B

Onbaşı
28 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
10006 Gün Cezalı
5067 gün 19 s. 21 dk.
Gönderiler Hakkında
B
14 yıl
Kocaeliden Sakaryaya gidemiyorum
Beyler bir olay yüzünden kocaeli-İzmitten Sakaryaya gitmem lazım adapazarına.Trenlar iptal olmuş otobüs ile nasıl giderim nerden geçer.Ayrıca fiyatıda söyler misiniz..Teşekkür ettim hadi bakam.
Not:Pomocu bunu duymasın
B
14 yıl
Küpelerimden sıkıldım [Kulağımı ifşa ediyorum]
< Resime gitmek için tıklayın >
Son hali bu işte.Cidden sıktı ya böyle mi kalsın yoksa öneriniz var mı 3'lü ama 5'e çıkabilirim takım halinde bir şey önerirseniz
B
14 yıl
Korpiklaani\u0027nin Rauta şarkısı dilime dolandı Yardım!
Tamam insanlar tarafından şarkı söylenmesi garip karşılanacak bir şey değil ama.Olay korpiklaani olunca işler çığrından çıkıyor.Birde boğazdan söylüyorum off insanlar tip tip bakıyor.Nasıl geçer bu?
Şarkıyı bilmeyenler için:
Videoyu izlemek için tıklayınız
B
14 yıl
Bütün Dh artık bir birini tanıya bilecek
Evet bu konu daha önce açıldı ama ben daha komplike bir şey ile karşınıza çıkıcam
Genede bileklik,t-shirt vs bahsedildi.Bunların masrafı bir yanan düzenli kullanımıda büyük sorun.Peki ne yapıyoruz.Sol elimizin orta parmağının kırım noktasından ortalayarak o noktada sigara söndürüyoruz.Ömür boyu çıkmayacak bir yanık izi oluşuyor.Bazıları ne diyor bu mal acır falan diyecek.Bir tane sol bacak bir tane sol omuz olmak üzere 2 sigara yanığı izim var [Biri kız arkadaşımın manyaklığı diğeri alkolün etkisi ile sapıtan bir arkadaşın kazası] ve 2 side yani kayde değer bir acı oluşturmadı
Kimler var ona göre 3. izi eklicem bakalım
B
14 yıl
İlk aşık olduğunuz kızın adı [İfşa var beyler]
Rakı
Sizin ki?
Edit: madem dökülenler var gerçekçi olayım "Büşra"
B
14 yıl
Yemek Yiyemiyorum [Ciddi]
Hoş bu itirafı yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
Çevremde ki herkes beni yemek yerken neredeyse hiç görmediğini söylüyor.Cidden şu an için düşünüyorum da en son dün akşam yarım köfte ekmek yedim.Bu gün hiç bir şey yemedim sanırım yememde evde yemek pek bana göre yok.
Sabah kahvaltsından yana çok sıkıntılıyım çünkü cidden yiyesim gelmiyor.Boğazımdan geçmiyor.En sevdiğim yemek olsa bile yiyemem.Genellikle 2 yemeğimin arasında 1-1,5 gün oluyor.Bazen 2-3 gün yemek yemediğim için başım dönüyor.Bi kere otobüste bayıldım hatta.
Aranızda benim gibi olan var mı?
Not:günde 5-7 bardak çay en az 1 fincan kahve içerim yaklaşık 4-5 tanede sigara.Şeker kullanmam
boy:1.87 kilo 58
B
14 yıl
Deriyi kesmek hakkında
Beyler derimizi kessek nasıl bir iz kalır.Daha doğru joker deki gibi mesela derin yaralar için deri ne kadar kesilmeli.Belli bir derinlik tahmin edebiliyor musun?
Ayrıca dikiş atılınca mı yara daha kabarık olur atılmadan mı
B
14 yıl
İzmitte buluşma var beyler
Bu gün saat 18'de Fethiyenin ortasında buluşuyoruz.Ordan yaparız bir şeyler neyse.Ayırt edici özellik olarak kulağımda 3 tane siyah küpe var ağırlılı düz siyah giyinirim.
Gelen olmazsa ordan çiğ köfteciye geçip kız eve gidicem zaten asıl planım o
B
14 yıl
Saat 22.00\u0027da İzmitte buluşuyoruz hadi bakıyım
Saat 22:00 kadar izmit merkezdeki MC'nin yanındaki havuzda olucam.Fethiyenin altında var ya bir tane.Ordanda 35lik rakı alıp seka'ya geçicem.Yola çıkıyorum birazdan isteyen gelsin geç kalmayı la
Not:Ciddiyim!
otobüs kaçtı 22:30 olsun o
B
14 yıl
Ordu kuruyorum [Ciddi Konu nerdeyse yani...]
Eski düzeni geri getirmek fikrim.Kan ve çeliğin beraber dövüldüğü zaman'a dönmek.Şehirlerin bu çürümüş sokaklarının arasında bana kafa tutacak yiğit var mı?
Şaka bi yana cidden ateşli silah olmadan savaşmayı-dövüşmeyi bilen bay-bayan kişiler aranıyor.Ne olur ne olmaz.Türkiyede var olan bu yaşam döngüsü bozulursa ve birlik olmamız gerekirse diye bu plan.Zombi istilasından tutta iç savaşa kadar yolu var.
Benim çelik sopam var boyu 1.2 metre onunla baya entereman yaptım levye veya itfaiye baltasına keçiş yapıcam yakında

Orduya katılmak isteyen ve kullanacağı silah türü olmayan için
Buraya
Kalkan eğitimi verecek birisi varsa süper olur ya

Rütbe sistemi getirecem ileride çoğalırsak Kendi komutama
1 adet zincir kullanan -bayan
1 adet okçu-Mümkünse buda bayan
3 adet kııç veya benzeri alet edavat kullanacak kişi beraberinde kalkanla
2 adet ağır silah kullanacak kişi [balta,sopa,çekiç vs]
arıyorum
Savaş durumunda yemek-barınma ve özel ihitiyaçlar [alkol,sigara vs.] sağlanmaya çalışılacaktır

Toplanma yeri:Bölge bölge ayrılmalıyız.Kalabalık olursak il il bile olur.Duruma göre Marmara bölgesindeki herkes acil durumda Kocaeli-Kandıra'ya gelecek.Bu bölgede bulunmanız önemli olan.KErpe ve kefken köyünün arasında yerleşe bileceğimiz ıssız etrafı sarp kayalık bir koy biliyorum.Balıkçılığa elverişli ormanın iç kesimleri açılarak tarım arazisine dönüştürüle bilir.İzimiz zor bunun sahil şeridi dışardan kayalık ile kaplı.Denizden açıktan geçen tekneler bizi görmez.İç kesimlerde tahtadan kamp yerleri kurabiliriz.
Koya gelecekler için:Elimde 120 metre tekire uygun ağ bulunmakta 2 adet zıpkın ve 3 adet oltam var 1 tanede su kamışı.Ayrıca 1 adet 2 kişilik kanom 1 adet tek kişilik kanom ve 4 tane sahiledki kiralanan yunuslardan var bende.Avcılık için ses çıkarmamak amaçlı ilkel yönteme baş vurucaz.

Aler edavat:Hwe türlü tamir-tadilat aletini bulunduru.

quote:

Orijinalden alıntı: Amerikan mandası

Biz bu halde savaşamayız beyler gelin amerikan mandasına girelim


Arkadaşa ilk ben giricem anlamam
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.