A

Yüzbaşı
25 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Tuvalette Keler Yakaladık (ss)
Bir baktım pıtı pıtı yürüyo. Korkup kaçtım. (Fobim var) Babam aldı küvetin içindeymiş. Dışarı attık öldürmedik.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
sanal pilotaj hakkında aldığım kitap (ss)
Bun 19. Izmir kitap fuarindan indirim ile 18 tl'ye satin aldim. Zamaninda fsx denemis sikilip birakmistim. Ve tabiki logitech extreme 3d pro joystic elimde bulunmakta. Bu kitabi gorunce bende hemen atladim. Hic okuyan var mi ne dersiniz ise yarar mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
kitap fuarından aldığım kitap için soruları alayım (ss)
İzmir de 19. Kitap fuarından aldım. Soruları alayim.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Vücudum nasıl (ss)
Öncelikle belirteyim ortada vücut yok. Çalışmadım sadece zayıflıktan. çalışan ve bu işte yol almıi kişilere saygım vardır. Shop serbest.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
schecter hellraiser special c-1 hakkında
Bu gitari almak almak istiyorum. Forumda daha once bu gitari calan var mi? Hakkinda ne dusunuyorsunuz?
A
10 yıl
HEADBANG dergisini alan var mı?
Bu ay headbang dergisi jean dergiainden ayrılıp bir sayı çıkartmış. 3ay boyunca satışta kalacal bu dergide 55tane poster var. Bir çok grubun solistin gitarist in posterleri mevcut. Fakat ben izmirde bulamadım. İzmirde bulan var mı? Veya bu dergiyi alan?
A
10 yıl
Kulaklık önerisi
İyi akşamlar bütçem 150 tldir. Metal ağırlıklı şarkılar dinliyorum. Kulak içi veya taç sistemi kullanabilirim. Önerileriniz nedir?
A
10 yıl
2. El gitar bulamıyorum
Sizden bir şey istiyorum bu gitarın ikinci elini bulamafım birde siz bakın lütfen şehhir farketmez gitar epiphone les paul standart negative lütfen yardım edin.
A
10 yıl
2. El acil satılık cort x6 ve amfi
Arkadaşlar epiphone alacağım için acil paraya ihtiyavım var fiyatı minimum hale getirdim. İsteyenler için fotoğraf ekleyebilirim. 2. El amfi ile takas edebilirim.
Siyah cort x6 ve ashton ga10 hepdi 300 tl umarım hemen satılır paraya ihtiyacım var.
A
10 yıl
AŞIK OLDUM!
Konularımı okuyan arkadaşlar bilir hangi gitarı alacağıma karar verememiştim. Fakat şimdi renklerine görünüşüne hasta oldum. Epiphone Les Paul Standard Negative!!!
http://www.pennamuzik.com/epiphone-les-paul-standard-negative-elektro-gitar-urun5099.html Evet fiyatımın biraz üstünde ama biriktirip daha iyisini almka için biraz daha kendimi sıkacağım.Çok güzel değil mi ya?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.