SORU SORALIM . . .
BİLİYORSUNUZ SON DÖNEMDE BASINA KAYYIM ATAMALARI YAPILIP KANALLAR VE GAZETELER KAPATILDI YADA EL KOYMAK SURETİYLE YÖNETİCİ ATANDI. BU KARARLARI HANGİ HAKİM VE YARGIÇ NEYE İSTİNADEN VERDİ HUKUKCU DEĞİLİZ AMA KAMU VİCDANINA VE ŞAHSIM ADINA SORU SORMAK İSTİYORUM.


1. ZAMAN GAZETESİ VE YAHUT SAMANYOLU KANALI (Doğal olarak kendilerini hizmet hareketi olarak adlandırılan grup ; ve cemaatin tüm yayın organları) Kaç yılından beri terörle ilişkilkeri var ve hangi silahlı eylemlere karışmışlar?

2.Bu zamana kadar cumhuriyet savcıları ve gelen hükümetler şayet bu grup terör örgütüyse ne işlemlşer yapmışlar. Milli istihbarat herhangi birşeyi dinleyip raporlaştırmı mı ?

3. Sınavlarla ilgili soruların çalındığı suç duyurusunda bulunuldumu hangi kişiler üzerinde çıkmış bu sorular ve şuanda devam eden bir yargı kararı var mı veya devam eden bir dava var mı?

4. Paralel adı altında adlandırılan polisler gercekten hükümete darbe mi hazırlığı içindelerdi. Bu polislerin hepsinin cemaatle ilişkisinin olduğunun kanıtı veya dosyalara girmiş delilleri nelerdir.

5.Bu camianın hangi yıllarda hangi terör eylemlerine katıldıklarını ve silahlı baskınlarda kimlerin öldüğünü kamuoyuna ne zaman açıklanacak. (şayet eylemde bulunup öldürdülerse)

6. Torpil ile hangi kamu kurumlarına atandılar isim isim listeleriyle beraber açıklanmasını.

7. Terör yüzünden bir gazeteye kayyım atılıyorsa alenen bu suçu işleyen özgür gündem adlı Pkk propagandası yapan bu gazeteye neden yayın hayatına devam ediyor. ?



BU SORULARA MANTIKLI YANITLAR ALABİLİRSEM ZAMAN GAZETESİNE YAPILAN ATAMALARI MAKUL OLARAK GÖRÜCEM YOKSA HİÇ BİR SURETLE BENİ BU İŞE İNANDIRAMAZSINIZ.
Q
9 yıl
KOZA SIKINTIYLA İPEK OLUR
Q
9 yıl
SEÇİM BAŞLADI. . (Ankete Katılın)
DUYURU . . .

Aylardır Forumu takip ediyorum herkez koalisyon sürecinden bugune kadar konuştu forumda, peki öyle ise ankete katılıp görelim sonuçları. Oylarınızı bağlı olduğunuz şehirden kullanın.


secimanketi.tv


Memleketimiz adına sandıktan en hayırlı sonuç çıksın .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.