_

Teğmen
05 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
12 yıl
DİKKAT DİKKAT ! KARDEŞLİKDEN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN.
arkadaşlar ben yandım siz yanmayın,

bir kardeşin paylaştığı yazıyı sizde okuyup bilinçlenin başınıza iş çıkmasın.

ben bir account açtım ve fifa 12 aldım, 5 kişi afiyetle güzelce paylaştık.
sonra bf3 aldım ama onu yeni kişilerle paylaşamadım.
her paylaşım için yeni bir account açarak satın alım işini o yeni accontla yapın ki oyun elinizde patlamasın :)

ilgili yazı aşağıdaki linkde mevcuttur, iyi bayramlar mutlu paylaşımlar dilerim...

ilgili yazı linki burada yazıya tıklayınız.
_
12 yıl
Battlefield 3 PSN KARD. GRUP DOLDU 5/5
kardeşler,

fifa 12 kardeşliğimin tamamlanmasını bekliyorum ondan sonra (büyük bir olasılıkla bugün) bf3 alacağım, katılmak isteyen ilk dört kişi için yer var fazla kişi başvurursa bu sayfadaki mesaj sırasına göre 4 kişiyi alacağım onlardan birinde problem çıkarsa yine mesaj sırasından iletişime geçmeye devam edeceğim.

buraya mesaj yazarak katılmak isteyenler pm den cep numaralarını da yazarlarsa oyun alındığında hızlı ulaşmamız kolay olur bayram dolayısıyla belki siteye girmezseniz mesajları göremeyip grup hakkından mahrum olmayın.

hesabım garanti bankasında bayram ve hafta sonu olması dolayısıyla sadece garanti bankasından havale yapabilecekler iletişime geçsin diğer bankalar eft yapacağı için parayı ulaştıramazlar.
_
12 yıl
FIFA 12 PSN KARDEŞLİĞİ GRUP DOLDU 5/5
Merhaba arkadaşlar,

kardeşlik için 5 kişi olmaya gerek yok ben oyunu aldım (aslında dün oyunu ben almam kaydıyla 5 kişi grup kurduk hatta daha fazla kişi başvurdu ancak acil bir işim çıktı babam hastalandı hastaneye yatış verdiler ama bu akşam taburcu oldu)

garanti bankasından hesabı olanlar internetten havale veya oluyorsa bankamatikten havale yaparak bana parayı göndersinler 26 tl.
ben indiriyorum şuanda ama bağlantım yavaş 1024 mpbs sanırım 1,5 gün sürecek ancak sizde hemen indirebilirsiniz.
_
14 yıl
bu hangi filme ait arkadaşlar ?
Merhaba,

sizlerden ufak bir yardım talep edeceğim. bu piyano theme hangi filmde çalıyordu ? aslında filmde çaldığından emin değilim ancak her dinlediğimde sanki bir filme aitmiş gibi geliyor.

yeni yere upload yaptım. sory
http://www.mediafire.com/?d4zzyyjo42h
_
17 yıl
ATI RADEON 9200SE
bozulan ati redeon 9600 kartımın yerine ödünç aldığım 9200se kartı takıyorum ama sürücüsünü yükleyemiyorum. eski kartla ilgili şeyleri kaldırdım.
not : atinin sitesinden 9200 seriler için tavsiye edilen yazılım.
_
17 yıl
ağ bağdaştırıcısı sorunu
merhaba ,
evimdeki pc'de bulunan asus anakartıma ait olduğunu düşündüğüm nvidia ağ baştırıcımda bir sorun var. pcden biraz anladığım için böyle bir tanımlama yaptım kusura bakmayın :) aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına baktığımda nvidia nın üzerinde sarı bir soru işareti var, aslında sorun benden kaynaklandı. bozulan ati ekran kartıma ait yazılım ve driverları kaldırırken ne olduğunu incelemeden nvidia yazısını görünce denetim masası program ekle kaldırdan onuda kaldırdım. şimdi adsl modemimi usbden bağladım ama bu sorunu nasıl halledebirim ?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.