K

Teğmen
28 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
Ev sinema sistemini smart tv\u0027ye bağlamak
Arkadaşlar merhaba, elimde Philips HTS3377 ev sinema sistemi var. Sistemi eski televizyonuma scart ile bağladığımda, sistem üzerinden Scart In modunu seçince televizyondaki bütün sesleri (HDMI ile bağlanan dsmart ve pc sesleri) sinema sisteminden duyabiliyordum. Fakat geçen aylarda Philips 49PUK7100 smart tv aldım, sinema sistemini aynı şekilde bağladığım zaman televizyon sinema sistemini hoparlör olarak görmüyor. Source kısmından scart'ı seçince dvd izleyip sesi sistemden duyabiliyorum. Fakat HDMI ile bağlı olan hiçbir şeyin sesi sistemden gelmiyor.

Başka türlü televizyondaki sesi 5.1 destekli olarak sinema sisteminden nasıl duyabilirim?
K
8 yıl
Maksimum 25000tl araç tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, maksimum 25000tl olmak üzere benzinli (lpg olup olmaması fark etmez) otomatik hatchback araç bakıyoruz. Aracı annem ve ağırlıklı olarak ben kullanacağım. B veya C sınıfı olması fark etmez. Teşekkürler.
K
10 yıl
Bu araç hakkında görüşleriniz
Merhabalar 15000tl bütçem var ve c sınıfı hatchback bir araç arıyorum, verdiğim linkteki 98 model astrayı buldum. Aracı gidip gördüm gayet temiz kullanılmış ve bakımları düzenli yapılmış. Sizin görüşleriniz nelerdir? Teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2.sahibi-bankacidan-cok-temiz-98-model-opel-astra-gl-170909026/detay
K
10 yıl
Iphone 5s şarja takınca dokunmatik sapıtıyor
Merhabalar, Aralık 2013te yurt dışından iphone 5s aldım ve ilk kez böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Telefonun yanında gelen şarj adaptörü 3 başlı olduğu için genelde pcye bağlayıp oradan şarj ediyordum, arada bir de çok lazım olduğunda evdeki samsung tabletin adaptörüyle şarj ediyordum.

Olay ise dün akşam başka bir pcden şarj etmemle başladı. Kabloyu taktığım anda dokunmatik sapıttı. Benim dokunmadığım yerlere dokunmaya, hatta ben dokunmadığım halde tepki vermeye başladı. Kabloyu çıkardığım anda da düzeldi. Az önce ise samsung adaptörüyle taktığımda yine aynısını yaşadım.

Yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın olabildiğince açıklayıcı olmasına özen gösterdim. Teşekkürler.
K
10 yıl
Bi gif vardı
2 tane çocuğun üstünde bi çocuk daha vardı böyle, sonra o tepedeki çocuk ayaklarıyla arkasındakinin kafayı yakalayıp vurduruyodu kendine o gifi bulabilir misiniz
K
10 yıl
Bas amfisi alıyorum
Merhaba arkadaşlar, bu hafta içinde bas gitar amfisi alacağım. Hartke A25 ve Laney RB-2 arasında kararsız kaldım. Amfileri daha deneme fırsatım olmadı fakat internetten edindiğim bilgiler ve izlediğim videolardan bu 2sini beğendim. Acaba bu amfileri kullanan varsa ne gibi farklılıkları olduğunu söyleyebilir mi? Ayrıca bütçem 650TL, evde pratik ve grup halinde çalışmak için başka tavsiyesi olan varsa söyleyebilir.
K
10 yıl
12 Ocak yazılı sınavı ertelendi mi? (Kayıt etmeyi unutmuşlar !!)
Arkadaşlar dün beni kurstan aradılar ve emniyetin yeni yönetmeliği yüzünden 12 ocaktaki sınavın iptal olduğunu ve 8 şubattaki yazılıya gireceğimi söylediler. Fakat farklı bir kursa giden arkadaşıma sorduğumda o öyle bişeyin olmadığını ve yarın kursa gidip giriş belgesi alacağını söyledi. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Edit: Evet arkadaşlar kursta çalışan sekreterler bulunduğum dönemin öğrencilerini kayıt etmeyi unutmuşlar o yüzden sınava giremedim.
K
10 yıl
12 Ocak yazılı sınavı ertelendi mi?
Arkadaşlar dün beni kurstan aradılar ve emniyetin yeni yönetmeliği yüzünden 12 ocaktaki sınavın iptal olduğunu ve 8 şubattaki yazılıya gireceğimi söylediler. Fakat farklı bir kursa giden arkadaşıma sorduğumda o öyle bişeyin olmadığını ve yarın kursa gidip giriş belgesi alacağını söyledi. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba?
K
10 yıl
Logitech H150 mikrofon sorunu
Merhabalar dün kendime Logitech H150 aldım fakat mikrofonundan hiç memnun değilim. Her ne ayar yaptıysam, arka ses çok fazla ama kendi sesim çok az gidiyor karşıya. Eskiden Philips SHP1900 vardı fakat onda hiç bir sorunum yoktu aldığım gibi takıp hiç sorunsuz kullanabilmiştim. Bu kulaklıkta neden böyle olmuştur acaba?
K
10 yıl
Kimliğimi kaybettim
Geçen hafta salıdan beri kayıp, evde kaybettiğimi sanıyordum fakat evin her tarafını aradım ve bulamadım. Düşürmüş olabileceğimi düşünüyorum artık ve yeni kimlik çıkarttırmayı düşünüyorum. Fakat aklımdaki soru, eskiden gazeteye ilan verilirdi kimliğim kayıp hükmü yoktur diye ama artık verilmiyormuş. Bu durumda ne gibi önlemler alabilirim eski kimliğim için? Ve kimliğimi bulan kişi kimliğimle benim iznim olmadan neler yapabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.